15 - 09 - 2017
خبر
محمود واعظی:
سفر رییسجمهور به نیویورک کوتاه و فشرده خواهد بود
ایلنا- رییس دفتر رییسجمهور درباره برنامه سفر روحانی به نیویورک گفت: ایشان سفر کوتاه و فشردهای خواهد داشت. در این سفر برنامههای مختلفی اعم از سخنرانی در سازمان ملل که یکی از مهمترین موضوعات است، خواهد بود. موضوع بعدی دیدار با ایرانیها و مسلمانان و نخبگان سیاسی در آمریکا و اصحاب رسانه و مصاحبههای مختلف است. علاوه بر این با تعداد قابل توجهی از روسای کشورها نیز دیدار خواهد داشت. محمود واعظی در پاسخ به سوالی درخصوص نامه مولوی عبدالحمید و پاسخ رهبری به این نامه و اینکه روحانی قبل از انتخابات گامهایی برای توجه به اقلیتها برداشته بود و اینکه این نامه و پاسخ آنچه تحولی در مسیر دولت ایجاد کرده است، گفت: طبیعی است که دولت به سیاستهای ابلاغی از سوی مقام رهبری پایبند باشد. این موضوع هم مانند بقیه موضوعات مقوم کار ماست، آنچه مقام رهبری ابلاغ و تاکید میکند قوتی است برای کارهای دولت.
دیدار سرلشکر باقری و امیر حاتمی
سپاهنیوز- رییس ستاد کل نیروهای مسلح در دیدار با امیر سرتیپ حاتمی، وزیر دفاع تاکید کرد: متخصصان صنعت دفاعی پشتوانهای خوب برای نیروهای مسلح هستند. سردار سرلشکر محمد باقری، رییس ستاد کل نیروهای مسلح با حضور در ستاد وزارت دفاع در دیدار با امیر سرتیپ امیر حاتمی وزیر دفاع، وی را فرماندهی شناختهشده در بین نیروهای مسلح، برادری مومن، ولایی، سختکوش، کاردان و توانا در انجام مسوولیتها دانست و گفت: امیدواریم با حضور شما در وزارت دفاع روند رو به رشد صنعت دفاعی کشور تداوم یابد. وی با اشاره به انتظارات فرمانده معظم کل قوا از وزارت دفاع اظهار داشت: وزارت دفاع باید برای تقویت بنیه دفاعی و قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی به کیفیت، کمیت و نوآوری محصولات دفاعی توجه ویژهای داشته باشد چراکه دشمنان امروز برای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی ایران از هیچ تلاشی فروگذار نخواهند کرد. امیر حاتمی، وزیر دفاع نیز با تقدیر از حمایتهای ستاد کل نیروهای مسلح از حوزه صنعت دفاعی گفت: متخصصان صنعت دفاعی برای تحقق منویات و انتظارات فرمانده معظم فرمانده کل قوا در ظرفیتافزایی دفاعی و تامین نیازمندیهای نیروهای مسلح از هیچ تلاشی فروگذار نخواهند کرد.
موگرینی:
نباید میان ایران و کرهشمالی شباهتی قائل بود
ایلنا- فدریکا موگرینی، مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تاکید کرد که ما از اجرای کامل توافق هستهای حمایت کرده و به این حمایت خود ادامه میدهیم. وی گفت: ما بعد از سالها مذاکرات هستهای با ایران به نتایج موفقیتآمیزی دست پیدا کردیم؛ مذاکراتی که به برجام منتهی شد. در آن زمان اتحاد جامعه بینالملل فاکتور کلیدی بود. اما عوامل حیاتی دیگری نیز در رسیدن به این نتیجه وجود داشت که در شرایط فعلی در مورد کرهشمالی فاقد این فاکتورها هستیم و آن اراده سیاسی است. موگرینی گفت: مجددا تاکید میکنم که تمایل ندارم میان وضعیت ایران و کرهشمالی شباهتی قائل باشم. سیستمهای سیاسی در این دو کشور بسیار متفاوت هستند. تاریخ این دو تفاوت زیادی دارد. دو کشور به کل با هم متفاوتند. فکر نمیکنم این خدمت خوبی به واقعیت تاریخی و موقعیت کنونی باشد که میان این دو کشور شباهت قائل شویم.
بلومبرگ خبر داد؛
رایزنی تیلرسون برای محدود کردن
غنی سازی ایران
تسنیم- وبگاه یک شبکه خبری آمریکایی گزارش داده رکس تیلرسون، وزیر خارجه آمریکا در حال رایزنی با متحدان اروپایی این کشور به منظور تشدید محدودیتها علیه برنامه هستهای ایران است. منابع آگاه به بلومبرگ گفتهاند دیپلماتهای آمریکایی در حال رایزنی با مقامهای اروپایی هستند تا امکان همراهی آنها با طرح آمریکا برای تمدید محدودیتهای غنیسازی اورانیوم ایران را بررسی کنند. در توافق هستهای ایران و گروه ۱+۵ این محدودیتها بین سالهای ۲۰۲۵ تا ۲۰۳۰ منقضی میشوند. منتقدان برجام در آمریکا منقضی شدن محدودیتهای مربوط به غنیسازی ایران در یک دهه آتی را جزو بزرگترین نقایص توافق هستهای با ایران میدانند. تیلرسون که به دلیل ارائه دو گزارش به کنگره آمریکا در تایید پایبندی ایران به توافق هستهای مورد انتقاد ترامپ قرار گرفته، قرار است توصیههای خود در زمینه رویکرد فوقالذکر را قبل از ۱۵ اکتبر تقدیم وی کند. یک مقام اروپایی که خواسته نامش فاش نشود تاکید کرده که توافقی میان کشورهای اروپایی و دولت ترامپ حاصل نشده است. وی با وجود این، اذعان کرده که ممکن است روشهای بهتری برای نظارت بر توافق هستهای وجود داشته باشد.
برگزاری کنگره بینالمللی حقوق و حقوق شهروندی ایران
گروه سیاسی- کنگره بینالمللی حقوق ایران با رویکرد حقوق شهروندی ۳ و ۴ آبانماه در برج میلاد برگزار میشود. ایرج گلدوزیان، دبیر علمی کنگره بینالمللی حقوق و حقوق شهروندی ایران گفت: این رویداد با حمایت ارکان اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران و با نگاه کاملا تخصصی و کاربردی نسبت به مسایل مطرح شده حقوقی ایران با هدف ارائه خروجیهای این کنگره به مجلس و دولت به منظور بهرهمندی مناسب و کاربردی انجام میشود. وی افزود: برگزاری این رویداد راهی بزرگ برای ارائه راهکارهای تخصصی و کارآمد جهت اجرایی شدن حقوق شهروندی در تمامی بخشهای جامعه به ویژه دستگاههای اجرایی کشور است. گلدوزیان با توجه به اهمیت برگزاری پنلهای تخصصی این رویداد، اظهار داشت: ۲۳ پنل تخصصی براساس ۲۳ فصل منشور حقوق شهروندی با مشارکت وزارتخانهها در راستای واکاوی دقیق و اجرایی شدن فصول این منشور برگزار میشود.
رایزنیهای دستگاه دیپلماسی با مقامات میانمار
ایرنا- سخنگوی وزارت امور خارجه از رایزنیهای سفیر ایران در تایلند با مقامات میانمار خبر داد و گفت: به منظور توقف خشونتها علیه مسلمانان روهینگیایی، جمهوری اسلامی ایران درخواست کرده هیاتی از وزارت امور خارجه به میانمار سفر کند. بهرام قاسمی از رایزنیهای سفیر جمهوری اسلامی ایران در تایلند با مقامات میانماری خبر داد و گفت: آخر این هفته هیاتی به سرپرستی معاون آسیا و اقیانوسیه وزیر امور خارجه با سفر به بنگلادش در جمع آوارگان حضور خواهد یافت و از نزدیک در جریان وضعیت این آوارگان قرار خواهد گرفت. سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به تلاشهای مستمر جمهوری اسلامی ایران برای کمک به حلوفصل مشکلات مسلمانان میانمار اظهار داشت: به سفیر جمهوری اسلامی ایران در تایلند که سفیر آکرودیته در میانمار است، دستور داده شد سریعا به میانمار سفر و مواضع جمهوری اسلامی ایران را به طرف میانماری ابلاغ کند. علاءالدین بروجردی، رییس کمیسیون امنیت ملی نیز با اشاره به سفری که قرار است مسوولان وزارت امور خارجه به میانمار داشته باشند تا اقلام اهدایی را به دست مسلمانان مظلوم روهینگیا برسانند، اظهار داشت: هاجر چنارانی نیز به عنوان نماینده کمیسیون امنیت ملی مجلس با این هیات همراه میشود تا در ارتباط با زنان آواره که در جمع چند ۱۰ هزار نفری آوارگان هستند اقداماتی را انجام دهد. همچنین قرار است با نظر رییس مجلس هیاتی از نمایندگان برای بررسی اوضاع به میانمار اعزام شوند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد