29 - 11 - 2017
خبر
ظریف عازم ارمنستان شد
ایلنا- سفیر کشورمان در ارمنستان از حضور وزیر امور خارجه کشورمان در نشست اقتصادی ایروان خبر داد. سیدکاظم سجادی در خصوص سفر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان به ایروان، گفت: وزیر امور خارجه کشورمان بنابر دعوت رسمی ادوارد نعلبندیان، همتای ارمنستانی خود در راس هیاتی بلندپایه از مقامات سیاسی و اقتصادی کشورمان، همچنین جمعی از تجار و بازرگانان ایرانی امروز به ایروان سفر میکند. وی ادامه داد: وزیر امور خارجه کشورمان در این سفر با نعلبندیان همتای خود و کارا پتیان نخستوزیر و همچنین سرکیسیان رییسجمهور ارمنستان دیدار میکند. سجادی افزود: در سفر محمدجواد ظریف به ارمنستان به روابط دوجانبه، مسایل منطقهای و ارتقای همکاریهای دو کشور پرداخته خواهد شد. سفیر کشورمان در ارمنستان با بیان اینکه وزیر امور خارجه کشورمان در سفر به ایروان در نشست اقتصادی که در آن تجار، بازرگانان و فعالان اقتصادی دو کشور به تبادل نظر خواهند پرداخت، حضور خواهد یافت، افزود: محمدجواد ظریف در این نشست که راههای گسترش همکاریهای اقتصادی و تجاری دو کشور و زمینهها و فرصتهای سرمایهگذاری در ایران و ارمنستان مورد بحث و بررسی خواهد گرفت، سخنرانی خواهد کرد.
قاضیپور:
از تبرئه مرتضوی شوکه شدم
انتخاب-سعید مرتضوی در بخش نخست پرونده تامین اجتماعی که به شش ماه حبس تعزیری، شش ماه حبس تعلیقی و رد مال محکوم شده بود، تبرئه شد. عضو کمیته تحقیق و تفحص از پرونده سازمان تامین اجتماعی تاکید کرد: پرونده بابک زنجانی با مشخص این پرونده افشا شد اما برای بابک زنجانی حکم اعدام میدهند و این یکی را تبرئه میکنند. نادر قاضیپور در رابطه با تبرئه سعید مرتضوی در بخش نخست پرونده تحقیق و تفحص مجلس از سازمان تامین اجتماعی گفت: هنگامی که این خبر را شنیدم، شوکه شدم.
پرونده تخلفات بابک زنجانی با تحقیق و تفحص از تامین اجتماعی افشا شد اما برای بابک زنجانی حکم اعدام میدهند و سعید مرتضوی را تبرئه میکنند. وی ادامه داد: البته صلاح مملکت خویش را خسروان دانند و قضات مستقل هستند اما باید یک وحدت رویهای هم وجود داشته باشد.
قاضیپور با تاکید بر اینکه این انتظار وجود داشت که حداقل دستگاه قضایی حکم رد مال از سوی مرتضوی را صادر کند، تصریح کرد: امیدوارم که رییس قوه قضاییه، آقای اژهای و دادستان کل کشور به این پرونده ورود کرده و نسبت به حکم صادر شده اعتراض کنند.
جهانگیری در جمع مردم ازگله تاکید کرد:
تلاش خواهیم کرد وضعیت زندگی مردم بهتر از وضعیت قبل از وقوع زلزله شود
ایسنا- معاون اول رییسجمهور در جمع مردم زلزلهزده شهر ازگله خطاب به آنان گفت: دولت تمام تلاش خود را به کار خواهد بست تا آثار زلزله را از زندگی مردم برطرف کرده و مشکلات آنان را کاهش دهد و در این مسیر تا آخرین لحظه در کنار شما خواهیم بود. جهانگیری در جریان سفر به استان کرمانشاه، با حضور در شهر ازگله از توابع شهرستان ثلاث باباجانی در میان مردم این شهر حضور یافت و ضمن بازدید از برخی خانههای تخریب شده و چادرهای اسکان موقت مردم، پای درد و دل آنان نشست و با مردم این منطقه به گفت و گو پرداخت. وی افزود: همه مردم ایران خود را با مردم استان کرمانشاه همدرد میدانند و پس از حضور مقام معظم رهبری و رییسجمهور در مناطق زلزلهزده، دستورات لازم صادر شد تا آثار زلزله از زندگی مردم برطرف شود. جهانگیری افزود: مسوولیت یافتهایم که خدمتگزار مردم باشیم و در سختیها و مشکلات بیش از گذشته در کنار شما خواهیم بود تا مسایل و مشکلات را ساماندهی کنیم. وی با اشاره به برنامهریزیهای صورت گرفته برای احداث کانکس و چادرهای اسکان موقت که هماکنون در دستور کار قرار دارد، گفت: در تلاش هستیم تا سرپناهی مطمئن برای مردم فراهم کنیم و قراردادهایی با دستگاههای مرتبط منعقد شده و کارها با سرعت در دست انجام است. جهانگیری همچنین با اشاره به برنامهریزی انجام شده برای اعطای وام قرضالحسنه به مردم آسیب دیده در زلزله، خاطرنشان کرد: این تسهیلات به صورت قرضالحسنه و بدون سود است و دوره بازپرداخت آن بسیار طولانی است به گونهای که هیچگونه فشاری بر مردم وارد نشود.
دادستان تهران :
همصدایی عوامل خارجی و داخلی علیه قوهقضاییه قابل تامل است
دادستان تهران هجمههای اخیر علیه دستگاه قضا از سوی عوامل خارجی و داخلی را ناشی از اهمیت قوهقضاییه دانست که در قانون اساسی به آن توجه خاص شده و مبنای آن نیز فقه اسلامی است که قاضی را منتسب به ولایت و رهبری میداند. جعفری دولتآبادی با اشاره به سلامت و کارآمدی به عنوان دو ویژگی مهم قوهقضاییه، در تبیین اهمیت سلامت اظهار داشت: سلامت دستگاه قضا به عملکرد آن بازمیگردد؛ به این ترتیب که نیروی انسانی و کارکنان آن از هرگونه خطایی که جرم محسوب میشود مصون باشند.
دادستان تهران با تاکید مجدد بر ضرورت برقراری رابطه قویتر میان سلامت و کارآمدی دستگاه قضا، از قضات خواست امروز که دستگاه قضایی لبه تیغ حملات عدهای قرار گرفته، در مبارزه با مفاسد و در جهت افزایش کارآمدی خود تلاش کنند و در توضیح افزود: اگر ورود دستگاه قضایی در سال ۸۸ نبود، جریان فتنه به اقدامات خود ادامه میداد.
آنها هم میگفتند حرف شورای نگهبان را قبول نداریم و دشمنان میخواستند نظام را ساقط کنند منتها عدهای به بهانه تقلب در انتخابات به خیابان ریختند؛ در آن سالها دستگاه قضایی به موقع ورود کرد و امروز هم عدهای به بهانه برخی پروندهها دستگاه قضایی را زیر سوال میبرند تا چنین وانمود سازند که قوهقضاییه از مسیر اصلی خارج شده است و همصدایی عوامل خارجی و داخلی علیه قوهقضاییه قابل تامل است.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد