28 - 07 - 2017
خبر
آنتیویروس کاسپرسکی رایگان شد
ایسنا- لابراتوار کاسپرسکی اعلام کرد، آنتیویروسی رایگان را برای استفاده کاربران در سراسر جهان عرضه کرده است.
کاسپرسکی این اقدام خود را هدیهای برای کاربران دانسته تا از آلوده شدن سیستمهای کامپیوتری به ویروسهای مخرب جلوگیری کند.
به گفته این شرکت، آنتیویروس کاسپرسکی رایگان برای ۱۸ ماه قابلیت استفاده دارد.
این شرکت روسی اعلام کرده است بسیاری از کاربران اینترنت حتی دو هزار روبل برای خرید آنتیویروس امن ندارند به همین دلیل مجبور به استفاده از سیستمهای آنتیویروسهای قدیمی و تقلبی میشوند، حتی گاهی از آنتیویروس ویندوز استفاده میکنند به همین دلیل به طور رایگان سیستم آنتیویروس شرکت خود را در اختیار آنها قرار میدهیم تا به گسترش پایگاههای دادهها و سیستم آموزشی کمک کنیم.
به گفته کاسپرسکی توزیع رایگان این آنتیویروس به صورت تدریجی در ماه ژوئیه برای کاربران آمریکا، کانادا و بسیاری از کشورهای منطقه آسیا و اقیانوس آرام از جمله قزاقستان فعال میشود و تا پایان سال همه کشورها امکان دسترسی به آن را دارند.
شرکت کاسپرسکی که متخصص در حفاظت از سیستمهای رایانه در برابر ویروسها، اسپمها و حملات هکری است، در سال ۱۹۹۷ میلادی توسط یوگنی و ناتالیا کاسپرسکی در مسکو پایهگذاری شد که اکنون درآمد سالانه آنها بیش از ۶۰۰ میلیون دلار در سال است.
ممنوعیت تردد خودروی خودران در هند
فارس- وزیر حملونقل هند اعلام کرد: نگرانی در مورد تبعات استفاده گسترده از خودروهای خودران باعث شده دولت این کشور استفاده از چنین خودروهایی را در هند ممنوع کند.
در شرایطی که دهها کشور جهان در حال آزمایش و بررسی خودروهای خودران هستند تا ظرف پنج سال آینده استفاده عمومی از این خودروها را آغاز کنند، هند در مسیری معکوس گام برمیدارد و از چنین فناوری استقبال نمیکند.
وزیر حملونقل هند در سخنرانی خود تصریح کرده که اجازه استفاده از خودروهای خودران را در هند نمیدهیم. وی افزوده است: موضعگیری من در این مورد بسیار صریح است.
دغدغه اصلی این وزیر هندی مشکلات امنیتی خودروهای خودران نیست بلکه بیم دارد که این نوع خودروها هزاران هزار راننده را بیکار کرده و نرخ بیکاری را در این کشور افزایش دهند.
او افزوده که مشکل فعلی هند کمبود ۲۲ هزار راننده تجاری است و قرار است برای جذب پنج هزار راننده جدید حرفهای در این کشور در سالهای آتی مراکزی برای آموزش رانندگان تاسیس شود.
کارشناسان میگویند حتی در صورت استقبال مردم و مسوولان سیاسی هند از استفاده از خودروهای خودران در این کشور، جادههای ناامن و غیراستاندارد این کشور و شرایط پر از هرج و مرج ترافیکی این کشور باعث میشود استفاده از این نوع اتومبیلها در هند در آینده نزدیک میسر نشود. با وجود این شرایط برخی شرکتهای هندی مانند Tata Elxsi آزمایش فناوریهای مربوط به خودروهای خودران را در این کشور آغاز کردهاند.
سرمایهگذاری مایکروسافت روی پردازشگر مبتنی بر DNA
دیجیاتو- شرکت مایکروسافت با چند دهه تجربه و نوآوری در صنعت ساخت پردازشگرهای الکترونیک و سیستمعامل ویندوز به دنبال سرمایهگذاری جدی در پروژه ساخت پردازشگرهای مبتنی بر ژنوم است.
ورود شرکت مایکروسافت به حوزه مطالعات DNA ابتدا با تمرکز روی ذخیره اطلاعات آغاز شد اما مسوولان مایکروسافت با تغییر زاویه دید اینبار به دنبال انجام محاسبات رایانهای براساس ژنوم هستند.
در اولین تلاش محققان برای آمادهسازی بستر لازم برای محاسبات ژنتیک، از تکنیک هنری ژاپن موسوم به اوریگامی در مقیاس مولکولی استفاده کردند.
استفاده از تکنیک اوریگامی در ارائه منطق محاسباتی براساس DNA به معنای دستهبندی مولکول حاوی اطلاعات ژنتیک در فواصل مشخص سطحی است.
مدارهای محاسباتی در فناوری پردازشگر مبتنی بر ژنتیک از رشتههای DNA ساخته شدهاند که از یک طرف در سطح موسوم به اوریگامی ثابت هستند و هنگام تحریک ناشی از فرمان، رشتهها تغییر وضعیت داده و با اتصال یا قطع اتصال در یک حلقه، امکان محاسبه را فراهم میکنند.
با توجه به پیچیدگی بسیار زیاد فناوری محاسبات مبتنی بر ژنتیک، هنوز تا تولید پردازشگرهای با توان محاسباتی بهتر و در مقیاس بزرگتر مطالعات بسیاری لازم است.
هدف بعدی محققان پس از موفقیتهای اولیه، افزایش اندازه مدارهای مبتنی بر DNA است که این فناوری دانش بالایی را در تکنیک اوریگامی ژنتیک طلب میکند.
حمله بدافزاری هکرها به وایفای هتلها
فارس- هکرها تهاجم سازمانیافتهای را به شبکههای وایفای ضعیف و ناایمن هتلها آغاز کردهاند بنابراین مسافران باید بیش از گذشته در زمان استفاده از شبکههای یادشده هوشیاری خود را حفظ کنند.
گروه هکری DarkHotel که از ۱۰ سال قبل فعال است، بدافزاری را طراحی کرده که با حمله به شبکههای وایفای بهخصوص در هتلهای لوکس اطلاعات خصوصی و اسرار مسافران و ساکنان اتاقهای هتلها را به سرقت میبرند.
هکرها از طریق این بدافزار مسافران خاصی را هدف قرار میدهند که عبارتند از شخصیتهای سیاسی، مدیران ارشد شرکتهای بزرگ و گردانندگان عالیرتبه موسسات تجاری.
در جریان این حملات ابتدا شبکه وایفای هتلهای هدف با سوءاستفاده از آسیبپذیری نرمافزارهای سرور یا از طریق دسترسی فیزیکی به زیرساختهای هتل هک میشوند.
پس از این کار هکرها با اجرای حملات پیشینگ و دیگر روشهای مهندسی اجتماعی مالکان رایانههای هدف را فریب میدهند و اطلاعات حساس شخصی آنها را که برای نفوذهای بعدی لازم است، سرقت میکنند.
بدافزار جدیدی که به این منظور نوشته شده، Inexsmar نام دارد و معمولا از طریق ایمیلهای فریبنده برای کاربران ارسال میشود. این تروجان بهگونهای نوشته شده که شناسایی آن را توسط برنامههای امنیتی و ضدویروس دشوار میکند. هنوز عامل یا عوامل اجرای این حملات شناسایی نشدهاند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد