26 - 05 - 2017
خبر
مرغداران دولت را تهدید کردند؛
تحریم ۱۵ روزه خرید جوجه
تسنیم- پس از کشوقوسهای فراوان در تنظیم بازار مرغ، اتحادیه مرغداران گوشتی کشور با صدور اطلاعیهای که به امضای حسنزاده، رییس هیاتمدیره اتحادیه مرغداران گوشتی کشور هم رسیده است خواستار همکاری مرغداران کشور برای مقابله با گرانفروشی جوجه یکروزه و نخریدن این محصول به مدت ۱۵ روز شد و با صدور اطلاعیه اعلام کرد: اتحاد مرغداران تنها راه مقابله با قیمت غیرمنصفانه جوجه یکروزه است و مرغداران خود باید تا ۱۵ روز از خرید جوجه ۲۵۰۰ تومانی خودداری کنند زیرا هیچ امیدی به سیاست تنظیم بازار نهادهای مسوول و نظارتی وجود ندارد.
گرانی روغن پس از ماه رمضان
تسنیم- به دلایلی همچون افزایش هزینهها در بخشهای خرید دانههای روغنی، بالا رفتن میزان دستمزد و حقوق کارگران و همچنین قیمت انرژی، قرار است بعد از ماه رمضان قیمت روغن افزایش پیدا کند. در همین خصوص دبیر انجمن روغننباتی گفت: براساس پیگیریهای انجامشده، به دنبال افزایش قیمت روغننباتی بعد از پایان ماه رمضان با اخذ مجوزهای قانونی هستیم زیرا هزینههای تولید این محصول افزایش یافته است.
داریوش محمودی اظهار کرد: در ماه رمضان به استقبال افزایش قیمت روغن نمیرویم اما افزایش هزینههایی در بخشهای خرید دانههای روغنی (داخلی) به قیمت ۲۰۰ تومان گرانتر از قیمت واقعی در هر کیلوگرم، بالا رفتن میزان دستمزد و حقوق کارگران و انرژی بر ما تحمیل شده است.
وی افزود: بعد از پایان ایام ماه رمضان با کسب موافقتهای لازم حتما افزایش قیمت خواهیم داشت اما در این ایام برای همرامی با مردم افزایش قیمتی نخواهیم داشت.
دبیر انجمن روغننباتی ایران ادامه داد: در سال گذشته نیز درخواست افزایش قیمت ۲۰ درصدی روغننباتی ارائه شد اما تنها با ۹ درصد آن موافقت شد بنابراین در سالجاری برای تامین هزینههای تولید ناچار به افزایش قیمت محصولات خود هستیم.
افزایش قیمت ۸ درصدی زولبیا و بامیه
فارس- پس از درخواست افزایش قیمت ۱۵ درصدی قیمت زولبیا و بامیه از سوی اتحادیه دارندگان قنادی، در نهایت با افزایش حدود هشت درصدی قیمت زولبیا و بامیه نسبت به سال گذشته موافقت شد. در همین رابطه رییس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینیفروشی و کافهقنادی با تاکید بر اینکه مردم زولبیا و بامیه را از قنادیهای دارای جواز کسب خریداری کنند، از تصویب و ابلاغ قیمت هر کیلو زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان خبر داد.
علی بهرهمند اظهار کرد: با مصوبه اتاق اصناف ایران قیمت زولبیا و بامیه برای فروش در ماه رمضان امسال ۱۲ هزار تومان تصویب و ابلاغ شد.
وی بیان کرد: واحدهای مجاز قنادی به شکل کاملا بهداشتی زولبیا و بامیه را پخت میکنند اما واحدهای غیرمجاز زولبیا و بامیه خود را خریداری میکنند که معمولا عرضهکنندگان در این بخش زولبیا و بامیه را در مکانهایی مانند گاوداریها پخت میکنند و سپس به واحدهای غیرمجاز مثل نانفانتزی و آبمیوهفروشیها میفروشند.
صادرات خوراک دام به ۱۱ کشور در پسابرجام
ایرنا- اگرچه ایران در سال ۲۰۱۶ از ۴۱ کشور دنیا انواع کنسانتره، مکمل و مواد افزودنی خوراک دام به میزان ۵۵ هزار تن وارد کرده است اما توانسته در همین سال و پس از برجام، بیش از ۲۰۰ هزار تن انواع خوراک، دام، طیور و آبزیان به ارزش ۶۸ میلیون دلار را به ۱۱ کشور مقصد صادر کند. در همین خصوص رییس انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان گفت: در سال ۲۰۱۶ کشورهای فرانسه، آلمان، چین و هلند به ترتیب با ۵/۱۶، ۱/۱۶، ۱۰ و ۱۰ درصد سهم از بزرگترین صادرکنندگان مواد افزودنی، کنسانتره و مکملهای دامی به ایران بودهاند که این سطح تعامل بالا از نشانههای بینالمللیتر شدن صنعت خوراک دام ایران است.
مجید موافققدیری با اشاره به اینکه کشورمان ۳/۰درصد واردات کنسانتره و مکمل دامی جهان را به خود اختصاص داده است، تصریح کرد: ایران در رتبه ۶۶ دنیا در واردات انواع کنسانتره، مکمل و مواد افزودنی خوراک دام قرار دارد.
وی اظهار داشت: حجم کل واردات انواع مکمل، کنسانتره و مواد افزودنی خوراک دام ایران در سال ۲۰۱۶ حدود ۵۵ هزار تن و صادرات انواع خوراک دام، طیور و آبزیان بیش از ۲۰۰ هزار تن بوده است.
موافققدیری ارزش واردات این اقلام را در سال ۲۰۱۶ حدود ۶۵ میلیون دلار عنوان کرد و گفت: ارزش این حجم از واردات نسبت به پنج سال گذشته چهار درصد و نسبت به سال ۲۰۱۵ حدود ۱۶ درصد رشد داشته است.
تشریفات گمرکی صادرکنندگان کاهش یافت
ایرنا- رییس کل گمرک ایران از اعمال تمهیدات جدید برای ارزشگذاری کالاهای صادراتی تا ۹ روز آینده خبر داد و گفت: از این پس مرز خروج کالا، پروانه صادرات را نیز صادر میکند.
مسعود کرباسیان در حاشیه امضای یادداشت تفاهم همکاری با گمرک بلاروس، در راستای تسهیل صادرات اظهار داشت: پیش از این صادرکننده ابتدا کالای خود را به گمرک اظهار میکرد و کارشناسان گمرک، پس از ارزیابی کالا، پروانه صادرات را صادر و پلمب میکردند تا کالا از مرز خارج شود.
وی افزود: در رویه جدید که به شکل الکترونیکی انجام میشود، صادرکنندگان میتوانند در ۲۴ ساعت شبانه روز و در همه ایام هفته کالای خود را اظهار و در همان زمان مرز خروج را نیز مشخص کرده و مجوز صادرات بگیرند.
کرباسیان ادامه داد: با این کار، کالای صادراتی در همان مرز مورد ارزیابی کارشناسان گمرک قرار میگیرد و در صورت لزوم پلمب و از مرز خارج میشود.
وی با تاکید بر اینکه با این شیوه معطلی کالای صادراتی در مرز به حداقل میرسد، افزود: دیگر نیاز نیست کالا یکبار در گمرک داخلی پلمب شود و بار دیگر در مرز مورد بررسی قرار گیرد؛ با این کار پروانه صادرکننده در همان مرز صادر میشود.
رییس کل گمرک ایران درباره تصمیمهای جدید در زمینه صادرات فرآوردههای پتروشیمی و کاهش معطلی صدور این محصولات نیز گفت: با همکاری سازمان بورس کالا، وزارت نفت و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، دیگر تشریفات مربوط به تقسیم صادرکنندگان این کالا به صادرکنندگان خوشنام و دیگر صادرکنندگان منتفی میشود.
وی این تصمیم را گامی برای سرعت بخشیدن به صدور تولیدات پتروشیمی ارزیابی کرد و گفت: با این شیوه واحدهای تولیدی پتروشیمی که از طریق بورس کالا خوراک خود را تهیه میکنند با واسپاری تعهد، کالا را صادر میکنند و بعد از آن استاندارد، نتیجه آزمایش کالا را به گمرک اعلام میکند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد