28 - 09 - 2017
خبر
عضو کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات:
کاهش نرخ اینترنت دانشگاهها محسوس نیست
مهر- عضو کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات با بیان اینکه کاهش ۵۰ درصدی قیمت اینترنت برای دانشگاهها ملموس نیست، گفت: مصوبه نرخ اینترنت دانشگاهها و مراکز علمی نیازمند بازنگری است.
احمد معتمدی، در مورد نحوه اعمال مصوبه کاهش ۵۰ درصدی قیمت اینترنتی که در اختیار دانشگاهها و مراکز علمی قرار میگیرد، اظهار داشت: این مصوبه از سوی سازمان تنظیم مقررات ارتباطات به دانشگاهها ابلاغ شده اما هنوز به صورت ملموس در اختیار دانشگاهها قرار نگرفته است.
وی با بیان اینکه این تغییر قیمت هنوز روی فیش کارکرد اینترنت دانشگاهها احساس نشده است، گفت: برخی دانشگاهها هنوز به شبکه ملی اطلاعات متصل نیستند و برخی مباحث فنی اتصال دانشگاهها نیز نیازمند زمان است. به همین دلیل این کاهش قیمت آنطور که باید محسوس نیست. معتمدی با اشاره به اینکه کاهش ۵۰ درصدی قیمت پهنای باند در صورتی ملموس خواهد بود که ظرفیت بالایی از پهنای باند در اختیار دانشگاهها قرار گیرد، اضافه کرد: این مصوبه و نوع اعمال آن برای دانشگاهها نیازمند بازنگری و اصلاح است. باید مدلی تعیین شود که اپراتورهای اینترنتی به صورت مستقیم به دانشگاهها اینترنت واگذار کنند و ۵۰ درصد کاهش را روی قبوض کارکرد دانشگاهها اعمال کنند. عضو کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات با تاکید براینکه اقدام این کمیسیون برای کاهش هزینه استفاده از اینترنت در دانشگاهها، اقدام مثبتی است، گفت: اما باید نتیجه آن برای دانشگاهها ملموس باشد. وی ادامه داد: بهطور قطع در صورتی که قیمت اینترنت کاهش یابد، دانشگاهها با بودجههای فعلی میتوانند پهنای باند بیشتری دریافت کنند. احمد معتمدی با اشاره به اتصال به شبکه علمی کشور و تاثیر آن در اینترنت دانشگاهها، خاطرنشان کرد: مفهوم اصلی شبکه علمی این نیست که اینترنت را با قیمت پایین در اختیار دانشگاهها بگذارد بلکه قرار است این شبکه محلی برای تبادل اطلاعات بین دانشگاهها باشد تا دانشگاهها بتوانند از منابع علمی و بانک اطلاعاتی یکدیگر استفاده کنند. وی اضافه کرد: شبکه علمی کشور نیازمند افزایش میزان محتوا است و باید بستری فراهم شود تا دانشگاهها، منابع علمیشان را روی این شبکه قرار دهند.
حجاج ایرانی ۸ میلیون دقیقه مکالمه کردند
مهر- زائران ایرانی بیتالله الحرام در ایام حج امسال، بیش از هشت میلیون و ۳۵۰ هزار دقیقه مکالمه کردند که متوسط زمان مکالمات در حدود دو دقیقه بوده و ۴۰/۷۵ درصد مکالمات نیز موفق بوده است.
شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرد: امسال با توجه به پیشبینی نیازهای ارتباطی ایام حج، با در نظر گرفتن مسیرهای ترانزیت مناسب بین ایران و عربستان، به صورت دائم مسیرهای مورد نظر را مورد بازنگری کیفی قرار دادیم تا ضمن ارتقای کیفی مکالمات، میزان ترافیک راهیابی نشده(No Route) کاهش چشمگیری یابد. به منظور ایجاد راحتی و سهولت در برقراری ارتباط بین حجاج و بستگانشان در ایران، شاخصهای کمی و کیفی ترافیک وارده و صادره به مقصد عربستان هر ساله در ایام حج، به طور ویژه تحت نظارت مستمر شرکت ارتباطات زیرساخت قرار میگیرد و در صورت مشاهده هرگونه اشکال و اختلال، بلافاصله هماهنگی لازم از سوی مراکز مدیریت شبکه اداره کل کنترل و هماهنگی شبکه شرکت ارتباطات زیرساخت، برای رفع آن به کار گرفته میشود.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد