11 - 09 - 2017
خبر
پروژه «بیمارستان پارس رشت»، جایزه «معماران آمریکا» را برد
ایلنا- پروژه «بیمارستان پارس رشت» با طراحی شاهین حیدری و لیدا الماسیان در مسابقه «جامعه معماران آمریکا» برنده اعلام شد.
حیدری گفت: جدیدا ایمیلی از سوی جامعه معماران آمریکا دریافت کردم مبنی بر اینکه پروژه »بیمارستان پارس رشت» یکی از برندگان این فستیوال اعلام شده است. این مسابقه را هر ساله جامعه معماران آمریکا برگزار میکند. مراسم امسال، ۲۸ مهرماه سالجاری در نیویورک اتفاق خواهد افتاد. در این مسابقه، معماران ثبت شده آمریکا حضور دارند که آثارشان را در هر جای دنیا که کار کرده باشند آن هم در هر گروهی شامل بناهای درمانی، مسکونی، اداری و… به این مسابقه ارسال میکنند. پیش از این نیز، از این پروژه درمانی در مسابقه معمار سال ۹۵ تقدیر شده بود همچنین هماکنون بیمارستان پارس رشت، جزو فینالیستهای فستیوال جهانی معماری است.
«رویاهای دم صبح» در میان فیلمهای محبوب برلین
ایسنا- مستند «رویاهای دم صبح» بهعنوان یکی از ۱۳ فیلم در جشنواره فیلمهای محبوب برلین در کشور آلمان پذیرفته شد.
این مستند به نویسندگی و کارگردانی مهرداد اسکویی در ادامه حضورهای بینالمللی خود، اینبار در جشنواره فیلمهای محبوب برلین روی پرده میرود که از ۲۰ تا ۲۴ سپتامبر (۲۹ شهریور تا ۲ مهرماه) در کشور آلمان برگزار میشود.
جشنواره فیلمهای محبوب برلین هر سال بهنمایش آثار منتخب جشنوارههای بینالمللی میپردازد و برندگان جایزه نیز بهشکل مستقیم توسط مخاطبان فیلمها انتخاب میشوند.
مستند «رویاهای دم صبح» پیش از این، علاوه بر دریافت جایزه عفو بینالملل از شصتوششمین دوره جشنواره فیلم برلین، توانسته جایزه بزرگ جشنواره «ترو فالس» آمریکا را با نام «ترو ویژن اِوارد» بهعنوان بهترین مستندساز سال ٢٠١۶، جایزه بزرگ و نیز جایزه بهترین فیلم «الهامبخش» از جشنواره فول فریم آمریکا، جایزه بزرگ جشنواره فیلم مردمنگاری «ژان روش» فرانسه، جایزه بهترین مستند بلند جشنواره «هات اسپرینگز» آمریکا، جایزه معتبر بهترین فیلم مستند جشنواره لندن و همچنین بهترین مستند دهمین دوره جوایز سینمایی آسیاپاسیفیک را کسب کند.اسکویی پیشتر در جشنواره فیلم فجر، سیمرغ بهترین کارگردانی فیلم مستند و در جشنواره سینماحقیقت، جایزه بهترین کارگردانی را برای فیلم «رویاهای دم صبح» گرفت.
انجمن بینالمللی مستند (IDA) سال گذشته با اعطای جایزه «پار لورنتز»، از مهرداد اسکویی برای ساخت مستند «رویاهای دم صبح» تقدیر کرد.این مستند که پخش بینالمللی آن را نسرین میرشب برعهده دارد، روایت سرگذشت دختران نوجوانی است که در روزهای پایانی سال برای گرفتن حکم آزادی خود از کانون اصلاح و تربیت انتظار میکشند.
ژولیت بینوش مقابل دوربین کارگردانهای ژاپنی و فرانسوی
مهر- در حالی که ژولیت بینوش برابر دوربین نائومی کاواسه، کارگردان ژاپنی قرار گرفت، در تورنتو اعلام شد او بازیگر فیلم جدیدی از کلر دنی کارگردان فرانسوی خواهد بود. نائومی کاواسه فیلمساز مولف ژاپنی فیلمبرداری فیلم «ویژن» یا «خیال» با بازی ژولیت بینوش را آغاز کرد.
در این فیلم ماساتوشی ناگاسه، بازیگر ژاپنی نیز بازی میکند. این فیلم حاصل همکاری یک کمپانی پاریسی و کمپانی کومی متعلق به خانم کاواسه کارگردان ژاپنی ۴۸ ساله است.
کار فیلمبرداری در این ماه شروع شده و دو هفته و نیم به طول میانجامد. پس از وقفهای ادامه فیلم در ماه نوامبر ساخته میشود.
در این فیلم بینوش در نقش یک مقالهنویس فرانسوی بازی میکند که از شهر نماران-که زادگاه کاواسه است- دیدار میکند و خاطراتی را که زمانی با شخصیت ناگاسه داشته به یاد میآورد. او مردی کوهستانی است که با وجود موانع زبانی و فرهنگی به خوبی با وی ارتباط برقرار کرده بود.
در همین حال در جشنواره تورنتو نیز اعلام شد ژولیت بینوش و آندری بنجامین به گروه بازیگران فیلم کلر دنی با عنوان «زندگی سطح بالا» پیوستهاند.رابرت پتینسون و میا گات نیز پیش از این به عنوان بازیگران این فیلم معرفی شده بودند. لارس آیدینر بازیگر «ابرهای سیلس ماریا» و آگانا بوژک بازیگر «رستگاری» و اوان میچل بازیگر «آخرین سلطنت» نیز از بازیگران این فیلم هستند. این فیلم نخستین فیلم بلند انگلیسیزبان کلر دنی است. او برای ساخت فیلمهایی چون «موضوع سفید» و «۳۵ پیک رام» شناخته میشود. کار عکاسی رسمی این فیلم در کلن آلمان انجام میشود. این فیلم درباره مجرمانی است که میپذیرند در ازای ماموریتی خطرناک کمتر پشت میلههای زندان بمانند.
کلر دنی ۷۱ ساله هنرپیشه، کارگردان و فیلمنامهنویس اهل فرانسه است. «شکلات» (۱۹۸۸)، «موسسه زیبایی ونوس» (۱۹۹۹) و «۱۰ دقیقه بزرگتر» (۲۰۰۲) از دیگر فیلمهای اوست.
بینوش برنده جایزه اسکار برای «بیمار انگلیسی» و نامزد اسکار برای «شکلات» پیش از این در فیلم «بگذار خورشید بدرخشد» دنی نیز بازی کرده بود که در جشنواره فیلم کن هم به نمایش درآمد.
نامزدهای جایزه ادبی «بیلی جیفورد» معرفی شدند
ایسنا- جایزه «بیلی جیفورد» که پیشتر با نام «ساموئل جانسون» شناخته میشد و مهمترین جایزه ادبیات غیرداستانی انگلستان لقب دارد، ۱۲ فینالیست خود را معرفی کرد.
شرحی بر اختلافها و درگیریها در خاورمیانه از قرون وسطی تا قرن بیستویکم، تجزیه و تحلیل بحثبرانگیز نژاد در بریتانیا و خاطرات تکاندهنده درباره اثر درمانی باغبانی، از جمله مهمترین آثار راهیافته به جمع نامزدهای نهایی جایزه ادبیات غیرداستانی «بیلی جیفورد» بهشمار میروند. سایمون شاما، تاریخنویس معروف با جلد دوم کتاب «داستان یهودیان» و آنی آپلباوم نویسنده برنده پولیتزر با کتاب «قحطی سرخ» درباره شرایط دشوار اوکراین در زمان استالین از مهمترین آثاری هستند که امسال برای دریافت جایزه ۳۰ هزار پوندی «بیلی جیفورد» رقابت میکنند.
دیگر نامزدهای این جایزه ادبی شامل «روشنگری اسلامی: تعارض مدرن میان اعتقاد و استدلال» نوشته کریستوفر د بلیگ، «چرا دیگر با سفیدپوستان درباره نژاد صحبت نمیکنم» از رنی ادو-لاج، «چگونه از طاعون جان سالم به در ببریم» از دیوید فرانس، «طرح ۲۹» نوشته آلن جنکینز، «مرز: یک سفر طولانی به لبه اروپا» به قلم کاپلا کاسابووا، «یک اودیسه: یک پدر، یک پسر و یک حماسه» از دنیل مندلسون، «یک خانواده شجاع و خطرناک: روسلی و مبارزه علیه موسولینی» و «ماشین بودن: ماجراهایی میان سایبورگها، ارواح، هکرها و آینده نگران درباره حل مشکل مرگ» از «مارک اوکانل» هستند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد