9 - 07 - 2017
خبر
درهای بزرگترین بندر نفتی اروپا
روی پتروشیمی ایران باز شد
در جریان دیدار مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با مدیرعامل صندوق سرمایهگذاری فلندرس بلژیک با امضای توافقنامهای در جهت حضور سرمایهگذاران اروپایی در صنعت پتروشیمی ایران موافقت شد.
مرضیه شاهدایی، معاون وزیر نفت تفاهمنامه همکاری سرمایهگذاری مستقیم شرکتها، بانکها و بیمههای اروپایی در صنعت پتروشیمی با مدیرعامل صندوق سرمایهگذاری «فلندرس» بلژیک را امضا کرده است.
صندوق سرمایهگذاری «فلندرس» در حاشیه گفتوگو با مدیران NPCپیشنهاد کرد: بر اساس قوانین بانکی بلژیک در لوکزامبورگ (مرکز مبادلات بانکی اروپا)، صندوق سرمایهگذاری خصوصی جهت سرمایهگذاری و حضور مستقیم در صنعت پتروشیمی ایران تاسیس شود. بر همین اساس مرضیه شاهدایی معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی نیز ضمن تاکید بر ایجاد زیرساختهای لازم جهت حضور و مشارکت سرمایهگذاران خارجی در صنعت پتروشیمی از مدیریت سرمایهگذاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی خواست متن اولیه توافقنامه(NDA) رازداری فیمابین این شرکت و صندوق سرمایهگذاری دولتی بلژیک در اسرع وقت جهت امضا آماده شود. همچنین در حاشیه سفر به بروکسل، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و فرانک گی کنس، رییس پایانه آنتورپ بلژیک برای استفاده از ظرفیت این بندر برای صادرات محصولات پتروشیمی ایران به نقاط مختلف جهان به توافق رسیدند. پایانه آنتورپ یکی از بزرگترین بنادر جهان و دومین بندر بزرگ اروپا بوده که بزرگترین مجموعه یکپارچه پتروشیمی اروپا را در خود جای داده است. نخستین همایش صنایع میان و پاییندستی پتروشیمی ایران با محوریت سرمایهگذاری و توسعه روز پنجشنبه با حضور جمعی از مدیران، کارشناسان، سرمایهگذاران و صاحبان فناوری ایرانی و کشورهای اروپایی در محل اتاق بازرگانی اتریش در وین آغاز به کار کرد.
توسعه فازهای ۱۳،۲۲ و ۲۴ پارسجنوبی
تا پایان سال ۹۶
مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با اشاره به فازهای ۱۳، ۱۴، ۲۲، ۲۳ و ۲۴ پارسجنوبی اظهار کرد: قرارداد توسعه فازهای مذکور امضا شده و توسعه فازهای ۱۳، ۲۲ و ۲۴ تا پایان سال ۱۳۹۶ به سرانجام میرسد و تولید اولیه آنها شروع میشود یعنی قرارداد جدیدی در مورد این فازها بسته نخواهد شد. محمد مشکینفام در مورد فاز دوم طرح توسعه پارسجنوبی که اختصاص به جلوگیری از افت فشار این میدان گازی دارد، افزود: سرمایه مورد نیاز برای اجرای فاز دوم پارسجنوبی که مقابله با افت فشار است ۲۰ تا ۳۰ میلیارد دلار پیشبینی شده است اما از آنجا که طراحی آن هنوز تدوین نشده، وضعیت برآورد قیمت هنوز دقیق نیست ولی چیزی که مسلم است و براساس مدلی که در فاز ۱۱ پارسجنوبی به کار گرفته شده با احتساب اینکه ۱۰ سکوی تقویت فشار شبیه سکوهای تقویت فشار فاز ۱۱ پارسجنوبی در فاز دوم به کار میرود، سرمایه مورد نیاز بین ۲۰ تا ۳۰ میلیون دلار پیشبینی شده است. مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس در مورد فرآیند فاز دوم پارسجنوبی توضیح داد: در حال حاضر در مرحله طراحی آن هستیم و به زودی مرحله طراحی به اتمام میرسد. در پایان سال ۱۳۹۶ طراحی آن تکمیل میشود و بعد وارد طراحی پایه و انتخاب پیمانکار میشویم.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد