26 - 09 - 2017
خبر
عملکرد فرودگاه امام در نیمه اول امسال؛
یک میلیون و ۵۰ هزار دقیقه تاخیر
ایسنا- فرودگاه امام خمینی(ره) جدیدترین آمارها از وضعیت جابهجایی مسافران در شش ماهه نخست سال ۹۶ را اعلام کرد. بر این اساس در این فرودگاه بینالمللی در شش ماهه ابتدای امسال ۳۱ هزار و ۵۰۰ پرواز انجام شده که نشاندهنده رشد ۱۱ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.
در حوزه اعزام و پذیرش مسافر نیز در سال ۹۶ تعداد مسافران به بیش از پنج میلیون نفر رسیده که این رقم در قیاس با مدت مشابه سال قبل افزایشی ۵/۱۵ درصدی را نشان میدهد. عملکرد این فرودگاه در حوزه جابهجایی بار نیز مثبت بوده و با عبور میزان بارهای این فرودگاه در شش ماهه ابتدایی سالجاری از ۹۵ هزار تن رشدی ۵/۱۶ درصدی به ثبت رسیده است.
همچنین این فرودگاه پیشبینی کرده میزان مسافران اعزام و پذیرش شده در سال آینده به ۱۲ میلیون نفر برسد. از این رو پیگیریهای لازم برای ساخت و تکمیل ترمینال سلام در دستور کار است تا بتوان در کوتاهترین زمان ممکن آن را اجرایی کرد. این فرودگاه در ششماهه ابتدایی سالجاری یک میلیون و ۵۰ هزار دقیقه تاخیر در پرواز به ثبت رسانده. به اعتقاد مسوولان، فرودگاه امام نیاز به بهبود جدی خواهد داشت. از سوی دیگر نیاز به افزایش ظرفیت ثابت ترمینال فعلی نیز یکی دیگر از اولویتهایی است که فرودگاه امام خمینی آن را در دستور کار قرار داده است.طبق برآوردهای صورت گرفته در صورت رفع مشکلات موجود میتوان انتظار داشت ترمینال سلام کمتر از یک سال دیگر به بهرهبرداری برسد که به این ترتیب ظرفیت اعزام و پذیرش مسافر در فرودگاه امام پنج میلیون نفر در سال افزایش خواهد یافت. پس از آن نوبت به ساخت ترمینال ایرانشهر میرسد که بیش از ۲۰ میلیون نفر ظرفیت مسافرپذیری دارد و به این ترتیب اهداف در نظر گرفته شده در گام نخست طرح توسعه فرودگاه امام برای رسیدن به ظرفیت مسافرپذیری به ۵۰ میلیون نفر در طول سال را فراهم میکند.طبق اعلام وزارت راهوشهرسازی فاز دوم فرودگاه امام ظرفیتی حدود ۵۰ میلیون نفری به امکانات پذیرش مسافر این مجموعه اضافه خواهد کرد و به این ترتیب ظرفیت نهایی این فرودگاه به یکصد میلیون مسافر در طول سال خواهد رسید.
مدیرکل اقتصاد مسکن وزارت راهوشهرسازی خبر داد؛
افزایش ۶ درصدی معاملات مسکن تهران
در مردادماه
تسنیم- مدیرکل اقتصاد مسکن وزارت راه گفت: مرداد امسال ۱۸ هزار معامله مسکن در شهر تهران صورت گرفت که در مقایسه با ماه قبل از آن شش درصد افزایش یافت. علی چگنی در برنامه گفتوگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: این میزان در مقایسه با مرداد سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته است. وی گفت: قیمت مسکن در تابستان امسال در مقایسه با فصل مشابه سال قبل نیز هفت درصد رشد داشت.
وی افزود: تعداد صدور پروانههای ساختمان امسال در مقایسه با سال گذشته شش درصد افزایش یافته است. مدیرکل اقتصاد مسکن وزارت راهوشهرسازی با اشاره به سیاستهای جدید این وزارتخانه برای ساختوساز در بافتهای فرسوده گفت: درصددیم مدت انتظار برای دریافت تسهیلات را به چهار یا پنج ماه کاهش دهیم، زمان بازپرداخت این تسهیلات را ۲۰ ساله کنیم و همزمان نرخ سود تسهیلات را یک تا دو درصد کاهش دهیم.
چگنی با اشاره به سیاستهای بلندمدت دولتها در زمینه مسکن افزود: در ۲۰ سال گذشته سه میلیون نفر از تسهیلات مسکن برای خرید خانه استفاده کردند. وی گفت: در چند سال اخیر ۲۴۰ هزار نفر برای استفاده از تسهیلات خرید مسکن در بانک سپردهگذاری کردند و تاکنون ۲۰ هزار نفر توانستهاند از این تسهیلات استفاده کنند. چگنی افزود: وزارت راهوشهرسازی، مسکن روستایی مصوب در برنامه ششم توسعه را اجرا خواهد کرد و بر اساس این برنامه سالانه یکصدهزار مسکن اجتماعی هم در شهرها ساخته خواهد شد.
مدیرکل اقتصاد مسکن وزارت راهوشهرسازی گفت: صادقانه میگوییم که تمام منابع ما تاکنون درگیر مسکن مهر است و باید آن را به پایان برسانیم. وی افزود: در تلاشیم بتوانیم تا پایان پاییز امسال فروش لیزینگ مسکن را با مشارکت بانکها آغاز کنیم. رییس کانون سراسری انبوهسازان مسکن کشور هم در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: قیمت مصالح ساختمان ازجمله فولاد در چند ماه اخیر ۵۰ تا ۶۰ درصد افزایش یافته است. ایرج رهبر افزود: این افزایش، هزینه ساخت مسکن را بالا میبرد این در حالی است که همچنان با رکود در فروش مواجه هستیم. محمد دامادی، عضو کمیسیون عمران مجلس هم در این برنامه گفت: مردم منتظرند ببینند مسوولان پشت دیوارهای تصمیمگیری چه میکنند در حالی که تهیه پیشنویس مسکن اجتماعی پنج سال به طول انجامید.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد