16 - 11 - 2017
خبر
شرط پرداخت وامهای ویژه به زلزلهزدگان
در جریان زلزله اخیر مناطق غربی کشور و دستورهایی که تاکنون برای حمایت بانکها در حوزه تسهیلات به آسیبدیدگان صادر شده، فعلا تصمیم جمعی در این رابطه وجود نداشته و هرگونه پرداختی منوط به همکاری دولت برای تامین یارانه سود خواهد بود. با این حال بانکها تا عادی نشدن شرایط آسیبدیدگان مجاز به پیگیری برای وصول مطالبات خود از آنها نیستند.به گزارش ایسنا، در زلزله اخیر مناطق غربی کشور در کنار امدادرسانی و کمکرسانی که از سازمانهای ذیربط انجام میشود، اعطای تسهیلات برای بازسازی مناطق زلزلهزده و محل مسکونی هموطنان نیز از اهمیت ویژهای برخوردار است؛ موضوعی که از سوی وزیر اقتصاد نیز به شبکه بانکی تاکید شد.کرباسیان طی نامهای خطاب به معاون امور بانکی و بیمهای خود اعلام کرد که با همکاری بیمه مرکزی، بانکها، بیمههای دولتی و نیمه دولتی ضمن تشکیل کمیته پیگیری و رسیدگی به تسریع در ارائه خدمات و اعطای تسهیلات لازم به آسیبدیدگان سریعا اقدام کنند.وی همچنین تاکید کرد: بانکهای عامل مشمول این دستور مکلفند در خصوص افراد و شرکتهایی که در این حادثه دچار ضایعه جانی یا خسارت مالی شدهاند تا بازگشت به حالت عادی نسبت به هرگونه اقدام پیگیری جهت وصول مطالبات یا موارد مشابه دستور توقف صادر کنند. بنابراین با این دستور وزیر اقتصاد آسیبدیدگان مناطق زلزلهزده تا وقتی که شرایط عادی آنها مهیا نشده این امکان را دارند که پرداخت مطالبات را با تاخیر انجام دهند.
در ۸ ماه امسال صورت گرفت؛
برگشت ۱۷ میلیون چک
نایب رییس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس اظهار داشت: در هشت ماهه سالجاری تاکنون ۱۷ میلیون چک برگشت خورده و معضلات زیادی را برای بازار کسبوکار کشور ایجاد کرده است.
یحیی کمالیپور با اشاره به جلسه روز گذشته کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس اظهار داشت: در نشست دیروز طرح الحاق موادی به قانون چک مصوب سال ۱۳۵۵ و باقیمانده از مجلس قبل مورد بررسی قرار گرفت، البته ادامه بررسیها برای کسب نظر مسوولان قوه قضاییه و دولت به جلسه آینده موکول شد.
وی افزود: مرکز پژوهشهای مجلس و موافقان این طرح یکی از موانع کسبوکار را وجود چکهای فعال در بازار میدانند زیرا چک ارزش خود را از دست داده و یکی از ابزارهای پولشویی در کشور نیز، قانون معیوب چک است.کمالیپور تصریح کرد: چک در حال حاضر ارزش واقعی خود را ندارد بنابراین برای ایجاد شرایط بهتر درکسبوکار باید در قوانین چک اصلاحاتی انجام شود، طبق آمار اعلامی مسوولان در سال گذشته ۱۴ میلیون و ۵۰۰ هزار چک معادل ۵۵ هزار میلیارد تومان برگشت خورده است.
نایب رییس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس ادامه داد: در هشت ماهه اول سالجاری هم تاکنون ۱۷ میلیون چک برگشت خورده و معضلات زیادی را برای بازار کسبوکار کشور ایجاد کرده است.
کمک ۲میلیارد ریالی بانک پارسیان به زلزلهزدگان
در پی رویداد ناگوار زلزله درمناطق غربی کشور به ویژه استان کرمانشاه، مسوولان و کارکنان بانک پارسیان مبلغ دو میلیارد ریال برای کمک به زلزلهزدگان اختصاص دادند. به گزارش «جهان صنعت» به نقل از روابط عمومی بانک پارسیان، این بانک ضمن ابراز همدردی با زلزلهزدگان غرب کشور، آمادگی کامل خود را برای پشتیبانی و کمک به هممیهنان زلزلهزده اعلام میدارد. به همین منظور شماره حساب ۶۰۸-۰۰۹۹۹۹۹۰- ۲۰۱ و شماره کارت ۶۲۲۱۰۶۱۲۱۰۶۴۱۲۶۴ به نام کمکهای مردمی جمعیت هلال احمر را جهت واریز کمکهای نقدی اختصاص داده و از ملت نیکاندیش ایران دعوت میکند در این امر انسانی مشارکت کنند.
کمک یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی بیمه دانا به زلزلهزدگان
بیمه دانا مبلغ یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به مردم زلزلهزده غرب کشور کمک میکند. به گزارش «جهان صنعت» به نقل از روابط عمومی بیمه دانا، در پی وقوع زمینلرزه شدید در غرب کشور به ویژه کرمانشاه صادق، نایب رییس هیات مدیره و مدیر عامل بیمه دانا ضمن ابراز تاسف از وقوع این حادثه تلخ و تسلیت به بازماندگان این فاجعه ملی اعلام کرد: به منظور همدری با مردم شریف و مظلوم مناطق غرب کشور و در راستای ایفای مسوولیت اجتماعی، این شرکت به جای صرف هزینههای تبلیغاتی خود، مبلغ یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال دو به این امر خداپسندانه اختصاص خواهد داد.وی افزود: این مبلغ به زودی از طرف این شرکت در اختیار زلزلهزدگان مناطق غربی کشور قرار خواهد گرفت.
۱۹ درصد از سهم بازار اعطای تسهیلات در اختیار بانک صنعت و معدن
مدیرعامل بانک صنعت و معدن گفت: در بین بانکهای کشور ۱۹ درصد از سهم بازار در اعطای تسهیلات متعلق به بانک صنعت و معدن است.
افخمی روزگذشته در مجمع عمومی سالانه این بانک اظهار کرد: بانک صنعت و معدن طی سال ۱۳۹۵ مبلغ ۹۰،۰۷۸ میلیارد ریال به طرحهای صنعتی و معدنی تسهیلات پرداخت کرده که نسبت به سال قبل ۱۰ درصد افزایش داشته است.وی خاطرنشان کرد: سرمایه بانک در پایان سال ۸۵، مبلغ ۷۳۰ میلیارد تومان بوده است و از محل افزایش سرمایه که در سال ۸۶، مبلغ یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار به بانک اختصاص داده شد، سرمایه بانک به ۲۰۷۰ میلیارد تومان رسید، همچنین در سال ۹۵ جمعا چهار هزار میلیارد تومان شد.مدیرعامل بانک صنعت و معدن خاطرنشان کرد: سرمایه بانک صنعت و معدن تا پایان سال ۹۵ به شش هزار میلیارد تومان رسیده است که این رقم در مقایسه با بانکهای توسعهای جهان در سطح پایینی قرار دارد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد