18 - 09 - 2017
خبر
رگولاتوری خبر داد؛
تشعشعات پرتوهای رادیویی از حد استاندارد کمتر است
ایسنا- سرپرست سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد: با تایید سازمان انرژی اتمی نتایج اندازهگیری دورهای تشعشعات پرتوهای رادیویی در کشور کمتر از حد پرتوگیری مطابق با استاندارد ملی است.حسین فلاح جوشقانی اظهار کرد: علاوه بر مواردی که به درخواست یا شکایت کاربران اندازهگیری تشعشعی انجام میشود، رگولاتوری به صورت دورهای در کلانشهرهای کشور میزان تشعشعات پرتوهای رادیویی را بررسی میکند.وی تصریح کرد: در تیرماه سالجاری نتایج اندازهگیری دورهای رگولاتوری در ۱۰ نقطه از شهرهای اهواز، تهران، کرج، شیراز، اصفهان، قم، تبریز و مشهد برای بررسی به سازمان انرژی اتمی ایران ارسال شد. نتایج بررسی این سازمان نشان میدهد میزان تشعشعات پرتوهای رادیویی از حد پرتوگیری مطابق با استاندارد ملی کمتر است.
فلاح با اشاره به اینکه سازمان انرژی اتمی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی عضو کمیته حفاظت در برابر اشعه هستند، گفت: در این کمیته رگولاتوری وظیفه اندازهگیری میزان تشعشعات پرتوهای رادیویی را به عهده دارد و نتایج به دست آمده را برای سازمان انرژی اتمی ارسال میکند تا با استانداردهای ملی پرتوگیری تطبیق داده شود.
هکرها با بلوتوث به دستگاهها نفوذ میکنند
مهر- تحقیقی جدید نشان میدهد هکرها از طریق بلوتوث به دستگاههای هوشمند نفوذ کرده و اطلاعات آنها را فاش میکنند. آنها از این طریق طی ۱۰ ثانیه، بدافزاری را در دستگاهها منتقل میکنند.
طبق یک گزارش جدید چنانچه کاربران بلوتوث موبایلهای خود را روشن نگه دارند در برابر حمله ویروسهایی به نام Blue borne قرار خواهند گرفت. این ویروس از دستگاهی به دستگاه دیگر منتقل میشود.هکرها به وسیله این ویروس علاوه بر کنترل دستگاههای کاربران، به اطلاعات و شبکههای کاربر دسترسی مییابند. آنها حتی میتوانند طی ۱۰ ثانیه بدافزاری را به دستگاهها منتقل کنند.
طبق گزارش Blue Borne تهدیدی جدی برای تمام دستگاههای موبایل، رایانه دسکتاپ و به طور کل دستگاههای هوشمند با سیستمهای عامل اندروید،iOS و ویندوز است.به گفته کارشناسان امنیت سایبری هکرها میتوانند به دستگاههای فرد متصل شده و بدافزار ارسال کنند. همچنین برخلاف حملات سایبری معمول در این روش نیازی به دانلود فایل ویروسی نیست.در این حمله، نخست هکرها دستگاههایی را ردیابی میکنند که بلوتوث آنها روشن است. سپس به آدرس کنترل آن(MAC address) دسترسی مییابند. با استفاده از این روش میتوان سیستم عامل را تعیین کرد و بدافزار منطبق برآن را به کار گرفت.
این در حالی است که متاسفانه اقدامات امنیتی کنونی مانند مدیریت اطلاعات موبایل، دیوارهای امنیتی و راهحلهای مربوط به امنیت شبکه برای مقابله این ویروس طراحی نشدهاند.
بنابراین به گفته کارشناسان هماکنون تنها راه مقابله با چنین ویروسی، خاموش کردن بلوتوث و استفاده از آن در زمان نیاز و کوتاهمدت است.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد