19 - 05 - 2017
خبر
مدیرعامل شرکت پخش فرآوردههای نفتی:
عرضه سوخت مایع به نیروگاهها متوقف میشود
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی گفت: سال گذشته روزانه ۲۹۰هزار بشکه نفت گاز و نفت کوره صادر شد که طبق پیش بینیها امسال این رقم به روزانه ۵۵۰ تا ۶۰۰ هزار بشکه در روز میرسد.
به گزارش وزارت نفت، منصور ریاحی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران گفت: در حال حاضر با توسعه شبکه گازرسانی و وارد مدار شدن پنج فاز پارسجنوبی، سوخت غالب در کشور گاز بوده و تمامی نیروگاهها از نیمه دوم امسال از سوخت مایع بینیاز میشوند.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته سال سختی برای این شرکت بوده است، گفت: سال گذشته روزانه ۲۱۰ تا ۲۲۰ میلیون لیتر فرآورده در سطح کشور از سوی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی توزیع شد. با توجه به سرمای شدید در اکثر مناطق کشور در سال ۹۵، قطع گاز از سوی ترکمنستان و خروج ۶۰ میلیون مترمکعب گاز از مدار تولید فشار مضاعفی بر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی وارد شد که خوشبختانه با هدایت وزیر نفت توانستیم بحث سوخترسانی در سطح کشور را بدون هیچ مشکلی مدیریت کنیم. وی افزود: در پی اجرای سیاستهای توسعه شبکه گازرسانی در کشور سال گذشته برای اولینبار در عمر ۱۰۷ساله صنعت نفت به صادرات پایدار فرآوردههای نفتی دست یافتیم.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران ادامه داد: سال گذشته روزانه ۲۹۰ هزار بشکه (۶۴ میلیون لیتر) نفت گاز و نفت کوره صادر شد که طبق پیشبینیها امسال این رقم به روزانه ۵۵۰ تا ۶۰۰ هزار بشکه در روز خواهد رسید.
افزایش حامیان تمدید توافق کاهش تولید نفت
بعد از عربستان و روسیه، این بار کویت، عمان و ونزوئلا به حمایت از طرح تمدید کاهش تولید تا پایان سه ماه نخست سال ۲۰۱۸ میلادی برخواستند. به گزارش بلومبرگ، در حالی که در یکی دو روز اخیر عربستان سعودی و روسیه خود را به عنوان پرچمداران تمدید توافق کاهش تولید نه تنها تا پایان سالجاری میلادی، بلکه ادامه روند آن تا سه ماه نخست سال ۲۰۱۸ میلادی اعلام کرده بودند و از این طرح حمایت کردند، این بار کویت و عمان هم به جمع آنها پیوستند. در همین حال «المرزوک» وزیر نفت کویت در بیانیهای اعلام کرد: تمدید توافق کاهش تولید با توجه به سطح توافق شده تا مارس سال ۲۰۱۸ میلادی برای کاهش ذخایر جهانی نفت لازم است. وی تصریح کرد، علائم مثبتی شروع به نمایان شدن کردهاند و حاکی از آن هستند که ذخایر جهانی نفت طی ماههای آوریل و می به طرز معناداری کاهش پیدا کردهاند.
وزیر نفت ونزوئلا هم حمایت خود را از این طرح با ارسال یک بیانیه اعلام و تصریح کرد که ادامه تمدید کاهش تولید تا ۹ ماه آینده و گامهای بیشتر میتواند به ثبات بازار نفت در بلندمدت منتهی شود و در حال حاضر ذخایر جهانی نفت بیش از میانگین پنج سال خود است و باید کاهش پیدا کند. وی گفت: امیدوارم که در نشست آتی اوپک شاهد توافق تمدید تاریخی کاهش تولید از سوی کشورهای مختلف باشیم.
همچنین عمان هم به عنوان یکی از کشورهای غیراوپکی مانند روسیه، از تمدید طرح کاهش تولید نفت تا پایان مارس سال ۲۰۱۸ میلادی حمایت کرد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد