31 - 05 - 2017
خبر
معاون فروش ایرانخودرو:
خودرو با قیمت مصوب خرداد ۹۵ شورای رقابت عرضه میشود
ایسنا- معاون بازاریابی و فروش ایرانخودرو گفت: تمام محصولات گروه صنعتی ایرانخودرو صرفا با قیمتهای مصوب خردادماه ۱۳۹۵ شورای رقابت عرضه میشوند و هیچ محصولی با قیمت بیش از مجوزهای قانونی عرضه نشده است.
مصطفی خانکرمی در گفتوگو با ایسنا درباره مطالب مطرح شده مبنی بر افزایش قیمت محصولات ایرانخودرو، اظهار کرد: ابتدای امسال برخی شاخصهای غیرتولیدی موثر بر قیمت خودرو مانند بیمه شخص ثالث و هزینههای شمارهگذاری افزایش پیدا کرد که به طور طبیعی باعث افزایش قیمت فروش این محصولات شد.
وی ادامه داد: اینکه گفته میشود خودروسازان علت افزایش ۳۰۰ تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی محصولات را افزایش ۵۰ تا ۷۰ هزار تومانی نرخ بیمه خودرو عنوان کردهاند، کذب است و پیگیریهای حقوقی درباره این اظهارات غیرواقعی انجام خواهد شد. معاون بازاریابی و فروش ایرانخودرو افزود: سال گذشته و در اجرای طرحهای مختلف فروش محصولات ایرانخودرو، مشوقها و تخفیفهایی در نظر گرفته شده بود که در سال جدید برخی از تخفیفها حذف شده و این محصولات به نرخهای اصلی بدون تخفیف عرضه میشوند. وی خاطرنشان کرد: در سالهای اخیر شورای رقابت نظارت کامل و سختگیرانهای بر قیمت خودرو داشته و برای تعیین قیمت این محصولات، شاخصهای مختلفی را مدنظر قرار داده است.
علل حادثه معدن یورت مشخص شد
تسنیم- سعید باستانی علل حادثه معدن یورت آزادشهر را که در گزارش کمیسیون صنایع مجلس آمده است، اعلام کرد. سعید باستانی سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی از تقدیم گزارش اولیه این کمیسیون درباره ابعاد حادثه معدن یورت آزادشهر به هیاترییسه پارلمان خبر داد. وی به بخشی از گزارش کمیسیون صنایع مجلس درباره حادثه معدن یورت آزادشهر اشاره کرد و افزود: طبق گزارش اولیه از این حادثه، مشخص شده نبود سازوکار مناسب در معدن آزادشهر برای مواجهه با حوادث احتمالی، یکی از دلایل بروز این حادثه است بهتعبیری میتوان گفت که این معدن استانداردهای لازم برای جلوگیری از حوادث غیرمترقبه را نداشته است.
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس یکی دیگر از علل بروز حادثه در معدن آزادشهر یورت استان گلستان را نبود فضای کافی برای خروج گاز ذغالسنگ که منجر به آتشسوزی شده دانست و اظهار داشت: این موضوع در گزارش کمیسیون صنایع درباره علل حادثه معدن آزادشهر گنجانده شده است. باستانی با تاکید بر اینکه گزارش کمیسیون صنایع درباره حادثه معدن آزادشهر به دستور رییس مجلس تدوین شده، خاطرنشان کرد: گزارش اولیه حادثه معدن یورت آزادشهر تقدیم هیاترییسه مجلس شده و بنا به صلاحدید هیات رییسه، در یکی از جلسات علنی مجلس قرائت میشود.
۳۰ هزار کارگر معدن سنگآهن بیکار شدند
تسنیم- نایبرییس انجمن سنگآهن با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۲۰۰ معدن سنگآهن تعطیل شده است، گفت: تعطیلی این معادن باعث شده ۳۰ هزار کارگر بیکار شوند. بهرام شکوری با اشاره به اینکه بهخلاف تمام صحبتها هنوز اوضاع معادن سنگآهن خوب نشده است، اظهار داشت: کاهش قیمت جهانی سنگآهن و افزایش دریافت حقوقهای دولتی از معادن شرایط فعالیت را برای آنها بسیار سخت کرده است. نایبرییس انجمن سنگآهن با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۲۰۰ معدن سنگآهن تعطیل شده است، افزود: متوسط کارگران هر یک از این معادن ۱۵۰ نفر است که باید گفت تعطیلی این معادن باعث شده ۳۰ هزار نیروی کار بیکار شوند. وی با انتقاد از اینکه با وجود اوضاع نامناسب معادن سنگآهن همچنان حقوقهای بالای دولتی از آنها دریافت میشود، افزود: دولت در این شرایط هیچ بسته حمایتی را برای این معادن در نظر نگرفته تا شاید با اعمال آن مانع تعطیلیها شود. شکوری تصریح کرد: در حال حاضر اکثر معادن کوچک سنگآهن تعطیل شدند و فقط معادن بزرگ و دولتیها با ظرفیتهای مختلف و کمترین سود فعالیت میکنند.
تدوین برنامه دولت برای جداسازی
وزارت صنعت و بازرگانی
فارس- یک مقام آگاه از تدوین برنامه دولت برای جداسازی بخشهای صنعت و بازرگانی خبر داد و گفت: احتمالا وزرای این وزارتخانهها همزمان با تشکیل کابینه به مجلس معرفی خواهند شد و بر این اساس بخشهای تعاون و بازرگانی با یکدیگر ادغام میشوند. یک مقام آگاه اظهار داشت: دولت برنامه جداسازی وزارتخانههای صنایع و بازرگانی را تدوین کرده و به احتمال زیاد وزرای جدید این وزارتخانهها همزمان با معرفی کابینه دولت دوازدهم به مجلس معرفی خواهند شد. وی تصریح کرد: طبق برنامه دولت، بخش تعاون از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی جدا شده و با بخش بازرگانی ادغام خواهد شد. همچنین وزارت صنعت به صورت جداگانه به کار خود ادامه خواهد داد.
وی ادامه داد: در برنامه ششم، دولت تعداد وزارتخانهها را مشخص نکرده تا محدودیتی برای افزایش وزارتخانهها نداشته باشد. این مقام آگاه با بیان اینکه دولت باید برنامه پیشنهادی خود در مورد جداسازی وزارتخانههای صنعت و بازرگانی را منتشر کند تا مورد نقد و بررسی قرار گیرد، گفت: پس از ادغام وزارتخانههای صنایع و بازرگانی سابق، تغییراتی در بخشهای مختلف از جمله ساختمانهای این وزارتخانهها ایجاد شد که حال در صورت ادغام دوباره مشخص نیست چه سرنوشتی برای این بخشها رقم بخورد.
وی تاکید کرد هزینه و وقت زیادی برای ادغام وزارتخانههای صنایع و بازرگانی صرف شد. بهتر بود دولت به جای جداسازی این دو بخش، برای افزایش بهرهوری در این بخشها برنامهریزی میکرد تا شرایط بهتری ایجاد شود، زیرا دو بخش صنعت و بازرگانی با یکدیگر مرتبط هستند و اگر تصمیمگیری در مورد این بخش توسط یک دستگاه انجام شود، موثرتر خواهد بود.
به گفته وی، در حال حاضر صادرات به یکی از مشکلات اصلی بخش تولید تبدیل شده که باید در مورد آن در یک دستگاه واحد مانند وزارت صنعت فعلی تصمیمگیری شود، البته بهرهوری این وزارتخانه نیز باید مورد بازنگری قرار گیرد.
وی تاکید کرد: به جای ایجاد وزارتخانههای جدید باید به تقویت مدیریت منابع انسانی و افزایش بهرهوری فکر شود.
این مقام آگاه در مورد گزینههای مطرح برای سکانداری وزارت صنعت نیز به فارس گفت: گزینههای مختلفی مطرح است ولی هنوز هیچکدام قطعی نشدهاند، البته بحثهایی هم در مورد احتمال بازگشت جهانگیری، معاون اول رییس جمهور به وزارت صنعت مطرح است که این موضوع هم قطعی نیست.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد