4 - 06 - 2017
خبر
روبات شطرنج باز
فارس- یک روبات شطرنج باز با هوش مصنوعی و ذکاوت بالایی که دارد به ستاره نمایشگاه کامپیوتکس تایوان مبدل شده است.
نمایشگاه کامپیوتکس شاهد حضور انبوهی از شرکتهای نوپا و خلاق فناوری است که در کنار شرکتهای بزرگ بینالمللی مهمترین یافتههای خود در حوزه فناوری اطلاعات را به نمایش گذاشتهاند.
روبات شطرنج باز کامپیوتکس که ظاهری شبیه به انسان دارد از مهارت بالایی در اجرای این بازی برخوردار است و البته میتوان از آن برای پیشبرد امور دیگری مانند نگهداری از سالمندان و کودکان یا انجام وظایف متداول در خط تولید کارخانهها استفاده کرد.روبات یادشده میتواند تفاوت مهرههای کوچک بازی شطرنج با یکدیگر را درک کند، این اطلاعات را به مغز خود منتقل کند و دستورات این بازی را با استفاده از هوش مصنوعی خود به اجرا گذارده و با حریفان تعامل کند.این روبات که توسط موسسه تحقیقات فناوری صنعتی تایوان تولید شده حتی میتواند درک کند چه مقدار قهوه در فنجان شما باقیمانده تا در صورت لزوم فنجان را مجددا از قهوه پر کند.استفاده حرفهای از روباتها در کشور تایوان روزبهروز در حال افزایش است و برخی بانکها و شرکتهای بیمه در این کشور از آنها برای تعامل با مشتریان خود استفاده میکنند.
به کمک الگوریتم رایانهای؛
بازسازی تصاویر مجرمان با تحلیل فعالیت
مغز قربانیان
مهر- محققان الگوریتم رایانهای ساختهاند که میتواند به طور دقیق تصاویری را بازسازی کند. آنها معتقدند با این کار میتوان صورتهای مجرمان را بازسازی کرد.محققان توانستهاند یک الگوریتم رایانهای بسازند که به طور دقیق تصاویری را بازسازی کند. آنها این تصاویر را به میمونها نشان دادند و این الگوریتم توانست تصاویر را با اندازهگیری فعالیت مغز میمونها بازسازی کند. آنها معتقدند میتوان با استفاده از این یافته نوعی نرمافزار هوش مصنوعی ساخت که به ماشین کمک میکند با تحلیل فعالیت مغز قربانیان جنایات، صورت مجرمان را بازسازی کند.
درهمین راستا محققان موسسه فناوری کالیفرنیا متوجه شدند برخی از سلولهای عصبی در مغز ویژگیهای خاص صورت را ردیابی میکنند تا تصویری از صورت مخاطب بسازند. این «سلولهای صورتساز» میتوانند با ترکیب اطلاعات مربوط به هر سلول، تعداد بیشماری تصویر از یک صورت بسازند.محققان این فرآیند را با ترکیب نورهای قرمز و آبی و سبز (به شیوههای مختلف و برای تولید رنگهای مختلف) مقایسه کردند.
دانشمندان در آزمایشات خود روی میمونها با رمزگشایی اطلاعات موجود در هر سلول مغز آنها توانستند تصاویری بسازند که شباهت زیادی به تصویر از صورتی داشت که حیوان دیده بود. دوریس تاسو مولف ارشد این تحقیق میگوید: ما متوجه شدیم این کار بسیار ساده است.
محققان نخست یک فضای ۵۰ بعدی در رایانه ساختند که بتواند بخشها و ویژگیهای مختلف صورت را نشان دهد.سپس آنها ۲۵ بعد را به ویژگیهایی مانند فاصله دو چشم یا عرض پیشانی اختصاص دادند و ۲۵ بعد دیگر را به ویژگیهای ظاهری دیگر مانند رنگ پوست و بافت آن اختصاص دادند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد