30 - 10 - 2017
خبر
شریعتمداری به دنبال تسهیلات بیشتر
ایسنا- وزیر صنعت، معدن و تجارت خواستار تصویب تسهیلاتی در قالب بودجه سال ۱۳۹۷ در مجلس شد تا بخش خصوصی کشور به همراه تشکلهای صادراتی بتوانند با کمک دولت به سمت ایجاد شرکتهای بزرگ صادرکننده حرکت کنند.
محمد شریعتمداری پس از نشستی با اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس خواستار شد تسهیلاتی در قالب بودجه سال ۱۳۹۷ تصویب شود تا بخش خصوصی کشور و اتاقهای بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران به همراه تشکلهای صادراتی تخصصی بتوانند با حمایت نظام و دولت از طریق منابع حمایتی و مشوقهایی که در اختیارشان قرار میگیرد، به سمت ایجاد شرکتهای بزرگ صادرکننده حرکت کنند. وی یکی از اولویتهای دولت را نوسازی صنعت کشور دانست و خاطرنشان کرد که یکی از تلاشهای دولت اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان برای نوسازی صنعت کشور است که از محل تسهیلات سیستم بانکی پرداخت میشود و علاوه بر نوسازی صنعت کشور باید شرایطی فراهم شود تا واحدها، بنگاهها و شرکتهای صادرکننده در اندازههای متوسط و بزرگ در کشور بیشتر به وجود آیند چراکه ایجاد توقعی مربوط به اینکه همه واحدهای تولیدی کوچک و بزرگ خودشان بتوانند محصولاتشان را به بازارهای خارجی صادر کنند، مقدور نیست و اگر هم مقدور شود، باعث رقابت مخرب در بازارهای بینالمللی خواهد شد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه در صورت تحقق هدف مذکور مشوقهایی شامل حال کسانی که از طریق شرکتهای بزرگ صادرکننده محصولات خود را به کشورهای خارجی ارسال میکنند، خواهد شد، بیان کرد با تشویقهایی که انجام میشود، این شرکتها نیز بیشتر و قویتر شکل میگیرند. همچنین استفاده از کمکهای فنی برای پرداخت سود تسهیلات اعطایی به واحدهای صادراتگرا یکی دیگر از کارهایی است که باید مدنظر قرار گیرد و این گونه کمکها هم برای سرمایه در گردش و هم برای تحقیق و توسعه این واحدهای تولیدی و صادراتی تاثیرگذار خواهد بود. شریعتمداری همچنین تاکید کرد که باید قانون بودجه سال ۱۳۹۷ به گونهای مدنظر قرار گیرد تا به منابع تخصیصیافته صادراتی کشور دستاندازی نشود و از تعرض مصون بماند.
لوازم خانگی تا پایان آبان کد شناسه میگیرند
فارس- به گفته مدیر کل دفتر امور بازرگانی وزارت صنعت، کد شناسه کالا در پنج گروه کالایی موبایل و تجهیزات سیمکارتخور، سیگار و محصولات دخانی، پوشاک، کالاهای سلامتمحور دامی و کالاهای سلامتمحور انسانی عملیاتی شده و این کد تا آخر آبانماه سالجاری برای لوازم خانگی هم عملیاتی و اجباری میشود.
عباس تابش با تاکید بر اینکه کد شناسه کالا در مورد ۱۰ گروه کالایی عملیاتی خواهد شد، افزود: بعد از عملیاتی شدن کد شناسه کالا در لوازم خانگی نوبت به سایر گروههای کالایی یعنی طلا، محصولات کشاورزی و… میرسد و به مرور سایر گروههای کالایی هم به این زنجیره اضافه میشود.
وی در مورد کد رهگیری کالا اظهار داشت: با اجرای طرح رجیستری گوشی تلفن همراه و تجهیزات سیمکارت خور، کد رهگیری در مورد این گروه کالایی عملیاتی میشود بنابراین این گروه کالایی هم شامل کد شناسه و هم شامل کد رهگیری میشود.
تابش با بیان اینکه یک سال بعد از اجرای کامل کد شناسه کالا در هر گروه کالایی باید کد رهگیری در مورد آن گروه کالایی اجرایی شود، بیان کرد: بر اساس ماده ۷ قانون، کالاهایی که قبل از الزام به دریافت کد شناسه گروه کالایی در کشور موجود باشد (کف بازار و انبارها) نیز از طریق کارگروههای تخصصی باید تعیین تکلیف شود تا تمام کالاهای گروه مربوطه شناسنامهدار و شامل کد شناسه شوند که پیشبینی میشود این مهم تا دو ماه آینده عملیاتی شود. گفتنی است کد شناسه کالا حاوی اطلاعاتی است که ضمن شفافیت مسیر تجارت کالا، حقوق مصرفکننده را هم با اطلاع از صحت اطلاعات کالا حفظ میکند.
مدیرکل نظارت سازمان حمایت:
گرانی گوشت قرمز تخلف نیست
تسنیم- به دنبال افزایش قیمت گوشت در بازار و همچنین سوءاستفاده برخی فروشندگان از این وضعیت، مدیر کل نظارت بر محصولات کشاورزی و مواد غذایی سازمان حمایت گفت: در حال حاضر قیمت دام زنده به دلایلی از جمله کاهش تولید، افزایش یافته و بالطبع باعث افزایش قیمت گوشت قرمز شده و الزاما قیمت بالای گوشت قرمز در مراکز عرضه، دلیل تخلف واحدهای صنفی نیست.
علیرضا رستمی با بیان اینکه قیمت گوشت قرمز به طور مستقیم تابع قیمت دام زنده است، اظهار کرد: هیچ مشکلی در ارتباط با توزیع گوشت قرمز وجود ندارد. در این راستا در حال حاضر توزیع گوشت بستهبندی در احجام و انواع مختلف و با قیمت مناسب و با کاهش حداقل ۳۰ درصدی بها نسبت به قیمت بازار به صورت گسترده در کلیه فروشگاههای زنجیرهای در قالب توزیع گوشت تنظیم بازار در حال انجام است که عموم مردم میتوانند بدون محدودیت از این فروشگاهها خرید کنند.
توسعه بسترهای سرمایهگذاری در اروند
«جهان صنعت»- با توجه به اینکه اروند بزرگترین منطقه جمعیتی آزاد کشور است که ۵۰۰ هزار نفر را در بر میگیرد و میتواند برای توسعه صنایع موثر باشد و همچنین سرمایهگذاری در این منطقه را ارزانتر کند، مدیرعامل منطقه آزاد اروند با بیان اینکه ۸۰۰ میلیارد تومان در زیرساختهای منطقه سرمایهگذاری شده است، گفت: تلاش داریم یارانه سود تسهیلات بانکی را به تولیدکنندگان بدهیم.
اسماعیل زمانی در نشست خبری اظهار کرد: این منطقه موقعیت حساس و استراتژیکی دارد که میتواند محل ارتباط خوبی برای پیوند با اقتصاد جهانی باشد. پس زیرساختهای سرمایهگذاری در منطقه بسیار فعال است و دو برنامه تامین نیازهای عمرانی منطقه و توسعه بسترهای سرمایهگذاری در دستور کار قرار گرفته است. از این رو به خاطر وضعیت خاص منطقه اروند، توجه به این منطقه از سوی سرمایهگذاران خارجی جلب شده و اکنون ١٢ سرمایهگذار عراقی در حال کار در اروند هستند. همچنین از سوی آلمان نیز در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر اقداماتی انجام شده است. این در حالی است که بعد از برجام، توجه سرمایهگذاران بیشتر شده است.
در این میان با توجه به پیش رو بودن مراسم اربعین، مدیرعامل منطقه آزاد اروند به زوار اربعین توصیه کرد فقط از موکبهای مطمئن خوراک و آشامیدنی دریافت کنند. زمانی گفت: اگرچه امنیت برقرار است ولی زوار بعد از مراسم، به سرعت خاک عراق را ترک کنند. وی افزود: ایام اربعین برای اروند زمان خاصی است و تمهیدات لازم برای زوار اربعین اندیشیده شده است. ضمن اینکه تعداد زیادی زائر از پاکستان و سایر کشورها از طریق ایران به عراق میروند و البته مرز شلمچه در سه سال اخیر راحتترین مرز تردد زوار شناخته شده است. زمانی گفت: امسال برای صفبندی داربست نصب شده و علاوه بر آن کانتینرهایی نیز استفاده شده تا کریدور برای عبور امن زوار فراهم شود. این در حالی است که امنیت بسیار خوبی برقرار است و از هر گونه تنشی جلوگیری خواهد شد. در این میان هوشیاری نیروهای امنیتی بالاتر رفته است. وی اظهار کرد: در مسیر برگشت، عراقیها موکب ندارند ولی در موقع برگشت مواکب ایرانی به مسیر برگشت منتقل شده و امکانات لازم داده میشود.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد