6 - 12 - 2017
خبر
پیشبینی رشد ۵ درصدی اقتصاد برای امسال
قائم مقام بانک مرکزی با اشاره به پیشبینیهای این بانک و موسسات بینالمللی از تحقق رشد چهار تا پنج درصدی اقتصادی کشور در سالجاری، اعلام کرد: در نظر داریم امسال به بنگاههای خرد و متوسط با داشتن بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی ۵۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات بدهیم. اکبر کمیجانی با اشاره به اقدامات بانک مرکزی برای ثبات بخشی به بازار اقتصادی و ارزی گفت: سیاستهای بانک مرکزی بر اساس سیاستهای ابلاغی اقتصاد مقاومتی در آغاز دولت یازدهم شکل گرفت و هدف بانک مرکزی ایجاد ثبات اقتصادی و کنترل تورم بود.
وی ادامه داد: وقتی امروز بعد از چهار سال به گذشته نگاه میکنیم میبینیم که از تورم ۴۰ درصد در آغاز دولت یازدهم به زیر ۱۰ درصد و تورم تک رقمی در حال حاضر رسیدهایم و از فصل اول سال ۹۵ تاکنون تورم تکرقمی ثابت مانده است. در کنار این کنترل تورم، رشد اقتصادی داشتیم که با رشد منهای ۷/۷ درصد در سال ۹۱ و منهای ۳ درصد در سال ۹۲ امروز به رشد اقتصادی ۵/۱۲ درصد در پایان ۹۵ رسیدهایم. گرچه ۶۱ درصد این رشد مربوط به فروش نفت است اما به این معنی نیست که سایر بخشهای اقتصادی ما از سلامت برخوردار نبوده است. خوشبختانه در سال ۹۵، ۳/۳ درصد رشد صادرات غیرنفتی داشتیم که نشان میدهد اقتصاد ما به سمت سلامت نسبی رفته است.
قائممقام رییس کل بانک مرکزی اظهار داشت: در سالجاری نیز چون رشد اقتصادی نفت تکمیل شده چندان انتظار تحقق رشد اقتصادی از ناحیه نفت نداریم. عمده انتظارات رشد اقتصادی ما از محل رشد صادرات غیرنفتی خواهد بود. به گفته این مقام مسوول در بانک مرکزی، پیشبینیهای این بانک و موسسات بینالمللی تحقق رشد ۴ تا ۵ درصدی اقتصادی کشور در سالجاری است.
کمیجانی ادامه داد: در راستای تورم تکرقمی و حمایت از تولید پیشبینی ما این است که توان تسهیلاتدهی بانکها در پایان امسال به مرز ۶۷۰ هزار میلیارد تومان میرسد و جهتگیری بازار پولی در راستای اشتغال در جریان خواهد بود.
تغییر ماهیت بانکداری با ظهور فینتکها
معاون شرکت خدمات انفورماتیک گفت: ماهیت بانکداری با ظهور فینتکها در حال تغییر است و بانکها از این نوآوریها، استقبال کردهاند ولی کافی نیست و فضا باید از وضعیت فعلی بازتر شود .
به گزارش «جهانصنعت» به نقل از ستاد خبری هفتمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت، مهران محرمیان در خصوص تاثیر نوآوری و فناوریهای جدید در حوزه بانکداری الکترونیک به بیان توضیحاتی پرداخت و اظهار داشت: امروزه نهتنها در حوزه بانکداری بلکه در تمام بخشهای کاری، با پدیدهای روبهرو هستیم به نام تخریب دیجیتال؛ به این معنی که عمده کسبوکارها با دیجیتال شدن کاملا عوض میشوند.
معاون شرکت خدمات انفورماتیک با بیان اینکه، برای نمونه میتوان تخریب دیجیتال در حوزه حملونقل را مثال زد، گفت: برای بیشتر بخشها مشابه وضعیتی که در حوزه حملونقل رخ داده، اتفاق خواهد افتاد. هرچند هنوز مشخص نیست به طور دقیق در حوزه بانکداری چه زمانی تخریب دیجیتال صورت خواهد گرفت ولی رخ دادن این وضعیت در صنعت بانکداری، قطعی است.
وی به فینتکها در صنعت بانکداری اشاره کرد و افزود: برخی از فینتکها با بانکداری همزیستی دارند ولی برخی از آنها ماهیت را تغییر میدهند و تبدیل به نوعی از بانکداری جدید میشوند. در این فینتکها، امور بانکی نهتنها توسط بانکها بلکه توسط شرکتهای غیربانکی انجام میشود.
محرمیان تصریح کرد: وجود فینتکها در صنعت بانکداری هم میتواند مثبت باشد و هم میتواند منجر به نابودی بانکها شود این در حالی است که بانکها نمیتوانند مقابل فینتکها بایستند.
مدیرعامل بانکانصار اعلام کرد؛
الگوی بانکداری اسلامی قابل تعمیم به جهان اسلام
مدیرعامل بانک انصار طی سخنانی در همایش گفتمانوحدت، توسعه بانکداری اسلامی و اقتصادمقاومتی که در بندرعباس برگزار شد، با اشاره به جایگاه بانکداری اسلامی در نظام اقتصادی مبتنی بر موازین شرعی، گفت: این واقعیت که بانکهای اسلامی در جریان رکود اقتصادی بزرگی که بانکهای آمریکایی به جهان تحمیل کردند، آسیب ندیدند، مایه سربلندی ما مسلمانان است.
به گزارش «جهانصنعت» به نقل از اداره کل روابط عمومی بانک انصار، آیتالله ابراهیمی با تشریح جایگاه بانک انصار در شبکه بانکی کشور و مزیتهای رقابتی آن تصریح کرد: پیشتازی بانک انصار در بهکارگیری فناوریهاینوین بانکی، پیشگامی در حوزه قرضالحسنه در میان بانکهای جهان اسلام، اهتمام و اقدام جدی در تحقق و استقرار اقتصادمقاومتی، پیادهسازی عقوداسلامی و انطباق عملیات بانکی مبتنی بر موازین شریعت، انجام مسوولیتهای اجتماعی بانک، کمک به اشتغال جوانان و کمبضاعتان، کسب پیدرپی مقام نخست سلامت اداری کشور، احراز رتبه نخست بانکداری اسلامی در بین بانکهای کشور، بالاترین جایگاه سودآوری در شبکه بانکی و شفافیت اطلاعات در بازار بورس، از جمله مزیتهای رقابتی بانک انصار در وضعیت جاری شبکه بانکی کشور است.
ابراهیمی با اعلام آمادگی برای توسعه بانکداری اسلامی تحت نظارت مشترک علمای اهل سنت و شیعه به سراسر کشور به تحقق وعدههای الهی در حوزه قرضالحسنه و توسعه اقتصادمقاومتی و بانکداری اسلامی اشاره و ابراز امیدواری کرد به زودی شاهد نتایج چشمگیر این اقدامات در راستای جلب رضایت خداوند منان باشیم.
مدیرعامل بانک انصار در پایان تاکید کرد: الگوی بانکداری اسلامی تحت نظارت مشترک علمای شیعه و اهلسنت به زودی در سراسرکشور به مورد اجرا گذاشته شده و قابل ارائه و تعمیم به دیگر کشورهای مسلمان نیز خواهد بود.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد