29 - 08 - 2017
خبر
پیام تبریک زنگنه به مناسبت
هفته دولت و روز کارمند
وزیر نفت در پیامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی، باهنر و تندگویان و فرارسیدن هفته دولت و روز کارمند را به همه کارمندان صنعت نفت تبریک و تهنیت گفت.
متن پیام مهندس بیژن زنگنه به شرح زیر است:
«با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان سرافراز دولت، رجایی، باهنر و تندگویان و پاسداشت هفته دولت، روز کارمند را به همکاران شریف و سختکوش صنعت نفت تبریک عرض میکنم.
آنچه مسلم است کارکنان خدوم صنعت نفت با مسوولیتشناسی و فداکاری بینظیر وظیفه خطیر خود را از بدو پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران تا امروز برای توسعه و تحکیم پایههای اقتصادی و صنعتی کشور که مرکز ثقل آن صنعت نفت است، انجام دادهاند و خدمات بیبدیل آنان چونان نگینی درخشان در صحیفه مبارزات حقجویانه ملت مسلمان ایران خواهد درخشید.
کارمندان صنعت نفت امروز هم پا به پای همه تلاشگران صنعت نفت کشور به رسالت تاریخی خود عمل میکنند و موفقیتهای بزرگ صنعت نفت در عرصههای ملی و بینالمللی در دولت یازدهم مرهون کار و تلاش ایثارگرانه آنان است. اطمینان دارم تداوم این تلاش در دولت دوازدهم زمینه را برای توسعه هرچه بیشتر صنعت نفت و اعتلای میهن عزیزمان بیش از پیش فراهم خواهد کرد.
با تبریک دوباره این روز فرخنده به کارمندان فهیم صنعت نفت و قدردانی از زحمات بیشائبه این عزیزان موفقیت روزافزون آنان را از درگاه خالق یکتا مسئلت دارم.»
کاهش سرانه خاموشی در کشور
در دولت یازدهم ۵/۴ میلیون مشترک جدید به مجموعه صنعت برق کشور اضافه شد و سرانه خاموشی در ابتدای دولت نیز به ازای هر مشترک از سه دقیقه در روز به ۵۵/۲ دقیقه در پایان کار دولت کاهش یافت.
در دولت یازدهم اقدامات متعددی در صنعت برق صورت گرفت به طوری که هشت هزار مگاوات نیروگاه جدید وارد مدار شد و ظرفیت نیروگاههای کشور به ۷۷ هزار مگاوات رسید همچنین شاهد کاهش ۵/۴ درصدی تلفات شبکه توزیع برق بودیم.
علاوه بر این با برنامهریزی صورت گرفته دولت یازدهم امروز به ظرفیت ۱۰۰ مگاواتی در حوزه تجدیدپذیرها دست یافته که این امر حکایت از رشد بالای این دستاورد نسبت به گذشته دارد، از سوی دیگر همزمان با رشد پیک، وضعیت تولید نیز بهبود یافت و از حداکثر ظرفیت موجود استفاده شد از طرفی بخش مدیریت مصرف نیز با تحول خوبی مواجه بود به طوری که در سالجاری بیش از چهار هزار مگاوات مدیریت مصرف صورت گرفت.
در همین راستا آرش کردی، مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توانیر درخصوص اقدامات صورت گرفته در دولت یازدهم گفت: در سال گذشته شاهد وصول ۵/۹۷ درصدی مطالبات صنعت برق بودهایم که این رقم نیز طی ۱۰ سال اخیر در این صنعت بینظیر بوده است.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه با اخذ سیاستهای جدید در تلاش برای کاهش هزینههای بازار برق بودهایم، خاطرنشان کرد: شاخصهای خروج از فرکانس استاندارد نیز به شدت کاهش پیدا کرده است و نزدیک به استاندارد کشورهای رده اول و اروپایی هستیم.
کردی ضریب آمادگی نیروگاهها را ۵/۹۸ درصد برشمرد و گفت: باید در تلاش برای کاهش هزینههای تمام شده حوزه برق باشیم و تلفات شبکه توزیع برق را به هشت درصد برسانیم.
آنچه از وضعیت صنعت برق نمایان میشود این است که با وجود اقدامات صورت گرفته اکنون نیازمند تحول جدی در زمینه هوشمندسازی به عنوان زیربنای مدیریت مصرف در کشور، تجدید ساختار مناسب صنعت برق هستیم که باید در دولت دوازدهم به آن توجه جدی شود.
تولید ۳ میلیون بشکه نفت از
لایه نفتی پارسجنوبی
به گفته مجری طرح توسعه لایههای نفتی پارسجنوبی میزان تولید تجمعی نفتخام از این میدان از ابتدای فروردینماه سالجاری تاکنون بیش از سه میلیون بشکه است.
فردین اسعدی افزود: همچنین تاکنون در پنج مرحله، محمولههای صادراتی از این میدان مشترک به مقاصد بینالمللی بارگیری و ارسال شده است.
وی در تشریح آخرین وضعیت توسعه لایههای نفتی پارسجنوبی بیان کرد: تداوم فعالیتهای توسعهای در این میدان نیازمند به کارگیری دانش روز حفاری افقی، تکمیل هوشمند چاهها و روشهای نوین ازدیاد برداشت است.
اسعدی یادآور شد: لایههای نفتی پارسجنوبی، متشکل از چهار سازند مخزنی سروک زیرین (مادود)، ماسه سنگ کژدمی، داریان بالایی و داریان پایینی در عمق هزار متری بستر خلیجفارس واقع شده است.
به گزارش روابط عمومی شرکت نفت وگاز پارس وی ادامه داد: طرح توسعه لایههای نفتی پارسجنوبی به صورت آزمایشی در قالب یک طرح کوچک با شرح کار هفت حلقه چاه تولیدی، ساخت، نصب و راهاندازی یک سکوی چاه و تامین یک فروند کشتی بهرهبرداری، ذخیره و صادراتی موسوم به افپیاس او از سال ۸۴ آغاز شد اما به دلایل متعدد تامین این کشتی با مشکلاتی روبهرو شد تا اینکه در اواخر سال ۹۲ تامین اف پی اس او و تکمیل توسعه مرحله اول فاز اول لایههای نفتی پارسجنوبی در دستور کار جدی شرکت ملی نفت ایران قرار گرفت.
مجری طرح توسعه لایههای نفتی پارسجنوبی بیان کرد: در این ارتباط در مدت ۲۴ ماه از فروردین ۹۴ با تبدیل وضعیت یک نفتکش خریداری شده به زیرسازه افپیاس او و طراحی و ساخت و نصب ماژولهای فرآورشی و یوتیلیتی روی آن، این شناور فرآورشی تامین و از ۲۹ اسفندماه سال گذشته همزمان با روز ملی نفت قفل تولید از لایههای نفتی پارسجنوبی شکسته شد.
وی گفت: امکان بارگیری ۷۰۰ هزار بشکه نفتخام توسط سیستم بارگیری شناور افپیاس او و بهطور معمول در هر ساعت، امکان تخلیه ۳۰ هزار بشکه توسط سیستم بارگیری این شناور وجود دارد.
اسعدی با اشاره به اینکه توسعه لایههای نفتی پارسجنوبی، مرحله به مرحله خواهد بود ادامه داد: در مرحله دوم توسعه فاز اول، مقرر است عملیات حفاری چاههای تزریقی روی اسلاتهای خالی سکوی کنونی، از اوایل زمستان سالجاری به مدت شش ماه اجرا شود.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد