30 - 10 - 2017
خبر
۱۳ میلیارد یورو فاینانس راهآهن نهایی میشود
ایسنا- توسعه خطوط ریلی فعلی بر افزایش نفوذ فناوریهای جدید در عرصه ریلی ایران باعث شده راهآهن و شرکت ساخت برنامهریزیهای جدی برای تامین مالی منابع لازم در بهروزرسانی خطوط ریلی ایران در دستور کار قرار دهد. سه پروژه برقیسازی راهآهن تهران – مشهد، برقیسازی راهآهن گرمسار- اینچهبرون و ساخت راهآهن سریعالسیر تهران- قم- اصفهان پروژههایی هستند که در صورت رسیدن به مرحله بهرهبرداری، میتوانند رسما آغازکننده دوران جدید ریلی ایران در استفاده از فناوریهای نوین باشند. از این رو راهآهن ایران در طول ماههای گذشته مذاکراتی جدی را برای تامین مالی این پروژههای بزرگ انجام داده که به نظر میرسد آلمان و ژاپن نخستین کشورهایی باشند که در این زمینه منابع مالی ایران را تامین خواهند کرد. طبق اعلام معاون برنامهریزی راهآهن اخذ فاینانس سه میلیارد یورویی از آلمان و ۱۰ میلیارد یورویی از ژاپن در مراحل پایانی خود قرار دارد که در صورت نهایی شدن، قدمهای پایانی میتواند در بخشهای مختلف ریلی کشور مورد استفاده قرار گیرد.
معاون حملونقل و ترافیک شهرداری تهران مطرح کرد؛
کاهش ترافیک شهرها با حملونقل چندوجهی
ایسنا- معاون حملونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: کاهش ترافیک و کاهش استفاده از خودرو از جمله مزیتهای پروژههای حملونقل چندوجهی است. محسن پورسیدآقایی در مراسم افتتاح پروژههای حملونقل چندوجهی فرودگاه مهرآباد با اشاره به بهرهبرداری از ورودی جدید مترو به ترمینال ۲، اظهار کرد: یکی از سیاستگذاری انجام شده در حوزه حملونقل اتصال خطوط مترو به مراکز اصلی مانند ترمینالها، فروشگاهها، نمایشگاهها و... است. وی تصریح کرد: با سیاست وزیر راهوشهرسازی زیرساختهای دسترسی مردم در داخل ترمنیالها و فرودگاهها به خطوط مترو متصل شده است.
وی ادامه داد: ورودی مترو به ترمینال ۲ فرودگاه مهرآباد نشاندهنده حرکت در مسیر جدید حملونقل چندوجهی است. معاون سابق وزیر راهوشهرسازی با اشاره به دسترسی مسافران ترمینالهای یک، ۲، ۴ و ۶ به مترو، اظهار کرد: کاهش ترافیک و کاهش استفاده از خودرو از جمله مزیتهای پروژههای حملونقل چندوجهی است.
مدیرعامل شرکت فرودگاهها:
انتشار اسناد خرید فلایتچک اول توطئه بود
تسنیم- مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران با بیان اینکه انتشار اسناد قرارداد خرید فلایتچک اول یک توطئه بود از ورود فلایتچک دوم تا هشت ماه آینده به کشور خبر داد و گفت: در حال حاضر یکهزار میلیارد تومان پروژه توسعه فرودگاهی در کشور در دست اجراست.
رحمتالله مهآبادی در نشست خبری اظهار کرد:. در قالب یک مناقصه بینالمللی قرارداد خرید فلایتچک دوم امضا شده که تا هشت ماه آینده این هواپیما وارد کشور میشود. وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه با توجه به اظهارات شما مبنی بر اینکه اسناد قرارداد خرید فلایتچک محرمانه بود، پس چگونه این اسناد به راحتی در فضای مجازی دست به دست شده است، گفت: قرارداد خرید فلایتچک اول محرمانه بود که شخصا آنرا یک توطئه میدانم اما هواپیمای دوم فلایتچک براساس یک قرارداد شفاف در قالب مناقصه بینالمللی خریداری شده است.
هند برای تسریع در پروژه بندر چابهار
کمیته ویژه تشکیل میدهد
تسنیم- دولت هند قصد دارد به منظور سرعت بخشیدن به پروژه ۵۵۰ میلیون دلاری توسعه بندر چابهار، یک کمیته ویژه متشکل از مقامات وزارتخانههای مختلف تشکیل دهد. دولت هند قصد دارد به منظور سرعت بخشیدن به پروژه ۵۵۰ میلیون دلاری توسعه بندر چابهار، یک کمیته ویژه متشکل از مقامات وزارتخانههای مختلف تشکیل دهد. کمیته پیشنهادی مذکور وظیفه تسهیل شرایط مالی و دیگر شرایط قراردادی را برعهده خواهد داشت تا این پروژه را برای سرمایهگذاران بخش خصوصی که دهلینو قصد دارد از آنها برای تکمیل این پروژه کمک بگیرد جذابتر کند. به گفته منابع آگاه، در این کمیته مقامات ارشدی از وزارتخانههای دارایی، بازرگانی و حملونقل هند حضور خواهند داشت.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد