18 - 04 - 2017
خبر
معاون رییسجمهور در امور زنان عنوان کرد؛
نارضایتی جنسی از علل اصلی طلاق
ایسنا – معاون رییسجمهور در امور زنان و خانواده گفت: اکنون در ۱۷ استان، کلینیکهای سلامت خانواده در حال فعالیت هستند و براساس برنامهریزیهای انجام شده قرار است این کلینیکها تا پایان سالجاری در سایر استانها راهاندازی شود. شهیندخت مولاوردی افزود: برای آرامش خیال مراجعهکنندگان، کلینیکهای سلامت خانواده در پلی کلینیکهای تخصصی دانشگاههای علوم پزشکی راهاندازی شده و انواع مشاورهها و خدمات مربوط به سلامت از جمله سلامت جنسی در این کلینیکها ارائه میشود چراکه براساس گزارشهای منتشر شده یکی از دلایل اصلی طلاقها، نارضایتی جنسی است. وی با بیان اینکه تا ارائه خدمات مطلوب، ممکن است فاصله داشته باشیم، تصریح کرد: این برنامه به عنوان پروژهای ملی نیازمند هماهنگیها و آموزشهای اجرایی لازم برای نمایندگان معرفی شده از استانهای مختلف بوده که خوشبختانه همکاران ما در وزارت بهداشت، به خوبی مراحل یاد شده را مدیریت و دنبال کردند. معاون رییسجمهور در امور زنان و خانواده درباره موانع فرهنگی استفاده از خدمات کلینیک سلامت خانواده به ویژه مشاورهها درباره مسایل جنسی اظهارکرد: هنوز باور لازم در همه خانوادهها در زمینه استفاده از خدمات این کلینیکها به وجود نیامده است بنابراین مراجعه و تقاضای چشمگیری وجود ندارد و چه بسا برخی افراد اعتقاد به دادن آگاهیها در این زمینهها را ندارند و این آگاهیها را آسیب زننده به خانواده میدانند اما متخصصانی که در این زمینه با مراجعات برخی خانوادهها روبهرو بودهاند، این آموزشها را برای کاهش آسیبهای مرتبط با نظام خانواده ضروری میدانند.
عضو شورای شهر تهران در مورد عملکرد قالیباف:
۶۰ هزار میلیارد تومان بدهی در ۱۲ سال
۱۳۰۰ میلیارد تومان صرف پروژه بدون استفاده شد
ایلنا – محمدعلی تندگویان عضو شورای اسلامی شهر تهران، درباره عملکرد شهردار تهران و ارزیابی کارنامه وی گفت: در چهار سال اخیر آقای قالیباف هیچ وقت پاسخ سوال و تذکر ما را در شورا ندادند. به طور مثال در موضوعات مهمی مانند حادثه پلاسکو و همچنین هزینه تمام شده پل صدر و تونل نیایش وقتی درخواست کردیم که بیایند و توضیح بدهند، هیچ وقت پاسخگوی شورا برای عملکرد خودشان نبودند. وی با اشاره به اینکه دوره مدیریت قالیباف دوره طولانی مدتی بود و نمیتوانند توجیه کنند که وقت برای انجام کار نبود، گفت: در ۱۲ سال اخیر تقریبا هیچ نوع درآمد پایداری را در شهر نداشتیم و پایه هیچ نوع درآمد پایداری هم ایجاد نشد. حداقل کاری که میشد انجام شود، تولید درآمد از زباله شهر است که هیچگاه اتفاق نیفتاد. در تهران روزانه هفت هزار زباله ایجاد میشود، در حالی که هیچ درآمد پایداری را در این بخش نداشتیم. این زبالهها نه تبدیل به نیروی برق شد و نه تبدیل به فرآوردههای دیگر و این در حالی است که عوارضش از مردم اخذ میشود. این عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در اجرای پروژهها، اولویتبندی وجود نداشت و اقدامات تبلیغاتی برای اجرایی شدن پروژهها بیشتر مدنظر بود، خاطرنشان کرد: به طور مثال هزینه احداث تونل امیرکبیر ۱۳۰۰ میلیارد تومان است و سالانه ۹ میلیارد تومان بابت هزینه نگهداری پرداخت میکنند ولی اصلا هیچ استفادهای از آن نمیشود. چون هیچ تحقیقی برای اجرای پروژه صورت نگرفته و بعد از اجرایی شدن نیز پلیس راهور اجازه بهرهبرداری را نمیدهد. پروژه ۱۷ شهریور نیز با هزینه کلان انجام شد و بدون هیچ نوع بازدهی باید جمعآوری شود و دوباره به حالت اولیه خودش بازگردد. دریاچه چیتگر یا دریاچه خلیج فارس که قرار بود به عنوان جایگاه تفرجی مردم از آن بهرهمند شوند، آنقدر برج در اطراف آن ساخته شده که دیگر چشماندازی برای دریاچه وجود ندارد. محمدعلی تندگویان ادامه داد: حجم مجموع بدهی به پیمانکاران، اشخاص، بانکها و پروژههای نیمهکاره حدود ۶۰،۷۰ هزار میلیارد تومان است. ۱۴ هزار میلیارد تومان بدهی به اشخاص و ۲۰ میلیاردتومان بدهی بانکی است که متاسفانه سررسید هم دارد و هر ماه و هر سال با توجه به ضرایب بانکی این مبلغ افزایش مییابد. همچنین ۴۵ هزار میلیارد تومان هزینه پروژههای نیمهکاره و پروژههایی است که در برنامه پنج ساله آمده است.
۴ کشته و ۱۷ مصدوم بر اثر واژگونی اتوبوس
ایسنا – پیرحسین کولیوند اظهار داشت: حادثه واژگونی اتوبوس در ساعت ۴:۴۹ دیروز در محور بروجرد- اراک اتفاق افتاد. در این حادثه چهار نفر از سرنشینان اتوبوس جان باختند و ۱۷ نفر مصدوم شدند. از مجموع ۱۷ مصدوم این حادثه دو نفر خانم و ۱۵ نفر آقا بودند.
رییس کمیته حملونقل شورای شهر:
دریافتیهای شهرداری از پیمانکاران
به محلهای قانونی واریز نمیشود
ایسنا- محسن سرخو در جلسه دیروز شورای شهر تهران گفت: شرکتهای پیمانکار پسماند حدود ۱۶۰ میلیارد تومان در حال حاضر از شهرداری تهران طلبکارند و هر وقت پیگیر بخش نقدی بودجه بودیم، گفتند اولویت ما پرداخت به پیمانکاران پسماند و حقوق کارگران و کارمندان است. متاسفانه اخیرا متوجه شدیم که شهرداری از صورت وضعیت پیمانکاران کسوراتی را کسر میکند ولی آنها را به محلهای قانونی خود از جمله دارایی و تامین اجتماعی پرداخت نمیکند. رییس فراکسیون کارگری شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: عدم پرداخت این مبالغ موجبات وارد شدن خسارت به پیمانکاران را فراهم میکند و متاسفانه در حال حاضر پیمانکاران پسماند ۱۶۰ میلیارد تومان از شهرداری تهران مطالبات دارند که باید در اولویت پرداخت قرار بگیرد.
افزایش ۹ سانتیمتری سطح دریاچه ارومیه
با سیل اخیر
ایسنا- مدیر دفتر استانی ستاد احیای دریاچه ارومیه در آذربایجانغربی از افزایش سطح تراز دریاچه ارومیه در پی بارندگیهای اخیر خبر داد.
فرهاد سرخوش با بیان اینکه تراز در یاچه ارومیه از زمان تثبیت حدود ۷۲ سانتیمتر افزایش داشته، گفت: هماکنون تراز دریاچه به ۱۲۷۰/۸۰ رسیده است که سهم بهار امسال تا امروز چهار سانتیمتر بوده است. با توجه به اینکه ۹۰ درصد بارندگیها در جنوب استان اتفاق افتاده، پیشبینی میشود طی دو روز آینده حدود ۸ تا ۹ سانتیمتر افزایش تراز داشته باشیم. طبق اعلام شرکت آب منطقهای حدود ۶۱۰ مترمکعب در هر ثانیه وارد دریاچه میشود. همچنین حجم کل آب وارد شده از حوضه آبریز شرقی و غربی ۱۲۰ میلیون مترمکعب بوده که امید است با افزایش بارندگیها این میزان تا ۱۵۰ میلیون مترمکعب افزایش یابد. سرخوش، تبخیر هر سال دریاچه را در فصل گرما حدود ۵۰ سانتیمتر برشمرد و افزود: توجه به پیشبینی حجم زیاد بارندگیها تا پایان فصل بهار و دریافت به موقع اعتبارات اختصاص یافته، در سال ۹۶ احیای دریاچه با روند خوبی پیش خواهد رفت. بارشهای متناوب باران در چند روز گذشته موجب شده ۸۰ میلیون مترمکعب آب از طریق رودخانهها و در جریان سیلابهای اخیر وارد دریاچه ارومیه شود. هماکنون میزان آب ورودی به دریاچه ارومیه ۶۶۰ مترمکعب در ثانیه است که در سه روز گذشته تداوم داشته است.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد