9 - 08 - 2017
خبر
متهم به عنوان عضو وزارت اطلاعات
شناخته شده است
ایلنا- نهمین جلسه رسیدگی به اتهامات شرکای زنجانی در پرونده فساد نفتی با حضور متهمان، وکلای آنها، نماینده دادستان به ریاست قاضی مقیسه در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب برگزار شد. در این جلسه «ح. ف. ه» متهم ردیف سوم در بیان دفاعیات خود اظهار کرد: من در تاسیس بانک «افایآی بی» (FIIB) نقش داشتم اما اینطور نبوده است. زنجانی قبل از من این بانک را افتتاح کرده بود. بابک زنجانی در اظهارات خود گفته است من به عنوان همراه با او بودم و نقش عملیاتی در این موضوع نداشتم. هیچ مستندی وجود ندارد که من سهامدار یا عضو هیاتمدیره باشم. قاضی مقیسه افزود: چون شما ۳۰ سال در وزارت اطلاعات کار کردید و همه شما را به عنوان فلاح، وزارت اطلاعات میشناختند همیشه با او بودید. گفتنی است با پایان نهمین جلسه رسیدگی به اتهامات شرکای زنجانی قرار است جلسه بعدی فردا در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب برگزار شود.
خرازی:
چه معنی دارد که اروپاییها، آمریکا را
در صدور بیانیه علیه ایران همراهی کنند
صداوسیما- رییس شورای راهبردی روابط خارجی گفت: موگرینی در قبال همسویی تروئیکای اروپایی با آمریکا در صدور بیانیه علیه کشورمان درخصوص حرکت علمی ایران در پرتاب ماهوارهبر، هیچ پاسخی نداشت. کمال خرازی درباره همسویی تروئیکای اروپایی با آمریکا پس از آزمایش موشک ماهوارهبر کشورمان گفت: این، از مسایلی بود که به خانم موگرینی تذکر دادم که موشک ماهوارهبر سیمرغ اصلا برای انتقال ماهواره طراحی شده است و کلاهک هستهای و غیرهستهای ندارد. وی افزود: به خانم موگرینی گفتم چه معنی دارد که سه کشور اروپایی در صدور بیانیه علیه کشورمان همراهی کنند و پرتاب این موشک ماهوارهبر را نقض قطعنامه ۲۲۳۱ بدانند؟ و خانم موگرینی جوابی برای این موضوع نداشت زیرا این موضوع بسیار صریح است و این موشک برای کلاهک ساخته نشده است. رییس شورای راهبردی روابط خارجی تصریح کرد: متاسفانه فشارهای آمریکا کارساز میشود و کشورها این واقعیات را نادیده میگیرند اما اینها باید از جانب ما تذکر داده شود تا بدانند آنچه که ما انجام میدهیم دقیقا منطبق با برجام است و دیگران هستند که در این زمینه تخلف میکنند. خرازی همچنین درباره برخی زمزمهها مبنی بر خواست آمریکاییان برای بازرسی از مراکز نظامی کشورمان تاکید کرد: مسایل نظامی در هر کشوری محرمانه است و به این سادگی نمیشود به عرصهای ورود کرد که ضامن امنیت کشورهاست.
سازمان همکاری اسلامی:
ایران در مورد تحقیقات حمله به سفارت عربستان شفافتر باشد
ایسنا- در پی انتشار بیانیه وزارت خارجه عربستان در رابطه با انجام تحقیقات در مورد حمله به سفارت عربستان در تهران دبیرخانه عمومی سازمان همکاری اسلامی در بیانیهای اعلام کرد: از ایران میخواهیم در مورد تحقیقات حمله به سفارت عربستان شفافتر عمل کند. دبیرخانه عمومی سازمان همکاری اسلامی در این بیانیه اعلام کرد: از ایران میخواهیم که در مورد تحقیقاتی که متعهد شده است آن را انجام دهد با جدیت و شفافیت بیشتر عمل کند تا با نزدیک شدن مواضع هیچگونه تنشی به وجود نیاید و هرگونه ابهامی که باعث پیچیدهتر شدن این پرونده میشود، رفع شود و به اصول منشور سازمان همکاری اسلامی و تعهدات کشورهای عضو پایبند باشد.
کواکبیان:
مجلس پاسخی در شأن اقدامات آمریکا
علیه ایران خواهد داد
ایرنا- عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس پاسخی در شأن اقدامات آمریکا علیه ایران خواهد داد، تاکید کرد: طرح مقابله با اقدامات ماجراجویانه و تروریستی آمریکا در منطقه در جلسه علنی امروز مجلس تصویب میشود. مصطفی کواکبیان اظهار کرد: اقدامهای آمریکا علیه ایران مصرف داخلی دارد اما مساله دیگر پیشبینیناپذیر بودن ترامپ است که ما پاسخ درخور را نیز در این زمینه خواهیم داد. وی تصریح کرد: برجام مسیر خود را طی میکند و تحریمهای آمریکا را نباید به برجام ربط داد. وی به بندهای ۲۶، ۲۸ و ۲۹ برجام اشاره کرد و یادآور شد: این مواد حسن نیت آمریکاییها را در زمینه برجام زیر سوال میبرد. عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برجام متعلق به یک کشور نیست بلکه شش کشور جهان در آن دخیل هستند.
واکنش ظریف به سلفی نمایندگان با موگرینی
مهر- وزیر امور خارجه کشورمان در مراسم تقدیر از خبرنگاران و اصحاب رسانه اظهار داشت: امروز نقش رسانهها بسیار مهم است و میتواند منجر به اتفاقات بزرگی شود لذا خبرنگار و رسانه در عصر امروز بسیار حائز اهمیت است. محمدجواد ظریف گفت: خبرنگار در میان عکسها و خبرها آنهایی را انتخاب میکند که از نظر او میتواند بیانگر بهتری از واقعیات باشد و این یک تصمیم موثر در قدرت سازی است و باید پذیرفت که قدرت مبنایی قدرتی است که خبرنگاران دارند. وی در واکنش به انتشار عکس سلفی نمایندگان با موگرینی گفت: در روز تحلیف آقای روحانی، خبرنگاران دیدند که چند رییس مجلس چند کشور به دنبال گرفتن تصویر سلفی با بنده بودند، این حرکت یک پیام را منتقل میکرد و تصاویر دیگری که از آن مراسم دیدید و پخش شد هم یک پیام دیگر منتقل کرد و این اهمیت کار رسانه است.
هشدار هنری کسینجر درباره امپراتوری ایران؛
تهران تا بیروت قلمرو حکومت شیعه
ایسنا- وزیر امور خارجه پیشین آمریکا با ادعای اینکه سقوط داعش میتواند یک موهبت برای ایران باشد، گفت که جهان در دوران پساداعش احتمالا شاهد ظهور امپراتوری ایران در خاورمیانه خواهد بود. هنری کسینجر، وزیر امور خارجه آمریکا طی سالهای ۱۹۷۳ تا ۱۹۷۷ در یادداشتی که در پایگاه تحلیلی کپ ایکس منتشر شده است، نوشت: در سالهای اخیر در بخشهای گستردهای از عراق و سوریه یک نیروی رادیکال به نام داعش ظهور پیدا کرده که تاکید دارد مخالف تمدن امروزی است و روشی خشونتآمیز تلاش میکند کثرت دولتها در نظام بینالملل فعلی را با یک امپراتوری طبق قوانین خود جایگزین کند. در چنین شرایطی اصطلاح «دشمن دشمن ما، دوست ماست» دیگر مصداق ندارد چراکه در وضعیت فعلی خاورمیانه، دشمن دشمن تو میتواند دشمن تو نیز باشد. جنگ دنیای بیرون با داعش میتواند یک مثال باشد. اغلب قدرتها، شامل ایران و کشورهای سنی پیشرو موافقند که لازم است داعش نابود شود. اما کدام یک قرار است پس از داعش کنترل این مناطق را به دست بگیرد؟ ائتلاف سنیها؟ یا یک قلمرو تحت نفوذ و تسلط ایران؟ کسینجر در ادامه مدعی شد که اگر قلمرو داعش به دست نیروهای سپاه پاسداران ایران یا گروههای شیعی تحت حمایت و آموزشدیده ایران بیفتد، نتیجه میتواند ایجاد یک کمربند منطقهای از تهران تا بیروت باشد که در نهایت به ظهور امپراتوری ایران بینجامد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد