24 - 07 - 2017
خبر
«زایس» سیستم دوربین چرخان را ثبت کرد
زومیت- اخیرا پتنتی از یک سیستم دوربین جدید و متعلق به کمپانی زایس منتشر شده است که احتمال میرود در محصول بعدی نوکیا مورد استفاده قرار گیرد.
گوشیهای هوشمند مجهز به سیستم دوربین دوگانه، در طول یک سال گذشته بسیار محبوب شدهاند، اما باید به این نکته توجه داشت که اغلب تولیدکنندگان، لنز دوم دوربین را برای اهداف متفاوتی در محصولات خود به کار میبرند؛ لنز دوم در آیفون ۷ پلاس، وظیفه انجام زوم اپتیکال دو برابری را بر عهده دارد و در گوشی الجی وی ۲۰، افکت کاملا متفاوتی با یک لنز عریض فراهم میشود. در حال حاضر سیستمی طراحی نشده است که بهصورت همزمان زوم اپتیکال دو برابری و لنز عریض را روی یک گوشی برای کاربر به ارمغان آورد. شاید تصور کنید راهحل آن تعبیه یک دوربین با لنز سهگانه است، اما ظاهرا کمپانی زایس راهحل بهتری برای آن یافته است؛ یک سیستم دوربین چرخان که لنزها را تعویض میکند. براساس یافته وبسایت Winfuture، زایس در سال ۲۰۱۵، پتنتی در سازمان نشان تجاری و پتنت آلمان به ثبت رسانده بود که در ماه مارس از آن رونمایی شد. زایس از آن بهعنوان یک دوربین زوم مینیاتوری یاد میکند؛ بدینصورت که هرکدام از لنزها، با شدت متفاوتی روی تصویر زوم خواهند کرد. در گذشته محصولات ویندوزفن نوکیا با برند لومیا، به دلیل استفاده از لنزهای زایس محبوب بودند و قابلیتهای بالایی در عکسبرداری داشتند. پس از آنکه واحد محصولات و سرویسهای نوکیا توسط مایکروسافت تصاحب شد، آنچه از این شرکت باقی ماند، با همکاری شرکت اچامدی گلوبال به تولید مجدد گوشیهای همراه پرداخت. پس از آن به نظر میرسید که همکاری آنها با شرکت زایس به پایان رسیده است؛ اما اواخر ماه جاری، نوکیا تایید کرد که محصولاتی با لنز زایس تولید خواهد کرد.
روبات بدون نیاز به برق
فارس- محققان دانشگاه هاروارد موفق به تولید روبات کوچکی شدهاند که بدون نیاز به برق و باتری و با استفاده از انرژی میدانهای مغناطیسی اطراف حرکت میکند.
این روبات کوچک و کرممانند که یادآور اشکال اوریگامی است برای حرکت تنها به انرژی میدانهای مغناطیسی نیاز دارد که بهطور بیسیم دریافت میکند. پژوهشگران میگویند سهولت تولید این روباتها و عدم نیاز آنها به باتری روباتهای یادشده را در آینده بسیار محبوب خواهد کرد. محققان هماکنون در تلاش برای یافتن راههایی به منظور تسهیل تولید و استفاده از این روباتها هستند. روبات یادشده پهن و باریک و پلاستیکی است و از سه بخش کوچک مثلثی تشکیل شده که به یک مثلث مرکزی وصل میشوند که حاوی مدار مجتمع روبات است. مواد فلزی موجود در این بخش برای جذب انرژی و به حرکت درآوردن عضلات روبات به کار گرفته میشوند.
روبات اوریگامی یاد شده قابلیت افزوده شدن بخشهای دیگر یا تغییر شکل را دارد و به همین علت میتواند کاربردهای گستردهای پیدا کند. کنترل حرکات این روبات با استفاده از شدت فرکانس میدانهای مغناطیسی خارجی ممکن است. مهمترین کاربرد این روبات در بخش پزشکی و برای انجام اعمال جراحی پیچیده خواهد بود.`
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد