شناسه خبر : 92573
5 - 01 - 2018
5 - 01 - 2018
خبر
بازار داغ VPN پس از فیلتر شدن تلگرام و اینستاگرام؛
بیشترین تقاضا از صاحبان آیفون
گزارشهای میدانی حاکی از داغ شدن بازار VPN پس از فیلتر شدن شبکههای اجتماعی تلگرام و اینستاگرام است.
بعد از فیلتر شدن شبکههای اجتماعی تلگرام و اینستاگرام با دستور نهادهای امنیتی، مردم همچنان به دنبال استفاده از این شبکههای اجتماعی جهانی هستند. همین مساله بازار فروش VPN را داغ کرده است و فروشندگان موبایل به خصوص فروشندگان پاساژ علاءالدین در پشت ویترینهای خود تبلیغ نرمافزارهای VPN را میکنند؛ امری که سود زیادی برای فروشندگان داشته است.
تبلیغ فروش VPN در فروشگاههای موبایل در حالی رخ داده است که خرید و فروش نرمافزارهای VPN در ایران جرم شناخته شده و برای دسترسی غیرمجاز به سایتهای فیلتر و محافظت شده مجازات زندان از۹۱ روز تا یک سال و از ۵۰۰ هزار تومان تا دو میلیون تومان در نظر گرفته شده است اما با وجود این مجازات سنگین، کاربران همچنان به راحتی از فیلترشکن استفاده میکنند، البته وزرا و برخی از مسوولان براساس مجوزهایی از اینترنت بدون فیلتر استفاده میکنند؛ طرحی که وزیر ارتباطات پیگیری آن برای برخی از مشاغل از جمله خبرنگاران را داده بود.
یک فروشنده موبایل در پاساژ علاءالدین درباره فروش نرمافزارهای VPN به ایلنا گفت: نرمافزارهای متنوعی با عنوان VPN در بازار با قیمتهای متنوع از ۵ هزار تومان تا ۲۰ هزار تومان به صورت ماهانه و برای اکانتهای سه ماهه با قیمت ۱۲ تا ۴۵ هزار تومان عرضه میشود. بیشترین استقبال برای خرید VPN از سوی صاحبان آیفون است و اکثر کاربران گوشیهای اندرویدی از VPNهای رایگان استفاده میکنند که باعث شده بیشترین دانلود کاربران ایرانی در روزهای اخیر در اپاستورهای اندرویدی به VPNها اختصاص یابد.
ویچت هم به تشخیص چهره مجهز شد
اپلیکیشن پیامرسان ویچت در چین به فناوری تشخیص چهره و احراز هویت کاربران مجهز میشود و به کاربران اجازه میدهد بدون نیاز به کارت شناسایی، کارهای موردنیاز خود را انجام دهند.
خبرگزاری شین هوآی دولت چین اعلام کرد با ارائه یک بسته نرمافزاری جدید، اپلیکیشن پیامرسان ویچت از این پس به فناوری و سیستم احراز هویت مجهز میشود.
این قابلیت جدید که به زودی به این اپلیکیشن اضافه خواهد شد به کاربرانش در کشور چین اجازه میدهد تا بتوانند هرکاری را که نیازمند احراز هویت و کارت شناسایی آنهاست با سهولت و رفاه بیشتری انجام دهند.
به عنوان مثال کاربران چینی از این پس قادر خواهند بود با استفاده از این برنامه بدون نیاز به کارت شناسایی همچون شناسنامه و کارت ملی، به رزرو هتل یا ثبتنام برای خدمات دولتی و شهری و انجام کارهای بانکی اقدام کنند.
به گزارش ایسنا، تمامی این امور از طریق اسکن و تشخیص چهره افراد و کاربران قابل انجام خواهد بود. در این سیستم، هویت و چهره افراد با بهرهمندی از هوش مصنوعی قابل شناسایی بوده و به راحتی تشخیص داده میشود.
اپلیکیشن پیامرسان ویچت یکی از محبوبترین پیامرسانهای کشور چین است که بالغ بر ۹۸۰ میلیون کاربر داشته و تقریبا مشابه پیامرسان واتسآپ است. این پیامرسان ساخت شرکت چینی تنسنت است؛ شرکتی که ماه گذشته ارزش آن بیش از ۵۰۰ میلیارد دلار تخمین زده شد. اپلیکیشن ویچت همچنین دارای سرویسی به نام Wechat Pay است که امکان پرداخت غیرنقدی را برای کاربران فراهم میکند.
آسیبپذیری در تراشههای اینتل
به تازگی آسیبپذیری خطرناک امنیتی در اکثر پردازندههای مرکزی شرکت اینتل شناسایی شده که عملکرد رایانههای مجهز به این تراشهها را به میزان چشمگیری کاهش میدهد.
نکته مهم این است که حفره امنیتی یادشده در تمامی رایانههای مدرنی که در ده سال گذشته تولید شدهاند وجود دارد زیرا تراشههای طراحی شده اینتل به آنها عموما دارای مشکل هستند.
این مشکل تمامی سیستمعاملهای مشهور دنیا را نیز دربر میگیرد که از جمله آنها میتوان به ویندوز، لینوکس و مک اشاره کرد. اینتل هنوز همه جزییات فنی مربوط به این آسیبپذیری را اعلام نکرده است.
به گزارش فارس، مشکل یادشده باعث میشود تا برخی محتویات محافظت شده برنامههای عادی که در حافظه اصلی و هسته کرنل تراشههای اینتل وجود دارد، در دسترس عموم قرار بگیرد. در بدترین وضعیت مشکل امنیتی یادشده منجر به افشای کلمات عبور کاربران که در برنامهها ذخیره شده، میشود.
برای مقابله با این مشکل، باید هسته اصلی حافظه رایانه ایزوله شود که البته این امر روی عملکرد آن تاثیر منفی میگذارد و سرعت رایانههای ویندوزی یا لینوکسی را بین ۵ تا ۳۰ درصد کاهش نشان میدهد. اینتل هنوز در این زمینه واکنشی از خود نشان نداده است.
فرار مالیاتی ۷/۳ میلیارد دلاری گوگل افشا شد
بسیاری از شرکتهای فناوری برای فرار از پرداخت مالیاتهای کلان به روشهای گوناگونی متوسل میشوند و به تازگی فرار مالیاتی بیسابقه گوگل در هلند نیز افشا شده است.
بر اساس بررسیهای مقامات هلندی که به تازگی در رسانههای این کشور افشا شده، گوگل برای جلوگیری از پرداخت مالیات ۹/۱۵ میلیارد یورو درآمد خود در سال ۲۰۱۶ در خاک اروپا از یک حقه مالیاتی مشهور به ساندویچ هلندی استفاده کرده است.
استفاده از این حقه موجب شده که گوگل از پرداخت ۷/۳ میلیارد دلار مالیات به کشورهای اروپایی خلاص شود و این مبلغ را نیز از آن خود کند. حقه یادشده متضمن انتقال درآمد از یکی از شعبات گوگل در ایرلند به شرکتی در هلند بوده که هیچ کارمندی نداشته است.
در ادامه این پول به شرکت دیگری در ایرلند بازگردانده شده است و گوگل با همین نقل و انتقالات مالی توانسته جلوی افشای این حجم از درآمد خود را بگیرد. به گزارش مهر، گوگل در سه سال گذشته بهطور مرتب از همین حقه برای ردگم کردن استفاده کرده و بررسیها نشان میدهد هر سال درآمد بیشتری را به همین شیوه مخفی کرده و فرار مالیاتی خود را استمرار بخشیده است.
مدیران این شرکت با رد هرگونه فرار مالیاتی مدعی هستند که تمامی مالیاتهای خود را پرداختهاند و از قوانین مالیاتی تمامی کشورهایی که در آنها فعالیت دارند تبعیت میکنند. مقامات هلندی میگویند اگر چه ادعای گوگل از نظر فنی درست است اما این شرکت و شرکتهای مشابه مانند اپل، فیسبوک و مایکروسافت از حفرهها و خلأهای قانونی سوءاستفاده کرده و قانون را دور میزنند و کشورهای اروپایی باید با این وضعیت مقابله کنند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد