10 - 04 - 2017
خبر
توافق جدید گازی ایران و ژاپن
وزارت نفت ایران و آژانس همکارهای بینالمللی ژاپن (جایکا) به منظور کاهش انتشار گاز توسط مشعل پالایشگاههای مجتمع گازی پارسجنوبی به توافق رسیدهاند.
سیدباقر مرتضوی در تشریح مذاکرات انجام گرفته با و آژانس همکارهای بینالمللی ژاپن (جایکا) گفت: ایران برای همکاری با شرکتهای ژاپنی به منظور کاهش انتشار گازهای گلخانهای در مناطق نفتی کشور بهویژه عسلویه و مجتمع پالایشگاههای گاز پارسجنوبی آمادگی کامل دارد.
مدیرکل ایمنی، بهداشت، محیطزیست و پدافند غیرعامل وزارت نفت با اعلام اینکه ایران به دنبال همکاری با شرکتهای ژاپنی با هدف دریافت فناوریهای نوین به منظور کاهش سوزاندن گازهای مشعل در فازهای میدان پارسجنوبی است، تصریح کرد: هماکنون ایران به دلیل مصرف بالای انرژی در صنایع خود حدود ۵/۱ درصد گازهای گلخانهای جهان را منتشر میکند. مشاور وزیر نفت با اشاره به سفر هیات ژاپنی به منطق نفت و گازخیز ایران از جمله پارسجنوبی اظهار داشت: کاهش حجم گازسوزی مشعل در فازهای پارسجنوبی یکی از زمینههای همکاری با شرکتهای ژاپنی است. به گزارش انرژینیوز، در حال حاضر ۵۵ تا ۶۰ مشعل در پالایشگاههای گاز فازهای پارسجنوبی و مجتمعهای پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس (عسلویه) روشن هستند که مطابق با گزارشهای غیررسمی روزانه معادل هفت تا ۱۰ میلیون مترمکعب گاز در این مشعلها بدون استفاده میسوزد.
آبرسانی به ۹۲ درصد از جمعیت روستایی کشور تا پایان برنامه ششم
به گفته مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور براساس برنامهریزی به عمل آمده، میزان جمعیت برخوردار از آب سالم و بهداشتی و خدمات فاضلاب تا پایان برنامه ششم توسعه باید به حدود ۹۲ درصد برسد. حمیدرضا جانبازافزود: امسال ۱۱ هزار میلیارد ریال اعتبار برای این منظور پیشبینی شده و ۳۰۰ میلیون دلار از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی نیز تخصیص یافته است.
وی اضافه کرد: سال ۹۶ نزدیک به یکهزار و ۶۰۰ روستا آبرسانی خواهد شد و در این سال نزدیک به دو میلیون نفر دیگر از جمعیت روستایی از نعمت آب شرب سالم و بهداشتی پایدار برخوردار میشوند. این مقام مسوول، شاخص بهرهمندی جمعیت روستایی از شبکه آب آشامیدنی سالم، پایدار و بهداشتی را حدود ۷۴ درصد ذکر کرد و گفت: هدفگذاری وزارت نیرو افزایش سه تا پنج درصدی این شاخص در سال ۹۶ است که به این ترتیب میزان برخورداری به ۷۷ تا ۷۸ درصد میرسد. به گزارش ایرنا، جانباز افزود: بخشخصوصی در اجرای پروژههای آب و فاضلاب حضوری فعال دارد و اعتماد بخشخصوصی به پروژههای آب و فاضلاب پیامد حضور گسترده آنها را به دنبال داشته و موجب اجرای با سرعت و کیفیت بالای پروژهها شده است. مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور تصریح کرد: سال ۹۵ از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی مبلغ ۵۰۰ میلیون دلار معادل حدود ۱۵ هزار میلیارد ریال برای این طرحها تخصص یافت و همه این اعتبار محقق شد؛ از محل اعتبارات پیوست قانون نیز نزدیک به چهار هزار میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافت که کمتر از ۳۰ درصد آن جذب شد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد