3 - 08 - 2017
خبر
فاز اول دولت الکترونیک رونمایی شد؛
۵۱ دستگاه متصل شدند
ایسنا- فاز نخست پروژه دولت الکترونیک پس از گذشت حدود ۳۵ ماه از زمان ابلاغ اولیه نقشه راه این پروژه به بهرهبرداری رسید. در این فاز ۵۱ دستگاه برای ارائه ۴۴۰ سرویس الکترونیکی شدند.
وزیر ارتباطات در مراسم افتتاح فاز اول دولت الکترونیک با اشاره به اینکه ۱۱ شهریور ۹۳ نقشه راه دولت الکترونیک از سوی رییسجمهور ابلاغ شد، اضافه کرد: بر این اساس دو نهاد رسمی شامل شورای عالی اداری و شورای اجرایی فناوری اطلاعات فرآیند اجرای دولت الکترونیک را برای تسهیل خدماتدهی بر بستر شبکه ملی اطلاعات به مردم و نیز تسهیل کسب و کار فراهم کردند.
واعظی خاطرنشان کرد: آنچه امروز انجام میشود، باعث خواهد شد مردم دسترسی بیشتری به خدمات داشته باشند و از سرگردانی بین دستگاهها خلاص شوند. ۵۱ دستگاهی که اکنون متصل هستند، از جعل و تبعیض و فساد جلوگیری میکنند و شفافسازی را در دولت بالا میبرند. این یک شروع است که دولت کوچک شده است و در آینده یک دولت چابک داشته باشیم که به مردم خدمت کند.
وی درباره دستگاههایی که به دولت الکترونیک متصل شدهاند، توضیح داد: در حال حاضر دستگاههایی از جمله وزارت امور اقتصادی و دارایی، پست جمهوری اسلامی، ثبت احوال و بیمه به دولت الکترونیک متصل شدهاند. این مجموعه باعث میشود دستگاههای دولتی ارتباط سریع داشته باشند و مردم نیز بتوانند اطلاعات خود را از طریق آن به دست آورند.
واعظی اضافه کرد: طی ۳۵ ماه گذشته تمام بخشهای دستگاههای اجرایی برای اجرای این پروژه فعالیت داشتند. هماکنون در فاز نخست اجرای این پروژه ۵۱ دستگاه دولتی با ارائه ۴۴۰ خدمت الکترونیکی به بهرهبرداری رسیده است.
رییس سازمان فناوری اطلاعات نیز در این مراسم با اشاره به نیاز به سلامت اداری، چابکسازی، شفافیت و کاهش هزینهها در کشور، گفت: در این راستا دولت الکترونیکی با ۱۴ خوشه در کشور شروع به فعالیت کرده است و از امروز نسخه موبایلی آن تحت عنوان دولت همراه آغاز به کار میکند.
رییس کمیسیون بازرسی اتحادیه مخابرات:
بیشترین گلایه از تعمیرات موبایل است
مهر- رییس کمیسیون بازرسی اتحادیه دستگاههای مخابراتی جزییات تخلفات صنفی این حوزه که باعث ارائه شکایت از سوی مردم به این اتحادیه میشود را تشریح کرد.
میثم دادخواه با اشاره به موارد شکایاتی که از سوی مشترکین دستگاههای مخابراتی به این اتحادیه ارجاع میشود، اظهار داشت: اتحادیه دستگاههای مخابراتی در ۹ رشته و سه بخش شامل موبایل، تلفن و تجهیزات مخابراتی فعالیت دارد و پیگیر دریافت حقوق کاربران است.
وی با بیان اینکه موارد قابل توجهی شکایت از این بخشها از سوی کاربران به این اتحادیه ارسال میشود، افزود: بالغ بر ۹۰ درصد پروندههای تشکیلشده در این زمینه، در اتحادیه پیگیری و کسب تکلیف میشود و تنها ۱۰ درصد موارد به سازمانهای نظارتی ارجاع میشود.
دادخواه بیشترین تخلفات این حوزه را مربوط به حوزه تعمیرات موبایل، استفاده از قطعات غیراصلی، فروش گوشی با گارانتی متفرفه و فروش محصولات قاچاق در رستههای موبایل و تلفن دانست و اضافه کرد: موضوع شکایت از گرانفروشی نیز در رده بعدی تعداد ارجاعات به این اتحادیه قرار دارد.
رییس کمیسیون بازرسی اتحادیه دستگاههای مخابرات و لوازم جانبی تهران با اشاره به اینکه برخی فعالان این صنف با فروش دستگاههای بیکیفیت و گارانتی تقلبی یا دستگاههای فاقد گارانتی باعث نارضایتی خریداران میشوند، افزود: برآوردها نشان میدهد که حدود ۴۰ تا ۶۰ مورد شکایت در هفته به این اتحادیه ارائه میشود که حق مشتری در ۹۰ درصد موارد قابل بازپسگیری است.
وی با تاکید بر لزوم ساماندهی بازار دستگاههای مخابراتی به عنوان یکی از وظایف این اتحادیه، اظهار امیدواری کرد که بررسی مشکلات پروندههای شکایتی از قاچاق کالا در این بخش و گارانتیهای غیراصلی و نیز توجه به تمام بخشها و رستهها، در تشکیل دوره بعدی این اتحادیه نیز تداوم یابد.
یافتن گوشیهای خاموش با نرمافزارهای اندرویدی
فارس- از این به بعد برنامههای اندرویدی قادر به یافتن گوشیهای محیط اطراف هستند، حتی اگر این گوشیها خاموش باشند.
گوگل نسل جدیدی از تولکیت نیربای کانکشن را در اختیار توسعهدهندگان اندروید قرار داده که میانافزار بهروز شده آن از بلوتوث و وایفای برای شناسایی محصولات الکترونیک محیط اطراف استفاده میکند.
این میانافزار قادر به اتصال به وسایل محیط اطراف و انجام وظایف مختلف بدون اتصال به اینترنت است. از این طریق میتوان برای تنظیم دمای اطراف خود، از همگامسازی دادههای محصولات الکترونیک مختلف بدون نیاز به اتصال به اینترنت و… استفاده کرد.ابزار مذکور به خصوص در کلاسهای درس و در نشستها قابل استفاده است و انتظار میرود شرکتهای مختلف محصولات ارتباطی مبتنی بر آن طراحی کنند. فناوری یادشده به خصوص در نواحیای که خدمات اینترنتی ضعیفی دارند، قابل استفاده است.پیشبینی میشود اگر برنامهنویسان و توسعهدهندگان اندرویدی از این خدمات استقبال کنند، آن را به یکی از محبوبترین سرویسهای این سیستم عامل مبدل کنند.
پرتاب هواپیما با منجنیق الکترومغناطیسی
مهر- یک ناو هواپیمابر آمریکایی برای نخستین بار توانست با استفاده از منجنیق الکترومغناطیسی جت جنگندهای را به آسمان بفرستد.
ناو هواپیمابر USS Gerald R Ford برای نخستین بار جت جنگنده هستهای را با استفاده از منجنیق الکترومغناطیسی به آسمان فرستاد. در این عملیات همچنین برای نخستین بار از یک سیستم پیشرفته به نام «دنده توقف» (AGG) استفاده شد.در نگاه نخست به نظر میرسد فرود و بلند شدن هواپیما از عرشه ناو مانند هر پرتاب و فرود دیگری است اما در واقع برای ارسال و دریافت، فناوریای به کار رفته که تاکنون روی دریا استفاده نشده بود.بیش از ۶۰ سال است که ناوهای هواپیمابر جهان با استفاده از منجنیق بخار به آسمان پرتاب میشوند.این سیستم کمی پیچیده و نیازمند نیروهای انسانی متعددی برای نگهداری و عملیاتی کردن سیستم بود. اما در سیستم جدید که جنرالاتمیکز آن را ساخته، به جای بخار از نیروی الکترومغناطیس استفاده میکند.این سامانه در مقایسه با سیستم بخار، قابل اعتمادتر بوده، نگهداری از آن سادهتر است و ظرفیت انرژی پرتاب بالاتری دارد. برای اینکه جتهای سریع روی عرشه نسبتا کوچک ناو فرود بیایند، سیستم ترمز متوقفکننده جدید جایگزین سیستم سیمدار متوقفکننده سنتی شده است. این سیستم مجهز به موتورهای الکتریکی و سیستمهای بازیابی انرژی بوده که کار سیستم سیمدار هیدرولیک متوقفکننده قدیمی را انجام میدهند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد