23 - 11 - 2017
خبر
مدیر ICT اتاق اصناف ایران:
واردکنندگان مجاز گوشی ظرفیت رفع نیاز کشور را ندارند
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق اصناف ایران گفت: واردکنندگان مجاز گوشی ظرفیت وارد کردن این محصول به اندازه نیاز کشور را ندارند.
به گزارش فارس به نقل از روابطعمومی فدراسیون ICT اتاق بازرگانی ایران، کمیل اکبرنژاد گفت: از زمانی که طرح رجیستری قرار شد شروع شود تا مرحله مربوط به بحثهای فنی و بحث عرضه و تقاضا مشکل اساسیای که وجود داشت، این بود که دعوت رسمی از اتاق اصناف نشد تا نمایندگان ما هم در بحث عرضه و تقاضا حضور داشته باشند.
وی افزود: موافق اجرای طرح رجیستری و مبارزه با قاچاق کالا هستیم اما این کار باید از راه درستش انجام شود. الان اگر بازار را در نظر بگیریم، تعداد معدودی شرکت وجود دارند که واردکننده قانونی موبایل به کشور هستند در نتیجه خیلی از کسانی که تا پیش از این از مبادیای غیر از گمرک موبایل وارد میکردند و حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ نفر هستند، در این مدت سرمایهای را که برای ورود موبایل به بازار کشور لازم بوده، تامین کردهاند. طبیعی است که نمیتوان این حجم عظیم واردات را از تعداد معدود واردکننده مجاز بخواهیم چون چنین گردش مالیای وجود ندارد و تعداد کم واردکننده مجازی که وجود دارد نیز نمیتوانند این حجم موبایل را وارد کشور کنند.
اکبرنژاد اضافه کرد: با اجرای طرح رجیستری شرکتهای قانونی باید موبایل را وارد و در بازار عرضه کنند اما ظرفیت آن را ندارند و به احتمال خیلی زیاد یکسری گوشیهای خاص دچار مردگی نوع مدل و در بازار نایاب میشوند.
وی ادامه داد: برای بحث قاچاق کالا تاکنون زیرساخت لازم برای برخورد وجود نداشته اما حالا با شکلگیری زیرساخت لازم میتوان جلوی آن را گرفت.
حمله هکرهای روسی به بخشهای انرژی و مخابراتی انگلستان
بنا بر اظهارات یکی از مدیران سازمان امنیت سایبری انگلستان، هکرهای روسی در طول سال گذشته بارها به بخشهای انرژی، رسانه و مخابراتی این کشور حمله کردهاند.
سیاران مارتین، مدیر ارشد اجرایی سازمان ملی امنیت سایبری انگلستان اظهار کرده است که شماری از هکرهای روسی در طول سال گذشته به بخشهای مخابراتی، رسانه و انرژی کشور انگلستان حمله کردهاند. البته این مقام امنیت سایبری از انتشار و بیان اطلاعات و جزییات دقیقتر در این باره خودداری کرده است.
این بیانات در ادامه و تایید سخنان ترزا می نخستوزیر انگلستان بود که روز دوشنبه هفته گذشته روسیه را به مداخله در امور سیاسی دیگر کشورها و حمله سایبری و دستکاری سیستمهای رایگیری در جریان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۲۰۱۶ متهم کرده بود. این در حالی است که روسیه هرگونه اتهام مداخله در امور سیاسی کشورها و همچنین انجام حملات سایبری را رد میکند.
سازمان امنیت سایبری انگلستان (NCSC) که زیرمجموعهای از آژانس اطلاعات
این کشور است، از سال گذشته تاکنون مسوولیت بررسی و پیگیری حملات سایبری و حفاظت از اطلاعات و امنیت سایبری کشور انگلستان را بر عهده دارد.
مارتین در ادامه اظهارات خود افزود: « با اطمینان کامل میگویم که رد پای روسیه در حملات سایبری سال گذشته مشاهده شده و این حملات بخشهای مختلفی از کشور مثل رسانه، زیرساختهای مخابراتی و ارتباطات، فناوری و همچنین انرژی انگلستان را تحت تاثیر قرار داده است.»به گزارش ایسنا، این آژانس از همکاری با شرکای بینالمللی خود در زمینه صنعت و جامعه شهری و مدرن نیز برای جلوگیری از حملات سایبری روسیه خبر داده است.
اخبار و گزارشهای بسیاری درباره حملات سایبری هر روزه از گوشه و کنار جهان به گوش میرسد و این امر برای امنیت سایبری کشورهای جهان زنگ هشدار بزرگی محسوب میشود. طبق گزارشهای منتشر شده، آمار حملات سایبری و هک در سال ۲۰۱۷ به اوج خود رسیده و برآوردها نیز حاکی است که رکورد حملات سایبری در سال آینده میلادی ۲۰۱۸ شکسته خواهد شد.
در سال گذشته میلادی سازمانها و شرکتهای کوچک و بزرگ دولتی و خصوصی بسیاری در سراسر جهان تحتتاثیر حملات سایبری متحمل خسارات و هزینههای جبرانناپذیر بسیاری شدهاند و اطلاعات محرمانه و خصوصی بسیاری از شهروندان و سازمانها نیز به سرقت رفته و افشا شده است.
تامین سوخت اتوبوسها با قهوه
لندن برای مبارزه با آلودگی هوا تصمیم دارد اتوبوسهایی بسازد که سوخت آنها قهوه باشد. عشق لندنیها به قهوه میتواند سوخت یکسوم شبکه اتوبوسرانی پایتخت را تامین کند.
به گزارش مشرق به عنوان بخشی از تلاشهای مداوم لندن برای کاهش آلودگی در پایتخت انگلیس، اتوبوسهای این شهر برای استفاده از منبع جدید سوخت، یعنی تفاله قهوه آماده میشوند.
به واسطه همکاری بین شرکتهای بیوبین، «شل» و «آرگنت انرژی»، مخزن اتوبوسهای دو طبقه با یک سوخت زیستی موسوم به B20 متشکل از مخلوط روغن ضایعات قهوه با سوخت دیزل پر خواهد شد.
تاکنون آنها سوخت لازم به اندازه تامین یک سال سوخت یک اتوبوس (۶ هزار لیتر) را با استفاده از این روش تولید کردهاند.
اما از آنجا که لندنیها روزی ۲۰ میلیون فنجان قهوه مینوشند، ضایعات به جا مانده از این میزان قهوه میتواند سوخت کافی را برای تامین یکسوم کل شبکه اتوبوسرانی لندن فراهم کند.
کارخانه Bio-Bean میتواند سالانه ۵۰ هزار تن قهوه را بازیافت کند. این شرکت ضایعات حاصل از کافیشاپهای خیابانی و همچنین کارخانههای تولید قهوه فوری را جمعآوری میکند و از آن برای استخراج روغن استفاده میکند.
سپس با سایر چربیها و روغنها مخلوط میشود تا ۲۰ درصد از ترکیبات سوخت زیستیB20 تولید شود. اتوبوسها نیازی به تغییر ندارند و این خود یک صرفهجویی بزرگ در هزینههاست.
سوختهایی مانند B20 یک سوخت جایگزین سبزتر را فراهم میکنند چراکه لندن برای مبارزه با آلودگی هوا به حمایت از روشهای سبزتر حملونقل ادامه میدهد.
صادقخان، شهردار لندن گفته است که از سال ۲۰۱۸ هیچ یک از اتوبوسهای معمولی جدید در مرکز شهر دیگر آلاینده نخواهند بود و توسط ناوگان وسیعی از اتوبوسهای هیبریدی کمک میشوند.
با این حال هدف نهایی این است که لندن تا سال ۲۰۵۰ یک سیستم حملونقل با میزان آلایندگی صفر داشته باشد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد