9 - 06 - 2017
خبر
کاهش تولید پودرهای شوینده ایرانی
ایسنا- طبق آمارهای موجود میزان تولید پودرهای شوینده در کشور طی سالهای اخیر از ۴۰۰ هزار تن تا بیش از ۶۸۰ هزار تن بوده است اما در شش ماهه اول سال ۱۳۹۵ آمار تولید این بخش به ۶/۳۰۸ هزار تن محدود شده در حالی که در کشور ظرفیتی برای تولید یک میلیون و ۶۱۰ هزار تن پودر شوینده وجود داشته است.
رتبههای اول تا دهم صادرکننده پودرلباسشویی به ترتیب عبارتند از: آلمان، آمریکا، بلژیک، فرانسه، انگلستان، چین، هلند، ایتالیا، لهستان و اسپانیا که در کشوری مانند آلمان، بیش از ۲۱۳۶ میلیون دلار درآمدزایی در این بخش صورت گرفته است. طبق جدول رتبههای اول تا دهم واردات انواع پودر شوینده عبارتند از: آلمان، انگلستان، فرانسه، کانادا، بلژیک، آمریکا، هلند، چین، لهستان و ایتالیا. عمده بازارهای صادراتی پودر لباسشویی دستی ایران عبارتند از عراق، ترکمنستان، تاجیکستان، افغانستان، پاکستان، آذربایجان، گرجستان، ارمنستان، قزاقستان، ترکیه، عمان، کویت، کامرون، ازبکستان، سومالی، روسیه و بحرین. در حوزه صادرات پودر لباسشویی ماشینی نیز کشورهای عراق، تاجیکستان، گرجستان، ترکمنستان، ارمنستان، آذربایجان، افغانستان، لبنان، پاکستان، بلاروس، قرقیزستان، ازبکستان، عمان، ترکیه و بحرین عمده بازارهای ایران بهشمار میروند اما واردات این پودر لباسشویی دستی بهطور عمده از کشور ترکیه بوده است. در حوزه پودر لباسشویی ماشینی کشورهای امارات عربی، ترکیه، آلمان، لهستان، چین و ایتالیا جزو عمده صادرکنندگان به ایران بودهاند.
رکود بزرگترین چالش اصناف
فارس- رییس اتاق اصناف ایران با بیان اینکه رکود و ایجاد رونق بزرگترین چالش اصناف است، گفت: امیدواریم امسال تسهیلات ۱۰ هزار میلیارد تومانی به اصناف پرداخت شود.
علی فاضلی در مورد چالشهای اصناف و انتظار این بخش از دولت دوازدهم گفت: رکود و ایجاد رونق در بنگاههای کوچک و متوسط از جمله چالشهای اصلی اصناف است. رییس اتاق اصناف ایران با بیان اینکه انتظار ما این است که نظام بانکی کشور به بنگاهها به خصوص بنگاههای تولیدی توجه بیشتری کند، افزود: سال قبل مبلغ ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای بخش صنعت در نظر گرفته شد که پیشنهاد ما هم پرداخت ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات به بنگاههای صنفی است. وی بیان داشت: این موضوع از سوی وزیر صنعت، معدن و تجارت و معاون اول رییسجمهور پذیرفته شده و در حال طی کردن فرآیند برنامهریزی است و امید است هر چه زودتر اجرا شود.
فاضلی گفت: یکی از توقعات ما این است که کمیته تجمیع قوانین و کمیته مقرراتزدایی به کمک بنگاهها بیایند و دستورالعملها و آئیننامهها را در هم تجمیع کنند و موانع سر راه کسب و کار را رفع کنند.
صادرات ۵۰۰ میلیون دلاری آبزیان در سال ۹۵
مهر- با توسعه صید فانوس ماهیان از واردات پودر ماهی برای صنعت آبزیپروری و طیور بینیاز شدیم. رییس سازمان شیلات ایران با اشاره به اینکه میزان صید فانوس ماهیان در کشور پنج تا هفت هزار تن بود، افزود: سال گذشته صیادان از عمق ۳۰۰ متری دریای عمان حدود ۱۵ هزار تن انواع فانوس ماهیان را صید کردند که با این میزان صید از واردات پودر ماهی بینیاز شدیم. حسن صالحی گفت: توسعه صید فانوس ماهیان و پرورش ماهی در قفس از اولویتهای سازمان شیلات در کشور است بنابراین از سال گذشته تاکنون ۱۴ هزار تن ماهی با روش پرورش در قفس تولید شد.
صالحی درباره شرایط تولید میگو در کشور گفت: سال گذشته ۲۳ هزار تن میگو تولید و ۱۴ هزار تن نیز صادر شده است که رکورد جدیدی در این حوزه بود. رییس سازمان شیلات گفت: تا پایان سال گذشته ۱۰۳ هزار تن انواع آبزی به ارزش ۴۱۲ میلیون دلار صادر شد.
صالحی همچنین از صادرات ۱۰۰ میلیون دلاری غذای آبزیان و ماهیان زینتی خبر داد و افزود: سال گذشته در مجموع ۵۰۰ میلیون دلار انواع محصولات شیلاتی صادر شد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد