9 - 07 - 2017
خبر
مالیات مسکن تعدیل شد
تسنیم- قائممقام سازمان امور مالیاتی کشور گفت: در مصوبه اخیر دولت و ماده ۷۷ قانون مالیات مستقیم، مالیات ساخت و فروش، کسانی که تا پایان سال ۱۳۹۴ پروانه ساخت گرفتند و واحد مسکونی ساخته شده یا در حال ساخت دارند، اگر بخواهند آن را بفروشند، مالیات آنها کاهش مییابد. محمدقاسم پناهی افزود: به موجب این مصوبه کسانی که واحدهایشان برای سال ۱۳۹۴ یا قبل از سال ۹۵ است، صرفا مالیات نقلوانتقال پرداخت میکنند، در صورتی که قبلا علاوه بر آن مالیات ساخت و فروش ۱۰ درصد هم پرداخت میکردند.
وی خاطرنشان کرد: واحدهایی که پروانه ساخت آنها از اول فروردین سال ۹۵ است، چون مدتی طول میکشد ساخته و فروخته شود، از این به بعد در چارچوب قانون و مالیات جدید پرداخت میشود. قائممقام سازمان امور مالیاتی کشور با تاکید مجدد بر کاهش مالیات خرید و فروش مسکن گفت: مالیات واحدهای مسکونی ساخته شده که پروانه آنها تا پایان ۱۳۹۴ صادر شده نسبت به قانون قبلی کاهش پیدا کرده و مالیات ساخت و فروش از آنها حذف شده است. پناهی افزود: تمام واحدهای درحال ساخت که پروانه آنها قبل از سال ۹۴ است که البته تعداد آنها هم زیاد است، مالیاتشان کاهش پیدا کرده و با کاهش مالیات نباید در عرضه مسکن و فروش آنها مشکلی وجود داشته باشد.
رییس اتحادیه مشاوران املاک عنوان کرد؛
ورود افراد غیرمتخصص به حوزه انبوهسازی
مهر- رییس اتحادیه مشاوران املاک گفت: در کشور ما روند تولید و انبوهسازی مسکن به سبک و سیاقی است که متاسفانه، افرادی غیرمتخصص در حوزه انبوهسازی ورود کردهاند. حسام عقبایی گفت: با توجه به شرایط فعلی کشورمان، استفاده از مجموعه روشهای مختلف نظیر ترمیم بافت فرسوده، تولید مسکن استیجاری و اعطای تسهیلات ضروری است. وی اصولیترین راه برای تولید و تقویت مسکن و نیز ایجاد توازن بین عرضه و تقاضا را در تقویت تولیدکننده دانست و گفت: باید تسهیلات بهطور مستقیم در اختیار تولیدکنندگان و انبوهسازان قرار گیرد چراکه در تمام دنیا رویه به همین شکل بوده و هست. عقبایی افزود: در کشور ما روند تولید و انبوهسازی به سبک و سیاقی است که متاسفانه افرادی غیرمتخصص در حوزه انبوهسازی ورود کردهاند، لذا طرحهای تقویتی و پشتیبانی و حمایتی دولت، کفاف رفع نیاز جامعه در این زمینه را نخواهد داد. رییس اتحادیه مشاوران املاک کشور اذعان کرد: روشهایی نظیر استفاده از تسهیلات بانکی، تحریک تقاضا و بالا بردن قدرت خرید مردم بهعنوان روشهای ثانویه در بازارهای مسکن مطرح است، اما با توجه به شرایط فعلی کشورمان، استفاده از مجموعه روشهای مختلفی نظیر ارائه تسهیلات و زمین، ترمیم بافت فرسوده، تقویت قشر انبوهسازان و تولیدکنندگان، تولید مسکن استیجاری و اعطای تسهیلات دیربازده با سود کم که مستلزم برنامهریزی کلان در حوزه سیاستهای پولی و بانکی و اصلاح آن سیاستها است، ضرورت دارد، لذا صرف تقویت تولیدکنندگان مسکن موجب رونق آن نخواهد شد. عقبایی به کارگیری این مجموعه از روشها را به منظور ایجاد توازن نسبی در حوزه مسکن، به عنوان گام اول و تمرکز روی روشهای اصولی را در جهت تقویت تولیدکنندگان و انبوهسازان، گام دوم معرفی کرد. وی در پایان به موضوع صنعتی نبودن ساخت و ساز در کشور اشاره و خاطرنشان کرد: تغییر ساخت و ساز در کشورمان یکی دیگر از روشهایی است که باید به مجموعه روشهای گفته شده اضافه شود چرا که ساخت و ساز (بهویژه در پروژه ملی مسکن مهر) هنوز به روش سنتی اجرا میشود و صنعتیسازی در ایران ورود پیدا نکرده است.
وزیر راه و شهرسازی خبر داد:
پیشرفت ۱۸ درصدی راهآهن چابهار-زاهدان
تسنیم- وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت ۱۸ درصدی راهآهن چابهار- زاهدان خبر داد و گفت: ۱۰۰۰ کیلومتر راه روستایی در استان سیستان و بلوچستان در دست اجراست. عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی در حاشیه جلسه اقتصاد مقاومتی سیستان و بلوچستان اظهار کرد: خوشبختانه تمامی حوزههای حمل ونقلی در استان رشد خوبی داشته و سرمایهگذاریهای چشمگیری در تمامی بخشها انجام شده است. وی با اشاره به افزایش ظرفیت بندر چابهار از ۵/۲ به ۵/۸ میلیون تن اظهار کرد: تلاش داریم راهآهن استان را از چابهار به سمت زاهدان، زابل و بیرجند ادامه دهیم که خوشبختانه تاکنون ۱۸درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. وی با اشاره به ساخت ۶۰۰ کیلومتر راه روستایی در استان سیستان و بلوچستان، تصریح کرد: ساخت ۱۰۰۰ کیلومتر راه روستایی دیگر در دست اجراست که با توجه به گستردگی این منطقه و پراکندگی روستاها نیاز ساخت راههای روستایی در استان به شدت احساس میشود. وی ادامه داد: در بخش حملونقل هوایی نیز شاهد توسعه فرودگاه زاهدان، بازسازی فرودگاه ایرانشهر و همچنین صدور مجوز ساخت فرودگاه چابهار در این مدت بودیم که تلاش داریم هرچه سریعتر اقدامات لازم جهت اقدامات پیمانکار برای پروژه مذکور را انجام دهیم. وزیر راه و شهرسازی دولت یازدهم تاکید کرد: باید سعی کنیم پروژههای اقتصاد مقاومتی را از سویی با افغانستان، پاکستان، شبه قاره هند و همچنین از سویی دیگر با اقیانوس هند و دریای عمان به صورت فرامنطقهای پیش ببریم. آخوندی با اشاره به تهیه برنامه پنجساله در حوزههای حملونقلی ریلی، جادهای، هوایی و دریایی سیستان و بلوچستان گفت: طبق برنامهریزی انجام شده تلاش میشود ضمن تهیه این طرح دستور کار آن در جلسه بعدی اقتصاد مقاومتی استان که در شهریورماه برگزار میشود به تصویب برسد. وی بیان کرد: همواره تلاش میکنیم بخشی از عقبماندگی تاریخی استان سیستان و بلوچستان را در چارچوب مباحث اقتصاد مقاومتی حل کرده و از این طریق از ظرفیتهای بالای منطقه و بخشهای مختلف بهرهمند شویم.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد