28 - 05 - 2017
خبر
کاربران تلفنهمراه هوشمند
تصمیمهای منطقیتر میگیرند
مهر- تحقیقات جالب توجه دانشمندان نشان میدهد استفاده از تلفنهمراه هوشمند تاثیر چشمگیری بر تصمیمگیری انسانها میگذارد.
بر اساس گزارشی که در «نقش رایانه در رفتار انسان» منتشر شده، میتوان گفت آنهایی که از تلفنهمراه هوشمند استفاده میکنند، تصمیمهای متفاوتی نسبت به سایر افرادی که عمدتا از رایانههای شخصی استفاده میکنند، اتخاذ میکنند.
بر این اساس دانشگاه لندن در تحقیقی که نتایج آن میتواند برای صدها میلیون کاربر تلفنهمراه هوشمند در سراسر جهان جالب توجه باشد به این نتیجه رسیده آنهایی که از این سیستم همراه استفاده میکنند در مقایسه با کاربران رایانههای خانگی تصمیمهای غیراحساسی و عقلانی بیشتری اتخاذ میکنند.
نتایج این تحقیق زمانی به دست آمد که از کاربران تلفنهمراه و رایانههای شخصی خواسته شد درباره ابعاد مختلف استفاده از این وسایل تصمیم بگیرند.
این مطالعه همچنین نشان داد که کاربران رایانههای خانگی به انجام کارهای مبتنی بر آموزههای شهودی و قوانین مشخص تمایل بیشتری دارند.
مطالعه اخیر را میتوان جزو نخستین پروژههای تحقیقاتی در زمینه تاثیر عصر دیجیتالی شدن بر قدرت تصمیمگیری انسانها به شمار آورد.
محققان در این مطالعه یک هزار و ۱۰ کاربر را مورد بررسی دقیق قرار دادهاند و با توجه با بالا بودن شمار جامعه آماری میتوان به نتایج آن اطمینان داشت.
سامسونگ در حال آزمایش
گوشی تاشوی جدید مجهز به نمایشگر دوگانه
آیتیرسان- به نظر میرسد غول کرهای دنیای تکنولوژی هنوز هم نبوغ و ایدههای متفاوتی در سر دارد و میخواهد دنیایی جدید از اسمارتفونهای عجیب خلق کند. طبق اطلاعات فاش شده، سامسونگ در حال آزمایش گوشی تاشوی جدیدی مجهز به دو نمایشگر است. این تلفن هوشمند با شماره مدل SM-G9298 و با نام گلکسی X بهتازگی توانسته گواهینامه کمیسیون ارتباطات فدرال را در هفته اخیر دریافت کند. همچنین این اسمارتفون چندی پیش، فرم تایید اتحادیه
Wi-Fi Alliance را نیز اخذ کرده بود.
براساس شایعات منتشرشده، ممکن است این گوشیهوشمند، اولین گوشی سامسونگ باشد که از نمایشگری دوگانه بهره میبرد.
در قسمت بالایی پنل جلویی این تلفن هوشمند هیچ سنسوری وجود ندارد، بههمین دلیل شاید این گوشی، نسخه جدیدی از گوشیهای تاشوی سامسونگ بوده و در حقیقت بهعنوان جانشین نسل پیشین خود یعنیSM-W2017 (یکی دیگر از اسمارتفونهای تاشوی این سازنده که در سال گذشته معرفی شده بود) روانه بازار شود.
هرچند باید بیان کرد که اگر این گوشی بهعنوان نسل جدیدی از نسخه قبلی در نظر گرفته شده بود، باید شماره مدل SM-W2018 را به خود اختصاص میداد.
بهدلیل داشتن شماره مدل مختلف و با توجه به تصویر فاششده، انتظار میرود این گوشی محصول متفاوت و تازهای باشد. براساس تعدادی از گزارشات، سامسونگ قصد دارد این گوشی تاشوی جدید و مجهز به نمایشگر دوگانه را با نام گلکسی X و پردازنده اسنپدراگون ۸۲۱ معرفی کند.
ماموریت ویژه مهمانداران هواپیما؛
ردیابی احساسات مسافران
با هدست واقعیت افزوده
مهر- یک خط هواپیمایی اروپایی قصد دارد با استفاده از هدست هلوگرافیک (واقعیت افزوده) جزییات غذای مورد علاقه و احساسات مسافران هواپیما را هنگام سفر ردیابی کند.
به گزارش نیواطلس، مایکروسافت قصد دارد هدست واقعیت افزوده هولولنز را رونمایی کند. به همین دلیل کاربردهای جالبی برای این هدست ایجاد شده است.
درهمین راستا شرکت «ایرنیوزلند» به تازگی اعلام کرده مشغول همکاری با Dimention Data است تا با کمک این هدست خدمات ارائه شده در هواپیما را ارتقا دهد.
البته این پروژه هنوز در مرحله آزمایشی است. براساس آن مهمانداران با کمک هولولنز میتوانند با نگاه کردن به مسافر به سرعت جزییات غذای مورد علاقه و برنامه سفر او را متوجه شوند.
به نظر میرسد این شرکت در حوزه ردیابی وضعیت احساسی مسافر، حالات صورت و ضربان قلب، فعالیتهایی انجام داده است.
گامی دیگر در هوش مصنوعی؛
رایانههای کنجکاو در راهند
مهر- محققان عرصه هوش مصنوعی روی رایانههایی کار میکنند که همچون انسان کنجکاو باشند.
به گزارش انگجت، محققان دانشگاه برکلی به طراحی و توسعه الگوریتمهای رایانهای جدیدی روی آوردهاند که میتوان با استفاده از آنها رایانههایی ساخت که سطحی از حس کنجکاوی در انسانها را داشته باشند.
این نوآوری را میتوان گام جاهطلبانهای در توسعه هوش مصنوعی به شمار آورد. تیم تحقیقاتی محققان دانشگاه برکلی در عرصه هوش مصنوعی نگرش نسبتا متفاوتتر و جدیتری در مقایسه با هوش مصنوعی سایر شرکتها نظیر گوگل را دنبال میکنند. آنها توجه خود را روی تصمیمگیری و اقدام متناسب با آن در هوش مصنوعی مورد نظرشان معطوف کردهاند.
به بیان سادهتر میتوان گفت آنچه که در این نگرش جدید دنبال میشود دنبالهروی یک سری الگوهاست که طی آن به جای تکرار بیهدف یک سری اقدامات، سیستم میتواند مانند انسان که در حین انجام یک بازی رایانهای با نگاهی کنجکاوانه به مراحل بعدی فکر میکند، مراحل بعدی یک بازی یا فرآیندهای مشابه را مد نظر داشته باشد.
مشابه این تلاش جالب توجه را میتوان در پروژه اخیر گوگل دید. این شرکت به تازگی کار روی شبکههای عصبی مصنوعی را آغاز کرده که قابلیت طراحی شبکههای عصبی مصنوعی قدرتمندتر از خود را دارند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد