13 - 07 - 2017
خبر
در سه ماهه نخست سالجاری؛
انجام ۲۹۸ میلیون دقیقه مکالمات بینالمللی
از ایران
فارس- شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرد: کشورهای افغانستان، امارات، عراق، پاکستان، ترکیه، آمریکا، آلمان، کانادا، چین و انگلستان پرترافیکترین مقاصد ارتباطی ایرانیها در سهماهه نخست امسال بودهاند. شرکت ارتباطات زیرساخت در گزارشی درباره میزان ارتباط بینالملل سه ماهه نخست سالجاری آورده: در سه ماه نخست سال ۹۶، ایرانیها موفق به برقراری ۲۹۸ میلیون دقیقه ارتباط بینالملل شدند که برقراری این حجم مکالمه از طریق درگاههای بینالملل شرکت ارتباطات زیرساخت با تمامی مقاصد بینالمللی امکانپذیر شده است.از این میزان مکالمات سهم ترافیک صادره از ایران به مقاصد بینالملل ۱۹۵ میلیون دقیقه و ترافیک وارده به ایران ۱۰۳ میلیون دقیقه است. همچنین کشورهای افغانستان، امارات، عراق، پاکستان، ترکیه، آمریکا، آلمان، کانادا، چین و انگلستان در زمره پرترافیکترین مقاصد ارتباطی بوده است. این حجم مکالمه توسط تجهیزات مداری و voip شرکت زیرساخت برقرار شده و متوسط شاخص کیفی ASR ترافیک صادره بینالملل در این مدت، ۲۵ درصد بوده است.
فراخوان آزمایش در آمریکا؛
کاشت رایانه در مغز برای تسهیل ارتباط با دنیای دیجیتال
مهر- سازمان پروژههای تحقیقاتی پیشرفته دفاعی(دارپا) وابسته به وزارت دفاع آمریکا از انتخاب ۵ داوطلب برای اجرای برنامهای موسوم به NESD خبر داده است. در قالب این برنامه موسوم به طراحی سیستم مهندسی عصبی که با همکاری دانشگاههای براون، کالیفرنیا، کلمبیا و چند مجموعه پژوهشی و تحقیقاتی دیگر اجرا میشود، یک سیستم رایانهای قابل کاشت در مغز انسان ابداع میشود که برقراری ارتباط بین مغز و جهان دیجیتال را تسهیل میکند. این رابط کاربری بین مغز و رایانهها که wetware نام گرفته، قادر به تبدیل سیگنالهای شیمیایی و الکتریکی از مغز و تبدیل آنها به دادههای قابل درک برای رایانهها و دیگر سیستمهای الکتریکی است. دارپا بودجهای چند میلیون دلاری را به اجرای طرح یادشده اختصاص داده است. رابط یاد شده بعد از تکمیل، برای برقراری ارتباط همزمان حداکثر ۱۰۰ میلیون یاخته عصبی در مغز با رایانهها قابل استفاده خواهد بود.
البته با توجه به وجود ۸۶ میلیارد یاخته عصبی در مغز انسان این رقم ناچیز تلقی میشود. در مرحله اول اجرای این طرح نرمافزار و سختافزار مورد نیاز برای برقراری ارتباط میان مغز و رایانهها ابداع خواهد شد. پیشبینی میشود این کار یک سال به طول بینجامد. در مرحله دوم برای پالایش و کوچکسازی ابعاد این فناوری تلاش میشود تا جاگذاری آن در مغز تسهیل شود. نتیجه نهایی اجرای این طرح ابداع رابط کاربری بیوالکتریکی خواهد بود که به رایانهها کمک میکند آنچه که مغز انسان میبیند را ببینند و آنها را به صورت ویدیویی پخش کنند. تکمیل این فناوری کمک شایانی به افراد نابینا نیز خواهد کرد تا درک بهتری از جهان اطراف پیدا کنند زیرا ساخت چشم مصنوعی مجهز به حسگرهای بصری قابل اتصال به مغز نیز در طرح یادشده پیشبینی شده است.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد