7 - 12 - 2019
خبر
وزیر اقتصاد اعلام کرد
بهبود ۴۵ رتبهای ایران در تجارت فرامرزی
وزیر اقتصاد در دیدار با فعالان اقتصادی در بندر امام خمینی(ره) از بهبود ۴۵ رتبهای ایران در تجارت فرامرزی بر اساس گزارش نهادهای بینالمللی خبر داد.
به گزارش ایبنا، فرهاد دژپسند با اعلام این خبر اظهار داشت: گمرک جمهوری اسلامی ایران برای شناسایی دقیق مشکلات در ارائه خدمات به مراجعان، باید یک فرم را برای فعالان اقتصادی و واردکنندگان، تنظیم و علل نارضایتی یا کندی روند احتمالی را از آن استخراج کند و برای نتیجهبخش بودن این کار، جامعه هدف نیز باید با علاقه نسبت به تکمیل آن اقدام کنند.
وی با اشاره به اینکه بر اساس اعلام سازمان دامپزشکی و سازمان جهاد کشاورزی امکان کنترل کیفی برای واردات کالاهای اساسی قبل از مرحله اظهار کالا وجود دارد، گفت: در حال حاضر در بندر امام خمینی (ره) روزانه ۱۱ کشتی پهلوگیری کرده و تعداد ۲۵ کشتی هم در انتظار پهلوگیری داریم که با افزایش سرعت تخلیه و ترخیص کالاها باید زمان معطل شدن این کشتیها را کاهش دهیم.دژپسند گفت: در صورت وجود امکانات در بندر امام خمینی برای آزمایشات کنترل کیفی، نیازی به ارسال نمونهها به خارج از این استان وجود ندارد. وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: با بررسیهای انجام شده به نظر میرسد بین سازمانهای خدماترسان یک مقدار عدم همزمانی و کندی در اقدامات وجود دارد که با برنامهریزی دقیقتر میتوان آن را به حداقل رساند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی در پایان با تاکید بر توجه ویژه به کنترل کیفی کالاهای اساسی و دیگر کالاهای وارداتی گفت: برای افزایش سرعت تخلیه و ترخیص کالاها نباید کیفیت را زیر سوال ببریم، ولی در عین حال نباید در این امر افراط شود.
واگذاری اختیار اموال مازاد دستگاهها
به وزارت اقتصاد
معاون نظارت مالی و خزانهداری کل کشور از واگذاری اختیار تصمیمگیری در خصوص نحوه مولدسازی اموال و داراییهای همه دستگاههای اجرایی به وزارت اقتصاد در بودجه سال ۹۸ خبر داد.
به گزارش ایبِنا، سیدرحمتالهع اکرمی در برنامه گردهمایی سراسری مدیران کل امور اقتصادی و دارایی استانها با بیان اینکه مولدسازی داراییهای دولت، یکی از محورهای اصلی کار معاونت نظارت مالی و خزانهداری کل کشور در سالجاری است، اظهار داشت: گرچه تصور میرود دولت در یکی دو سال اخیر به دلیل برخی تنگناهای تحمیلی در تامین منابع، به صرافت مولدسازی داراییهای مالی خود افتاده است، اما باید بگویم که شروع این پروژه از سوی وزارت اقتصاد، مربوط به چند سال قبل میشود.وی گفت: آنچه جدای از این بحثها اهمیت دارد، این است که ما هنوز نتوانستهایم از اموال و داراییهای دولت استفاده بهینه کنیم و کماکان آنچه مشهود است این است که قاطبه مدیران و مسوولان در کشور تلاش دارند به نحوی رفتار کنند که هیچ داراییای در وزارتخانه یا سازمان متبوعشان مازاد تشخیص داده نشده یا حداقل تعیین تکلیف آن تا پایان دوره مدیریت خودشان به تاخیر بیفتد.معاون نظارت مالی و خزانهداری کل کشور با تاکید بر اینکه شخص رییسجمهور به جد پیگیر مولدسازی داراییهای دولت است، اظهار داشت: حجم داراییهای دولت بسیار زیاد است ولی ما بنا بر بسیاری عوامل، به ویژه مقاومتهای دستگاهها، هنوز در احصا و شناسایی آن کاملا موفق نبودهایم.
نحوه فعالیت صرافان در بازار متشکل ارزی
جلسه بحث و بررسی عملیاتی شدن و آغاز به کار بازار متشکل ارزی با حضور هیات مدیره این بازار و تعداد چشمگیری از صرافان سراسر کشور برگزار شد.
به گزارش «جهان صنعت» به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی از زمان انتشار خبر راهاندازی بازار متشکل ارزی، همواره سوالات و ابهامات بسیاری از سوی صرافان در خصوص ویژگیهای بازار، نحوه فعالیت در آن و چگونگی شکلگیری مطرح میشد که جلسه مشترک هیات مدیره بازار و تعداد زیادی از صرافان عضو کانون، به منظور ارائه توضیحات روشنگرانه به سوالات آنها برگزار شد.
در این جلسه پرسشها و ابهاماتی نظیر نقش فرابورس در بازار، میزان کارمزد معاملات، میزان حق عضویت در بازار، نحوه انتخاب سهامداران بازار، دوره زمانی پرداخت حق اشتراک، ناعادلانه بودن تساوی حق اشتراک برای صرافیهای کوچک و بزرگ، نامشخص بودن تکلیف ارز خریداری شدن در صورتی که بعد از ۱۰ روز به فروش نرسد، نامشخص بودن بازارساز اصلی این بازار، نقش بانک مرکزی در بازارسازی و… از طرف صرافان مطرح شد که اعضای هیات مدیره بازار متشکل ارزی به تفصیل جزئیات و توضیحات لازم را ارائه کردند.
محمود شکستهبند، مدیرعامل بازار متشکل ارزی در این جلسه ضمن تشکر از اقدامات بانک مرکزی در خصوص تشکیل این بازار در خصوص انگیزه تاسیس و نحوه فعالیت آن گفت: هیجانات و نابسامانیهایی که در بازار ارز به وجود آمد باعث شد بانک مرکزی به فکر ساماندهی و تشکیل بازاری بیفتد که در آن نرخ واقعی خرید و فروش صرافان معین شود. بازار متشکل ارزی بین صرافان و خریداران قرار میگیرد، معاملات واقعی هستند و هیجانات کاذب نمیتواند در نرخها تاثیرگذار شود و در نتیجه قیمتها به ثبات میرسد.
رییس کل بانک مرکزی نیز پس از دریافت گزارش مبسوط روابط عمومی بانک مرکزی از مطالبات و دغدغههای مطروحه صرافان در خصوص عملیاتی شدن بازار و سازوکارهای پیشبینی شده برای فعالیت آنها در این بازار بر لزوم توجه کامل به بحثهای فنی و اجرایی طرح شده از سوی صرافان تاکید کرد.
«پلنت»اولین مرکز نوآوری صنعت بیمه در کشور
اولین مرکز نوآوری صنعت بیمه در کشور با نام تجاری «پلنت»، امروز با حضور رییس کل و اعضای هیات عامل بیمه مرکزی، معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیرعامل شرکت بیمه سامان، مدیرعامل هلدینگ سرمایهگذاری سرآمد، جمعی از مدیران استارتآپها و اصحاب رسانه، افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت بیمه سامان، این مرکز در محل کارخانه نوآوری آزادی به عنوان اولین شعبه اقماری پارک فناوری پردیس کار خود را آغاز کرده است.
رییس کل بیمه مرکزی در مراسم آغاز به کار «پلنت» با بیان اینکه بدون شک صنعت بیمه با روش سنتی کنونی رشد بیشتری نخواهد کرد، گفت: امروز استارتآپها و اینشورتکها، ایدههای بسیار خلاقانه و جدیدی دارند که میتوانند صنعت بیمه را متحول کنند.
سلیمانی حمایت از شرکتهای دانشبنیان و استارتآپها را مورد تاکید مقام معظم رهبری و دولت خواند و گفت: بیمه مرکزی تمامقد در خدمت استارتآپهاست و حتی شورایعالی بیمه آنها را به عنوان کارگزار پذیرفته است.
مدیرعامل شرکت بیمه سامان با بیان اینکه نمیتوان بار توسعه صنعت بیمه را تنها به روی چند شرکت محدود انداخت، گفت: همه شرکتهای بیمه باید در این رشد نقش داشته باشند و استفاده از ظرفیت مراکزی چون «پلنت» میتواند سرعت تحول در صنعت را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.
مدیر ارشد «پلنت» نیز در این مراسم با بیان روند چگونگی پردازش ایده این مرکز، گفت: کوتاه کردن زمان رسیدگی به نیاز مشتری، مهمترین چیزی است که امروز صنعت بیمه به آن نیاز دارد.
محمود کریمی با بیان اینکه حرکت همه پیکره صنعت بیمه، نیاز اساسی برای ایجاد رشد در این بخش است، خاطرنشان کرد: پلنت با حمایت از نخبگان و ایدهپردازان این صنعت، راهها را کوتاهتر و نتایج را ارزشمندتر خواهد کرد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد