11 - 06 - 2017
خبر
نبود قدرت رقابت برای صادرات کالا به هند
فارس- با اینکه هند بازار خوبی برای صادرات کالاهای ایرانی است اما به دلیل عدم رقابتپذیری برای صادرات در برخی کالاها با توجه به تعرفههای ترجیحی هماکنون برخی از کالاهای تولید ایران با نام سایر کشورها به هند صادر میشود. این در حالی است که با امضای توافقنامه تجارت ترجیحی، صادرات بین دو کشور افزایش مییابد. در همین رابطه رییس شورای بازرگانی ایران و هند با بیان اینکه قدرت رقابت در صادرات برخی محصولات به هند را نداریم، گفت: مواد پتروشیمی و مواد نفتی بیشترین صادرات ما به این کشور است و از هند برنج، چای و پارچه به ایران صادر میشود. این در حالی است که به عنوان مثال، اگرچه هندوستان بازار خوبی برای صادرات سیب است اما به دلیل تعرفه بالا برای صادرات این محصول به هند در کنار سایر رقبا قدرت رقابت نداریم.
ابراهیم جمیلی با بیان اینکه رابطه بانکهای ایران و هند خوب است، گفت: گشایش اعتبار برای تجار ایرانی در بانکهای هندی بر مبنای روپیه انجام میشود و مشکل گشایش اعتبار در این کشور برای تجار ایرانی نسبت به بانکهای اروپایی کمتر است اما همچنان مشکلاتی در تبدیل روپیه به دلار و دلار به روپیه برای تجار ما وجود دارد و حل آن هم زمانبر است.
علامت «ساخت ایران» روی برندهای اروپایی
تسنیم- رییس اتحادیه لوازمخانگی از آغاز ساخت برندهای معروف لوازمخانگی خارجی ایتالیایی، چینی و آلمانی با برچسب ساخت ایران خبر داد و اظهار کرد: برندهای معروف این کشورها در ایران در حال ساخت بوده و به بازار عرضه شده است.
محمد طحانپور با اشاره به آینده روشن لوازمخانگی در ایران ادامه داد: هماکنون آبگرمکن و پکیج با مشارکت آلمان و لباسشویی و ظرفشویی با همکاری ایتالیا در ایران در حال ساخت است.
رییس اتحادیه لوازمخانگی با اشاره به فعالیت بزرگترین کارخانه تولید لوازمخانگی در چین گفت: این کشور برندهای معروف دنیا را با برند آن کشور تولید و به بازار بینالمللی عرضه میکند که هماکنون در ایران نیز این فعالیت را آغاز کرده است.
طحانپور ماندن کارخانههای تولیدکننده لوازمخانگی ایرانی را در بازار عرضه در صورت تولید مناسب امکانپذیر دانست و افزود: برخی از لوازمخانگی ایرانی نیز نسبت به سالهای گذشته با وارد کردن تکنولوژی و دانش جدید از کیفیت بسیار بالایی برخوردار شده است.
او ایران را قطب و هاب منطقه برای صادرات لوازمخانگی اعلام کرد و گفت: برندهای معروف کره خط تولید لوازمخانگی را راهاندازی کردهاند که با توجه به نبود کارخانه دیگری در کشورهای منطقه، ایران در دو سال آینده برای لوازمخانگی به هاب منطقه تبدیل خواهد شد.
دستور حذف قاچاق ۱۶۲ کالای کشاورزی
تسنیم- در راستای مبارزه با قاچاق کالا و ارز، دستورالعمل اجرایی ثبت شناسنامه، اخذ و نصب شناسه کالاهای کشاورزی در نامهای از سوی رییس ستاد پایش قاچاق محصولات کشاورزی ابلاغ شد. بر این اساس علیاکبر مهرفرد، معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی و رییس ستاد پایش قاچاق محصولات کشاورزی در نامهای خطاب به مدیران و روسای سازمانهای تابعه و استانی این وزارت و همچنین رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کشور، دستورالعمل اجرایی ثبت شناسنامه، اخذ و نصب شناسه کالا برای گروه کالایی کشاورزی را ابلاغ کرد.
رییس ستاد پایش قاچاق محصولات کشاورزی در این نامه با اشاره به اینکه اجرای این دستورالعمل برای ۱۶۲ قلم کالای کشاورزی از تاریخ اول تیرماه ۱۳۹۶ و برای کالاهای وارداتی از اول آبانماه سالجاری برای کالاهای تولیدی الزامی است، تاکید میکند: مطابق ماده ۸ دستورالعمل، دستگاههای مجوزدهنده مکلفند در زمان صدور مجوزهای واردات، صادرات، تولید و ترانزیت بر اساس شناسه کالا اقدام کنند.
انتقاد رییس اتحادیه نانوایان از بخشنامه دولت؛
هر کسی از مادرش قهر میکند، نانوایی میزند
تسنیم- آنطور که رییس اتحادیه نانوایان تهران بیان کرده است، در حال حاضر هر کسی از مادرش قهر میکند نانوایی ایجاد میکند بهطوری که بر اساس بخشنامه سال گذشته دولت، تعداد نانواییها از ۷۲ هزار واحد به ۸۴ هزار واحد رسیده است.
قاسم زراعتکار با انتقاد از افزایش تعداد نانواییها و ایجاد بینظمی در این ارتباط گفت: بر اساس بخشنامه ۶ مهرماه ۹۵ دولت، تعداد نانواییها از ۷۲ هزار واحد به ۸۴ هزار واحد رسید و حدود ۱۲ هزار واحد به نانواییهای کشور اضافه شد. بر این اساس مغازه و خانههای زیادی تبدیل به نانوایی میشوند که این امر بینظمی زیادی ایجاد کرده است. وی اظهار کرد: غالب نانواییهای اضافهشده سنتیپز بوده و بیشتر از ۹۵ درصد نان کشور از طریق واحدهای سنتیپز تامین میشود.
رییس اتحادیه نانوایان تهران همچنین در رابطه با قیمت نان بیان کرد: هیچگونه افزایشی در قیمت نان در بازار مصرف نداریم و این محصول کماکان به قیمت سال ۹۳ به فروش میرسد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد