25 - 10 - 2017
خبر
کار «پلاسکو» به دادگاه کشید
ایسنا- بیش از ۹ ماه از حادثه پلاسکو میگذرد و با این وجود حتی درخواستی برای دریافت جواز ساختوساز مجدد پلاسکو نشده است. در همین رابطه نماینده کسبه قسمت سالم پلاسکو با بیان اینکه پیگیریهای ۹ ماهه این افراد هنوز به هیچ نتیجهای نرسیده است، گفت: یک روز میگویند قرار است پلاسکو پارک شود و روز دیگر میگویند سفارتخانه میشود. اگرچه تمام این حرفها شایعهای بیش نیست اما هنوز تکلیف این ساختمان و کسبه آن مشخص نشده و در نهایت قرار شده در این زمینه دادگاهی در آبانماه تشکیل شود.
سعیدی عنوان کرد: در گذشته و حتی ۲۰ سال پیش هم بنیاد مستضعفان برای تصاحب این ملک اقدام کرده بود اما گویا در آن زمان هم دادگاه وقت رای را به نفع مالکان فعلی پارکینگ و علیه بنیاد صادر کرده بود. اکنون نیز همچنان این بحثها مطرح است اما اکنون خواست ما این است که حداقل با مشخص شدن این مشکلات به کسبه بخش سالم پلاسکو اجازه فعالیت داده شود.
وی با بیان اینکه چند روز قبل جمعی حدود ۶۰ تا ۷۰ نفر از کسبه این پاساژ به شکایت از بنیاد مستضعفان پرداختند و به تازگی هم این اقدام مجددا انجام شده است، گفت: قرار بر آن است که در این زمینه دادگاهی در آبانماه تشکیل شود. سعیدی اظهار کرد: اکنون به واسطه نامهای که از دادستانی گرفتهایم، توانستیم نیوجرسیهایی که در مقابل درهای قسمت سالم قرار داده شده بود را برداریم و قسمتهای مربوط به خود را تحویل بگیریم. بر همین اساس اکنون نگهبانی نیز برای این بخش گذاشتهایم و تاکنون ۱۱ دزد گرفتهایم.
انتقاد شافعی از ضعف مدیریت در مرزها
«جهانصنعت»- بالا بودن تعرفههای گمرکی در مرز مهران، جادههای قدیمی و غیراستاندارد منتهی به مرزهای غربی کشور، حضور نداشتن نمایندگان برخی ارگانها و ادارات در مرز که روند امور را مختل میسازد و… از مسایلی به شمار میرود که تجار را با مشکل روبهرو کرده است. از این رو تازهترین نشست کمیسیون توسعه صادرات اتاق ایران با حضور رییس پارلمان بخشخصوصی برگزار شد و مشکلات تجار در مرزهای کشور مورد بررسی قرار گرفت. بر همین اساس رییس اتاق ایران بر اهمیت نقاط مرزی کشور در توسعه تجارت تاکید کرد و گفت: با ایجاد کمیتههایی مشترک از اتاقهای مرزی کشور باید به حل مسایل مرزها کمک کرد. به اعتقاد غلامحسین شافعی، میتوان برای بهبود وضعیت مرزها متناسب با طرح توسعه منطقهای کشور که از سوی اتاق به دولت پیشنهاد شده است، کمیتههای مشترکی از اتاقهای مرزی ایجاد کرد و به صورت مشترک شرایط مرزی را بررسی و سرمایهگذاریهای لازم را انجام داد.
وی ضعف مدیریت در مرزها را عارضه اصلی دانست و تصریح کرد: براساس قانون اگر قرار باشد تغییری در روند فعالیتهای اقتصادی اتفاق افتد، دولت باید در زمان مناسب اطلاعرسانیهای لازم را انجام دهد تا فعالان اقتصادی در فرصت کافی بتوانند برای آینده فعالیتهای خود برنامهریزی کنند. از طرف دیگر مسایلی که در عرصه سیاسی رخ میدهد و تاثیر آن بر اقتصاد دیده میشود، باید به نحوی از سوی دولت جبران شود چراکه فعالان اقتصادی در ایجاد آن شرایط مقصر نیستند و اینکه بیشترین آسیب را آنها ببینند، دور از انصاف و عدالت است.
حجتی پاسخگوی واردات بیرویه برنج باشد
ایسنا- مجلس نهم به این نیت که مدیریت واحد در حوزه کشاورزی اعمال و منافع کشاورزان تامین شود، برنامهریزی تولید و همچنین تصمیمگیری درباره واردات و صادرات را در قالب قانون «تمرکز وظایف بخش کشاورزی» به وزارت جهاد کشاورزی منتقل کرد اما آنطور که مجلسیها میگویند، این قانون بهطور کامل اجرا نشده است. در همین خصوص عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به اخبار منتشرشده مبنی بر واردات بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن برنج در پنج ماه اول سال گفت: براساس این قانون وزارت جهاد کشاورزی موظف است چنانچه محصولی زمینه تولیدش کم است با برنامهریزی به منظور حمایت از مصرفکننده در حد نیاز اجازه واردات دهد و بالعکس چنانچه محصولی به میزان کافی موجود است، با استفاده از ابزارهایی که در دست دارد، از واردات بیرویه آن جلوگیری کند. اما ما امروز شاهد هستیم در بعضی موارد چندین برابر نیاز کشور واردات داریم.
علی ابراهیمی، نماینده شازند در خصوص این مجوز گفت: مجلس باید از دستگاهی که این مجوز را صادر کرده است، توضیح بخواهد که براساس قانون، وزارت جهاد کشاورزی باید در این زمینه پاسخگو باشد. اگر مجوز جهاد کشاورزی را دارند، باید علت این میزان از واردات توضیح داده شود و اگر مجوز ندارند، چرا خلاف قانون عمل شده است؟
قاچاق اقتصاد ایران را آزار میدهد
«جهانصنعت»- تعریف نابجا از مفهوم واردات در کشور از جمله عوامل آسیبزایی است که بدنه تجارت کشور را دچار مشکل کرده در حالی که نایبرییس اتاق بازرگانی ایران معتقد است آنچه اقتصاد کشور را آزار میدهد و از آن به عنوان واردات بیرویه یاد میکنیم، پدیده شوم قاچاق است که قبح آن در کشور ریخته و به صورت سازمان یافته درآمده است. همچنین برخوردهای نظامی و انتظامی با قاچاق تاثیر لازم را نداشته و آمارها نشان میدهد همچنان قاچاق توجیه اقتصادی دارد.
در این خصوص پدرام سلطانی گفت: مدتهاست که ترکیب مفهومی واردات بیرویه از سوی جامعه تکرار میشود اما این مفهوم به صورت مبهم باقی مانده است.سلطانی با تاکید بر اهمیت همگرایی بین تشکلها، فدراسیون و کمیسیون واردات تصریح کرد: در ادبیات کشور ما مفهوم واردات تعریف نادرستی دارد. استفاده از ترکیب واردات بیرویه اقدام نابجایی است که همچنان تکرار میشود.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد