24 - 09 - 2017
خبر
وزیر راهوشهرسازی:
توسعه حملونقل ۲۸ میلیارد دلار میخواهد
تسنیم- وزیر راهوشهرسازی گفت: برای اجرای طرحهای توسعه حملونقل وزارت راهوشهرسازی ۲۸ میلیارد دلار سرمایهگذاری نیاز است. عباس آخوندی با بیان اینکه تاکنون شهرسازی به صورت خودرومحور انجام میشد، اظهار کرد: شهرسازی ریلپایه را در دستور کار قرار داده و ترغیب میکنیم که در این خصوص، دو دهه باید تلاش کرد. شهرداری و مردم باید به این تحول بنیادین توجه کنند زیرا از طریق شهرسازی ریلپایه میزان دسترسی، ایمنی و آرامش روانی بهتر میشود.
آخوندی با ابراز اینکه بخشی از حملونقل کلانشهرها مربوطه به حملونقل حومهای است، تصریح کرد: به عنوان نمونه روزانه ۲/۱ میلیون نفر از حومه به شهر تهران سفر میکنند که ۹۸ درصد این سفرها با خودروی شخصی انجام میشود. این حجم از سفر با خودروی شخصی در وقت، آلودگی و تصادفات نقش قابل توجهی دارد.
وی با بیان اینکه امسال، سال اول برنامه ششم است و برای توسعه حملونقل حومهای به سرمایهگذاری در زیرساخت و ناوگان نیاز داریم از جذب سرمایهگذاری بینالمللی در بخش حملونقل بهعنوان یک مساله مهم یاد کرد و افزود: طرحهای ارائه شده از سوی وزارت راهوشهرسازی برای توسعه حملونقل ریلی حدود ۲۸ میلیارد دلار به سرمایهگذاری نیاز دارد که این عدد باید مورد توجه دولت و مجلس قرار گیرد.
وزیر راهوشهرسازی یادآور شد: برای توسعه حملونقل ریلی باید صندوق توسعه ملی وارد این بحث شود که در برنامه ششم توسعه به آن توجه شده است. به این منظور قانون فراهم شده اما برای اجرای آن باید منابع موردنیاز تامین شود.
معاون شهردار تهران:
اجازه ساخت «مال» مزاحم در پایتخت را نمیدهیم
ایسنا- معاون معماری و شهرسازی شهرداری تهران تاکید کرد: اجازه ساخت «مال»های مزاحم داده نمیشود و باید به پیوستهای ترافیکی و فرهنگی مجتمعهای چند منظوره در پایتخت توجه شود. مهدی حجت با اشاره به روند «مالسازی» در تهران با بیان اینکه در گذشته میزان فضاهای تجاری در برخی از مناطق تهران کم بود و به همین دلیل برای صرفه اقتصادی بالا برخی افراد به مالسازی روی آوردند، گفت: سود بالای ساخت مجتمعهای تجاری سبب شد که شاهد گرایش افراد، بخش خصوصی و برخی سازمانها و نهادهای دولتی به مالسازی باشیم.
وی با بیان اینکه پس از مدتی به دلیل گرایش به مالسازی شاهد بودیم که استقبال مردمی از این مالها کاسته شد، تصریح کرد: پس از مدتی تعداد مالها از ظرفیت شهر فراتر رفت و بسیاری از مغازهها به دلیل عدم استقبال مردمی، خالی ماند!
حجت افزود: با توجه به کاهش سود سرمایهگذاری در حوزه مالسازی، شاهد آن هستیم که دوره اوج گرایش افراد به مجتمعسازی رو به پایان است. وی در پاسخ به این سوال که چرا سازمانهای مختلف دولتی در عرصه مالسازی وارد شدند؟ گفت: هیچ فرقی بین کسانی که به دنبال کسب منافع بیشتر هستند اعم از خصوصی، دولتی و فردی وجود ندارد؛ اما مسوولیت ما این است که مراقب باشیم که توازن ظرفیتهای تجاری، اداری و مسکونی و… در محلات به هم نخورد و این مقوله موجب بینظمی در زندگی مردم نشود.
حجت با بیان اینکه اجاره نمیدهیم «مالی» در تهران ساخته شود که موجبات آزار و اذیت مردم را فراهم کند، به دوره کمفروغ تمایل به مالسازی در پایتخت اشاره کرد و افزود: با اینکه طرح تفضیلی حدود مجاز ساختوساز را مشخص کرده است؛ اما نباید سیاستی اتخاذ شود که تعادل فیمابین فضاهای تجاری، مسکونی و… به هم خورده و مشکلاتی را در جریان زندگی روزانه مردم ایجاد کند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد