6 - 10 - 2017
خبر
ترک تحصیل دانشآموزان معلول
به دلیل مشکلات ایاب و ذهاب؛
شهرداریها با بهزیستی همکاری نمیکنند
میزان- رییس انجمن دفاع از حقوق معلولان ایران درخصوص وضعیت تحصیلی کودکان معلول گفت: متاسفانه بسیاری از شهرداریها در سراسر کشور با سازمان بهزیستی همکاری لازم را نمیکنند و به همین دلیل دانشآموزان معلول در تردد از خانه به مدرسه با مشکل مواجه میشوند.
علیهمت محمودنژاد در این زمینه عنوان کرد: با شروع سال تحصیلی جدید، خانوادههای دارای فرزند معلول به شدت با مشکل ایاب و ذهاب فرزندان خود مواجه هستند. وی بیان کرد: متاسفانه در شرایطی که در برخی نقاط کشور یک معلول برای رسیدن به مدرسه باید فاصلهای بیش از ۴۰ تا ۵۰ کیلومتر را طی کند اما همچنان در بحث سرویس مدرسه دانشآموزان معلول با مشکل مواجه هستیم. محمودنژاد با اشاره به کمکاری برخی دستگاهها در بعضی از شهرها اظهارکرد: در حال حاضر شاهدیم که در برخی استانهای کشور، آموزش و پرورش و شهرداری استانها با سازمان بهزیستی همکاری لازم را انجام نداده و همین موضوع سبب شده تصمیم ویژهای برای تردد دانشآموزان اتخاد نشود. سازمان بهزیستی کشور مبالغ اندکی را برای ایاب و ذهاب دانشآموزان معلول به آنها پرداخت میکند این در شرایطی است که مقوله حملونقل، وظیفه شهرداریهاست. وی با انتقاد از سرانه آموزشی در نظر گرفته شده برای دانشآموزان معلول خاطرنشان کرد: در حال حاضر سرانه اختصاص دادهشده به دانشآموزان معلول کمترین میزان در میان تمام دانشآموزان کشور است و باید در این زمینه تغییراتی ایجاد شود. همچنین سرویس ایاب و ذهاب شهرداری به هیچ وجه پاسخگوی نیازهای معلولان نیست و یک معلول برای سفر درونشهری خود باید یک یا دو روز زودتر خودرو را رزرو کند. محمودنژاد ادامه داد: یک معلول برای حضور در اماکن آموزشی از قبیل مدرسه یا دانشگاه نیازمند دسترسی به وسایل حملونقل عمومی استانداردسازی شده است اما اکنون این وسایل در اختیار معلولان نیست.
وی با ارائه آماری از تعداد دانشآموزان و دانشجویان در حال تحصیل معلول در سراسر کشور اذعان کرد: در حال حاضر بیش از ۷۰ هزار دانشآموز معلول در سراسر کشور مشغول تحصیل هستند و این افراد همواره برای تحصیل با مشکلات زیادی مواجه بودهاند. متاسفانه هر سال گزارشهای متعددی در رابطه با ترک تحصیل دانشآموزان معلول به دلیل نبود سرویسهای ایاب و ذهاب گزارش میشود که این موضوع به هیچ وجه قابل پذیرش نیست.
شرایط تحصیل برای دانشآموزان مصدوم حادثه داراب فراهم نیست؛
دیه مصدومان و کشتههای حادثه
کامل پرداخت نشده است
میزان- قائممقام سازمان دانشآموزی وزارت آموزشوپرورش درباره وضعیت تحصیل دانشآموزان آسیبدیده هرمزگانی گفت: بخشی از مبالغ دیه به صورت علیالحساب به دو دانشآموز قطع عضو و خانوادههای دانشآموزان فوتی پرداخت شده است و مابقی هزینه دیه با صدور حکم قضایی پرداخت خواهد شد. محمود علیگو در رابطه با آخرین وضعیت مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس دانشآموزان هرمزگانی گفت: در حال حاضر چهار مصدوم حادثه واژگونی اتوبوس داراب در بیمارستان شیراز بستری هستند که دانشآموز قطع عضو، دو دانشآموز آسیبدیده از ناحیه صورت و یک مربی آموزش و پرورش را شامل میشوند. همچنین درمان دانشآموز مشکوک به قطع نخاع با موفقیت انجام شده و احتمال قطع نخاعی در این دانشآموز رد میشود. در حال حاضر اعمال ارتوپدی آغاز شده و با تشخیص پزشکان بهبودی کامل امکانپذیر است. وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر دانشآموزان بستری در بیمارستان امکان تحصیل و آموزش را ندارند و تا بهبودی کامل نمیتوان درخصوص ترخیص این افراد اظهار نظر کرد. همچنان خدمات روانشناسی روی دانشآموزان آسیبدیده حادثه داراب ادامه دارد و مصدومان به خصوص دو دانشآموز قطع عضو، از لحاظ روحی در وضعیت مناسبی قرار دارند اما شرایط روحی والدین این دانشآموزان مناسب نیست. بنابراین خدمات مشاورهای جهت بهبود آسیبهای روحی خانوادهها آغاز شده و ادامه دارد.
مرگ ۵۲ تهرانی با مسمومیت قرص برنج
در پنج ماه نخست سالجاری ۵۲ مورد فوت ناشی از مسمومیت با قرص برنج به مراکز پزشکیقانونی استان ارجاع شده است که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۷درصد کاهش یافته است.
به گزارش روابطعمومی اداره کل پزشکیقانونی استان تهران، از کل فوتشدگان ناشی از مسمومیت با قرص برنج در پنج ماه، ۲۷ مرد و ۲۵ نفر زن بودهاند و در مردادماه سال ۹۶، هشت مورد فوتی بر اثر مسمومیت با قرص برنج به مراکز پزشکیقانونی استان تهران ارجاع شده است.
این قرص ظرف مدت سه تا چهار ساعت سیستم تنفسی و قلب را دچار اختلال کرده و فرد در اثر مرگی دردناک خواهد مرد. در صورتیکه فرد قرص برنج را بخورد یا بوی آن را استشمام کند، دچار مسمومیت خواهد شد که اگر سم از بدن وی خارج نشود، موجب مرگ وی خواهد شد.
دلایل اصلی مسمومیت با قرص برنج عبارتند از:
۱- مصرف اشتباه قرص موجود در برنج. ۲- مصرف قرصهای قلابی توهمزا که دارای ترکیبات قرص برنج یا خود قرص برنج هستند. ۳- مصرف جهت خودکشی
درخواست رییس سازمان غذا و دارو از رییس نظامپزشکی؛
پزشکان دارویی خارج از فهرست دارویی کشور تجویز نکنند
ایسنا- رییس سازمان غذا و دارو در نامهای خطاب به رییس سازمان نظامپزشکی از وی خواست دستور اطلاعرسانی «خودداری از تجویز هر گونه داروی خارج از فهرست داروهای ایران» را به تمامی همکاران پزشک و انجمنهای علمی و تخصصی پزشکی صادر کند.
غلامرضا اصغری در نامهای خطاب به رییس سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه فهرست داروهای ایران مبنای تولید، واردات، عرضه و توزیع داروها در بازار دارویی کشور است، نوشت: «از آنجا که شرکتهای دارویی و داروخانههای کشور طبق قانون مجاز به توزیع و عرضه داروهای خارج از این فهرست نیستند، تجویز داروهای خارج از فهرست توسط بعضی از همکاران پزشک باعث سرگردانی بیماران در تهیه آن نوع داروها و همچنین بروز کمبودهای غیرواقعی در بازار دارویی کشور خواهد شد.»اصغری همچنین در این نامه با اشاره به بند پ ماده ۷۲ قانون برنامه ششم توسعه جمهوری اسلامی ایران که تجویز داروهای خارج از فهرست را تخلف به حساب میآورد خواستار این شده است که دکتر ایرج فاضل، به نحو مقتضی دستور اطلاعرسانی «خودداری از تجویز هر گونه داروی خارج از فهرست داروهای ایران» را به تمامی همکاران پزشک و انجمنهای علمی و تخصصی پزشکی صادر کند. فهرست رسمی داروهای ایران بر اساس نظام دارویی ملی کشور توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی حداکثر هر سه ماه یکبار تدوین و منتشر میشود.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد