9 - 08 - 2017
خبر
معاون وزیر راهوشهرسازی:
طرح قابل قبولی برای ساختمان جدید پلاسکو ارائه شود
معاون وزیر راهوشهرسازی با بیان اینکه اگر طرح قابل قبولی برای ساختمان جدید پلاسکو ارائه شود، برای صدور مجوزها انعطاف نشان میدهیم، گفت: بخش باقیمانده ساختمان پلاسکو باید از لحاظ استحکام سازهای ارزیابی شود که ارزیابی آن با دستگاه متولی یعنی شهرداری است. پیروز حناچی، دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا درباره تصمیم بنیاد مستضعفان مبنی بر احداث ساختمان جدید پلاسکو اظهار داشت: پس از سال ۱۳۹۴ دیگر برای درخواست ساخت و سازهای بالای ۱۲ طبقه مجوز و پروانه داده نمیشود اما تاکنون بحثی از میزان سطح و سطوح آن منطقه برای احداث ساختمان جدید نشده است، بحثی که مطرح شده این است که اگر برج پلاسکو با شرایط قبلی در منطقه کنونی ساخته شود با مشکل مواجه خواهد شد چراکه یک بخش پلاسکو جنب خیابان اصلی (جمهوری) بوده و دیگر مانند ساختمان قبلی را نمیتوان در آنجا ساخت.
وی ادامه داد: ساختمان پلاسکو، نسل اول ساختمانهای بلند در کشور بوده که در آن زمان در ساخت و سازها بسیاری از ضوابط را رعایت نمیکردند و اساسا ضوابط موجود در آن زمان مطرح نبود. معاون وزیر راهوشهرسازی تاکید کرد: اگر ساختمان جدید به صورت برج ساخته شود، باید حداقل چندین متر نسبت به خیابان جمهوری عقبنشینی کند.
واکنش انبوهسازان به ادعای معاون آخوندی:
بیراهه نرفتهایم
تسنیم- دبیر کانون سراسری انبوهسازان در واکنش به ادعای معاون وزیر راهوشهرسازی درخصوص بیراه رفتن انبوهسازان گفت: اگر انبوهسازان راه را اشتباه رفتهاند این مساله ناشی از سیاستگذاری و ریلگذاری غلط مسوولان بوده است. فرشید پورحاجت با بیان اینکه تسهیلات ۱۰۰۰ میلیارد تومانی برگرفته از قانون ساماندهی تولید مسکن است، اظهار کرد: براساس مجوزی که بانک مرکزی به بانک مسکن داده، این بانک از محل بازگشت وصولی اقساط طرح مسکن مهر برای بافت فرسوده و سکونتگاههای غیررسمی تسهیلاتی را به انبوهسازان پرداخت میکند.
وی با بیان اینکه تسهیلات از کانال صندوق پسانداز یکم پرداخت میشود، افزود: در این صندوقها دولت یک کانال دریافت کرده تا کسانی که از دولت سوبسید نگرفتهاند از این محل شرایط خرید خانه مسکن با قیمت مناسب برای آنها فراهم شود. وی در عین حال با اشاره به اینکه در تعریف جدید، بانک مرکزی اعلام کرده انبوهسازان برای دریافت تسهیلات باید در بانک سپردهگذاری کنند، تصریح کرد: همکاران رغبتی به سرمایهگذاری در این صندوقها ندارند، چون هیچ تولیدکنندهای حاضر نیست بهمدت یک سال ۴۰ میلیون تومان پولش را در بانک سپردهگذاری کند.
وی با بیان اینکه «بهظن برخی دوستان حدود ۵/۲ میلیون خانه خالی در کشور داریم»، گفت: براساس قانون هر نهاد و ارگانی متولی یک قسمت از اقتصاد است، تکلیف وزارت راهوشهرسازی نیز درخصوص بخش مسکن مشخص است. این وزارتخانه مسوول سیاستگذاری و برنامهریزی برای تولید مسکن است. دبیر کانون سراسری انبوهسازان با اشاره به اظهارات معاون وزیر راهوشهرسازی ابراز کرد: اگر بهظن دوستان به انحراف رفتیم احتمالا سیاست و ریلگذاری دولت اشتباه بوده است.
پورحاجت با تاکید بر اینکه «در رابطه با ۵/۲ میلیون خانه خالی قبلا موضع گرفتهایم و اعتقاد داریم این تعداد واحد خالی از سکنه وجود دارد که باید آسیبشناسی شود»، اظهار کرد: موضوع مهم این است که چرا در این بازه زمانی ۸/۱ میلیون خانوار به خانوارهای مستاجر اضافه شده است. وی افزود: این مساله نشان میدهد در عرضه و تقاضا نظم به هم خورده که ۸/۱ میلیون نفر مستاجر میشوند و در عین حال ۶/۲ میلیون واحد خالی است.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد