28 - 09 - 2017
خبر
کاهش ۸۰ درصدی سوانح محور هراز
وزارت راه- جاده هراز معاون وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد: طبق گزارش اورژانس مازندران پس از افتتاح ۲۰ کیلومتر از پروژه محور هراز در سالهای ۱۳۹۴ و ۱۳۹۵ و ایمنسازی مسیر، در این محدوده آمار مصدومان سوانح جادهای ۸۰ درصد کاهش یافته و آمار فوتی به صفر رسیده است. خیراله خادمی ضمن اعلام این خبر گفت: با بهرهبرداری ۲۰ کیلومتر از محور هراز آمار سوانح جادهای در این محدوده کاهش چشمگیری داشته که در نوع خود بینظیر است.
وی با تاکید بر کاهش ۹۲ درصدی آمار مصدومان در این محور اعلام کرد: طبق گزارش اورژانس مازندران در سال ۱۳۹۴ در محدوده مذکور تعداد مصدومان ۱۸۹ نفر و در سال ۱۳۹۵ به ۱۵ نفر تقلیل یافته است.
خادمی خاطرنشان کرد: آمار مصدومان ثبت شده ناشی از عدم تسلط یا خوابآلودگی رانندگان بوده و ارتباطی به ایمنی مسیر نداشته است. معاون وزیر راهوشهرسازی در ادامه گفت: آمار تعداد افراد فوت شده در سال ۱۳۹۴ پنج نفر ثبت شده که این تعداد پس از بهرهبرداری در سال ۱۳۹۵ به صفر رسیده است.
دبیرکل کانون سراسری انبوهسازان مسکن:
واژه تقاضای سفتهبازی مسکن را
دولت دهم ساخت
مهر- فرشید پورحاجت، دبیرکل کانون سراسری انبوهسازان مسکن درباره دلایل افزایش معاملات خانههای لوکس و اینکه آیا این اتفاق، نشاندهنده رواج تقاضای سفتهبازی در بازار مسکن است، اظهار کرد: اصلا موضوعی به نام سفتهبازی و تقاضای سوداگری مسکن را قبول ندارم. استفاده از این واژهها، ادبیاتی بود که دولت دهم ترویج کرد تا با استفاده از آن بحث مالیات بر ساخت و ساز را در اذهان مردم و نمایندگان مجلس جا بیندازد و توانست با استفاده از این ادبیات، اصلاحیه قانون مالیاتهای مستقیم و موضوع مالیات بر ساخت و ساز را در مجلس به تصویب برساند. در حالی که بخش مسکن و حوزههای ساختوساز کشور ما با وجود چنین مالیاتهایی هیچگاه رونق نخواهد یافت. وی ادامه داد: بنابراین آنچه گفته میشود که حجم معاملات خانههای لوکس افزایش یافته، ارتباطی به سفتهبازی در بازار مسکن ندارد و مردم دوست دارند در خانههای لوکس و شیک و گرانقیمت زندگی کنند. باید به این سطح از آگاهی عمومی برسیم که مردم و اقشار و طبقات مختلف بسته به سطح درآمدی خود خواهان زندگی در واحدهای مسکونی مورد علاقهشان هستند و آنها هستند که نوع ساخت و ساز را تعیین میکنند نه سیاستگذاران وزارت راه و شهرسازی. با اشاره به تمایل مردم به سمت زندگی لاکچری تصریح کرد: زندگی در محلات خوب با آب و هوای سالمتر جزو خواستههای مردم شده و به همین دلیل حجم تقاضا به سمت خانههای لوکس افزایش یافته و همین افزایش تقاضا، افزایش قیمت را نیز موجب شده است. همانگونه که مردم دوست ندارند در خانههایی که مسکن مهر در بیابانها ساخت زندگی کنند و در حال حاضر با مازاد عرضه مسکن مهر در شهرهای جدید روبهرو هستیم.
وی از دیگر دلایل افزایش خرید و فروش واحدهای مسکونی گرانقیمت را کاهش ریسک بخش مسکن عنوان و تاکید کرد: به نظر میرسد افزایش خرید واحدهای لوکس، نه ارتباطی به کاهش سود سپرده داشته باشد و نه افزایش قدرت خرید مردم، چون هنوز زمان زیادی از اجرای بخشنامه کاهش سود سپرده بانکی نگذشته که بتوانیم آثار آن را بر بخش مسکن تحلیل کنیم و اتفاق خاصی در بخش تسهیلاتدهی بانکها نیز رخ نداده که به افزایش قدرت خرید مردم بینجامد. بنابراین خریداران واحدهای مسکونی لوکس اقشار مرفهتر جامعه هستند که از قبل هم قدرت خرید مسکن گرانقیمت را داشتند اما با توجه به اینکه ریسک سرمایهگذاری در بخش مسکن به خصوص مناطق گرانقیمت تهران کاهش یافته، آنها نیز مجددا به صورت کمرنگ به این بازار وارد شدهاند. همه این موارد نشان میدهد که این آهنگ کند افزایش خرید واحدهای مسکونی لوکس، برای مصرف شخصی است نه سفتهبازی و سوداگری. پورحاجت به اتهامی که از سوی برخی سیاستگذاران مسکن درباره انبوهسازان مطرح میشود اشاره کرد و گفت: برخی مقامات وزارت راه و شهرسازی انبوهسازان را به سفتهبازی در بخش مسکن متهم میکنند که به نظر میرسد هدف از این اتهامات، منحرف کردن اذهان مردم و پاک کردن صورت مساله است.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد