9 - 08 - 2017
خبر
برند پمپ بنزین برای نخستین شرکت اروپایی
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران از ورود یک شرکت یونانی- رومانیایی به طرح برندسازی جایگاههای عرضه سوخت در کشور خبر داد.
منصور ریاحی درباره آخرین وضعیت اجرای طرح برندسازی (زنجیره مدیریت پمپبنزینها) و مشارکت شرکتهای خارجی در این طرح بیان کرد: یک شرکت یونانی- رومانیایی از طریق شراکت با یک شرکت داخلی وارد طرح برندسازی شده است.
وی افزود: اکنون تعداد زیادی پمپ بنزین به صورت شخصی اداره میشود که مشکلاتی را ایجاد میکند اما از طریق ساماندهی آنها در قالب چند برند مشخص، امکان ارائه بهتر خدمات برای مشتریانشان فراهم میشود.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی یادآور شد: شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی از طریق اجرای طرح برند، کیفیت ارائه خدمات را در پمپبنزینها افزایش دهد، همچنین نظارت بر جایگاههای عرضه سوخت از طریق این طرح، تسهیل میشود.
پیش از این نیز ریاحی گفته بود: شرکت شل (انگلیس-هلند) نیز تمایل به مشارکت با ایران در فروش سوخت هواپیما دارد و مذاکراتی را نیز در اینباره با ایران داشته است.
وی افزوده بود: شرکت شل تمایل دارد سوخت هواپیما را از ایران تحویل گرفته و در فرودگاههای حاشیه خلیجفارس و کشورهای همسایه به فروش برساند. به این ترتیب این شرکت میتواند سوخت را نه فقط در فرودگاه بینالمللی امام(ره) بلکه در سایر مناطق نیز عرضه کند.
با توجه به شیوه اداره جایگاههای عرضه سوخت در کشور که به شکل سنتی و فردی است، قرار شده با استفاده از تجربه سایر کشورها، طرح برندسازی پمپبنزینها اجرا شود.
اکنون نزدیک به ۳۶۰۰ جایگاه عرضه فرآوردههای نفتی (بنزین و گازوییل) و ۲۴۰۰ جایگاه عرضه CNG (گاز مایع) در کشور فعالیت میکنند به عبارتی شش هزار جایگاه به خودروها سوخترسانی میکنند که همگی آنها طرف حساب وزارت نفت به شمار میروند اما نظارت منسجمی بر آنها وجود ندارد.
با اجرای برندسازی، چند شرکت شماری از جایگاههای عرضه را زیر پوشش خود قرار میدهند.
به گفته مدیر بازرگانی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی تاکنون ۵۳ شرکت در سراسر کشور به عنوان برند، تاییدیه ایجاد جایگاههای زنجیرهای را دریافت کردهاند و میتوانند در قالب طرح برند فعالیت خود را آغاز کنند.
در تهران نیز نزدیک به ۱۰ جایگاه در قالب سه برند فعال شدهاند.
در طرح برندسازی، شرکتهای زنجیرهای توزیع سوخت ابتدا قیمت یکسانی را از رانندگان میگیرند اما در آینده، خدمات شرکتها و جایگاهها ارزیابی و تلاش میشود فضایی رقابتی بین جایگاهها در چگونگی ارائه خدمات و اخذ هزینهها شکل گیرد.
بر اساس این طرح، برندها میتوانند ۲۰ درصد جایگاههای کشور، ۳۰ درصد جایگاههای استان و ۵۰ درصد جایگاههای هر شهرستان را در اختیار داشته باشند.
تعیینتکلیف میدانهای آبتیمور و منصوری تا پایان سال ۲۰۱۷
معاون امور بینالملل و بازرگانی وزیر نفت، سیاست دولت و وزارت نفت را گسترش روابط با اندونزی در بخش انرژی عنوان کرد و گفت: میدانهای آبتیمور و منصوری تا پایان سال ۲۰۱۷ تعیین تکلیف میشود.
امیرحسین زمانینیا پس از دیدار وزیر نفت با لوهوت بینسار پانجاتیان، وزیر هماهنگکننده امور دریایی جمهوری اندونزی درباره محور آن اظهار کرد: در این دیدار درباره مسایل مالی و بانکی صحبت و قرار شد هفته آینده هیاتی از بانک مرکزی ایران برای ارتقای همکاریهای بانکی به این کشور سفر کند.
وی با اشاره به اینکه ایران هماکنون به این کشور نفت و الپیجی صادر میکند، تاکید کرد: برای ایران روابط بانکی مستقیم میان دو کشور بسیار بااهمیت است.معاون وزیر نفت با بیان اینکه طرح جامع توسعه(MDP) میدانهای آب تیمور و منصوری از سوی پرتامینا دریافت شده است، تصریح کرد: این پیشنهاد در حال بررسی است ضمن اینکه ایران با چند کشور دیگر برای توسعه این میدانها تفاهمنامه امضا کرده است.
به گزارش شانا، زمانینیا افزود: درعین حال شرکت ملی نفت ایران برای توسعه میدانهای آب تیمور و منصوری علاوه بر پرتامینا با چند شرکت داخلی و خارجی تفاهمنامه امضا کرده است. امید میرود پرتامینا با جدیت بحثهای فنی این دو میدان را دنبال کند.
به گفته وی، موضوع ازدیاد برداشت در میدانهای آب تیمور و منصوری دارای اهمیت زیادی است.معاون وزیر نفت از سفر هیاتی از شرکت پرتامینا برای مذاکره با مدیران شرکت ملی نفت ایران جهت بررسی طرح جامع توسعه ارائه شده از سوی این شرکت برای توسعه میدانهای آب تیمور و منصوری در آینده نزدیک خبر داد.زمانینیا گفت: وزیر نفت در این دیدار اظهار امیدواری کرد که تکلیف توسعه میدانهای آب تیمور و منصوری تا پایان سال میلادی جاری روشن شود.
کدام عملکرد وزیر نفت امتیاز بیشتری داشت
رییس انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران میگوید: «مهمترین اولویت وزیر نفت در چهارسال آینده باید حول محور حمایت از صنایع داخلی و یکسانسازی قراردادهای داخلی با خارجی باشد.»
رضا پدیدار، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران با بررسی عملکرد چهارساله وزارت نفت در دولت یازدهم اظهار داشت:« به نظرم بهترین دستاورد چهار سال گذشته، معطوف به شناخت پتانسیلها و قابلیتهای ملی در توسعه صنعت نفت، گاز و پتروشیمی بوده است.»
او ادامه داد: «این فرصتها البته با توجه به تجربه آقای مهندس زنگنه شناسایی شد و با بهرهگیری از قابلیتها و توانمندیهای خارجی در ۱۰ گروه استراتژیک، ۵۵ قرارداد منعقد شد که امروز شاهد ساخت تجهیزات نفتی توسط شرکتهای ایرانی هستیم.»
پدیدار عنوان کرد: «این قراردادها سبب شد پای سرمایهگذاران خارجی به ایران باز شود و ازاین به بعد باید شاهد انتقال تکنولوژی و ورود سرمایه باشیم که همه اینها به دلیل دوراندیشی و درایت آقای زنگنه اتفاق افتاده است.»عضو هیات نمایندگان اتاق تهران در پاسخ به اینکه در چهار سال آینده وزیر نفت باید بر چه موضوعی تمرکز کند، به خبرآنلاین گفت: «وزارت نفت باید در چهار سال آینده بر یکسانسازی قراردادهای داخلی و خارجی تمرکز کند تا شرایط برای رشد بخشخصوصی داخلی هم فراهم شود.»او بیان کرد: «در حال حاضر قراردادها یکسان نیست و نباید طوری باشد که خارجیها بالاتر باشند. مواردی مانند عوارض گمرکی باید بین خارجیها و داخلیها یکسان باشد.»
پدیدار گفت: «دومین اولویت وزارت نفت در چهار سال آینده باید اعطای تسهیلات به سازندگان داخلی باشد، این تسهیلات مالی، اعتباری، فنی و تخصصی باید به سازندگان داخلی به عنوان تشویق اعطا شود. در واقع لازم است به سازندگان امتیاز داده شود.»
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد