21 - 09 - 2017
خبر
بازدید فرانسویها از بورس تهران
هیاتی از نمایندگان شرکتهای فرانسوی با مسوولان بورس تهران ملاقات کردند و با بازارسرمایه کشور و فرصتهای سرمایهگذاری آشنا شدند. به گزارش بورس تهران، روز دوشنبه، هیاتی عالیرتبه از نمایندگان بنگاههای فرانسوی در حوزههای تجهیزات، خدمات مالی، حقوقی، حملونقل و انرژی با هماهنگی انجمن فعالان کسب و کار فرانسه(MEDEF) از بورس تهران بازدید کردند. براساس این گزارش در این رویداد که با حضور معاون رایزن اقتصادی سفارت فرانسه در ایران برگزار شد، اعضای هیات با ساختار بازار سرمایه ایران، فرصتهای سرمایهگذاری و ابزارهای قابل معامله آشنا شدند و همچنین اطلاعاتی درخصوص موضوعات حقوقی مرتبط با فعالیت در بازار ایران به دست آوردند.
اشد مجازات برای یک تخلف بورسی
بورس تهران با شرکت مدیریت فناوری درخصوص عرضه ۸۰۰ هزار سهم «هایوب» به یک نفر مکاتبه کرده است. علی صحرایی، معاون بازار شرکت بورس تهران با بیان این مطلب درخصوص معاملات روز دوشنبه شرکت «هایوب» به سنا، گفت: با توجه به غیرعادی بودن این معامله توسط یک مشتری برخط منتظر پاسخ از طرف شرکت مدیریت فناوری هستیم. وی در ادامه افزود: در این راستا اقدامات اولیه به عمل آمده و شرکتOMS (شرکت نرم افزاری ثبت سفارش) تا ساعت ۹ صبح از ارسال سفارشهای برخط ممنوع شد. صحرایی خاطرنشان کرد: چنانچه بعدا طی پیگیریهای انجام گرفته مشخص شود شرکت کارگزاری یا OMS تخلفی انجام داده در هر مرحلهای که باشد برخوردهای انضباطی لازم با اشد مجازات انجام میگیرد زیرا اعتماد سهامداران بسیار مهم است. معاون بازار شرکت بورس در ادامه گفت: گزارش فنی مدیریت فناوری مشخص میکند که این اتفاق خطای سامانه یا دخالت انسانی بوده، و چنانچه مشخص شود تخلفی صورت گرفته است به دلیل اهمیت موضوع با اشد مجازات با آن برخورد میشود. وی با بیان اینکه فعالان بازار یقین بدانند روشن شدن این موضوع برای خود شرکت بورس از اهمیت ویژهای برخوردار است، گفت: فرد خریدار روز گذشته بهطور خودجوش شروع به عرضه سهام خریداری شده کرده است، اما این اقدام مانعی برای پیگیری حقوقی این موضوع نمیشود و شرکت بورس تا به نتیجه رسیدن نهایی این موضوع را پیگیری میکند.
غیرقانونی بودن توزیع سود سهام عدالت
اعطای سهام عدالت به مردم تنها در مرحله حرف باقی مانده و هنوز عملیاتی نشده است. رییس اتحادیه کشوری سهام عدالت در گفتوگوی اقتصادی رادیو گفتوگو با بیان اینکه هنوز مردم را به عنوان مالکان اصلی سهام عدالت نمیشناسیم، گفت: اعطای این سهام به مردم تنها در مرحله حرف باقی مانده و هنوز عملیاتی نشده است. داریوش پاکبین ادامه داد: در وهله نخست باید این سوال را مطرح کرد که چند هزار میلیارد از این ۴٩ هزار میلیارد تومان به نام شرکتهای سرمایهگذاری استانی است، سپس راجع به مدیریت این سهام، اقدام به بررسی و تحلیل کنیم. وی افزود: تا پایان سال ٩١ حدود ٣۵ هزار میلیارد تومان از این سهام به شرکتهای سرمایهگذاری استانی منتقل شد، اما مطابق یکی از مصوبههای دولت قبل، دو هزار میلیارد تومان سود سهام عدالت از بین رفت. به گفته رییس اتحادیه کشوری سهام عدالت با خروج سهام شرکت ملی گاز، سبد سرمایهگذاری سهام عدالت تنها صاحب ٢٨ هزار میلیارد از ۴٩ هزار میلیارد تومان شده است و این امر سبب میشود آزادسازی این سهام با چالشهای جدیدی برای دولت همراه باشد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد