9 - 04 - 2017
خبر
درگذشت یک کمدین معروف
ایسنا- دان ریکلس کمدین، بازیگر، مجری و صداپیشه آمریکایی در ۹۰ سالگی درگذشت. به گزارش تلگراف، این کمدین و بازیگر آمریکایی بر اثر نارسایی کلیوی در ۹۰ سالگی در خانهاش در لسآنجلس درگذشته است. وی در طول شش دهه فعالیت هنری خود در بسیاری از برنامهها از شوهای تلویزیونی تا فیلمی از مارتین اسکورسیزی نقشآفرینی کرد و برای صداپیشگی و در سه قسمت انیمیشن معروف «داستان اسباببازی» در نقش شخصیت آقای سیب زمینی بیش از پیش به محبوبیت رسید.
دان ریکلس که در برنامههای تلویزیونی آمریکا به عنوان کمدین حضور مییافت و برنامههای استندآپ کمدی او طرفداران زیادی داشت در فیلم «کازینو» به کارگردانی مارتین اسکورسیزی نیز نقشی را در کنار رابرت دنیرو بر عهده داشت. او در سال ۲۰۰۷ کتاب خاطراتش را با عنوان «کتاب ریکلس» منتشر کرد و در همان سال جان لندیس نیز مستندی درباره این کمدین معروف به نام «Mr. Warmth: The Don Rickles Project» ساخت که از شبکه HBO روی آنتن رفت.
سازندگان «۵ کیلومتر تا بهشت»
محکوم به پرداخت دیه شدند
ایرنا- مدیر شبکه سه سیما، تهیهکننده و نویسنده و کارگردان سریال پنج کیلومتر تا بهشت که از شبکه مذکور پخش شده است براساس حکم صادره توسط دادگاه محکوم شدهاند.
مدیر شبکه ۳ و سازندگان پنج کیلومتر تا بهشت در دادگاه محکوم شدند براساس حکم صادره توسط دادگاه، علیاصغر پورمحمدی مدیر شبکه سه، داود هاشمی تهیهکننده و علیرضا افخمی نویسنده و کارگردان سریال «پنج کیلومتر تا بهشت» محکوم به پرداخت دیه به خانواده پسربچهای هستند که اقدام به خودکشی و دار زدن خود کرد تا به خیال خودش، مثل کاراکتر مجموعه مذکور تبدیل به روح شود و به همه جا سرک بکشد!
پورمحمدی، افخمی و هاشمی طبق حکم دادگاه «دایر بر تسبیب در قتل شبه عمدی به نحو مشارکت با تقصیر به میزان ۲۰ درصد به واسطه بیمبالاتی و عدم رعایت نظامات و مقررات مربوطه درخصوص تهیه و نمایش برنامههای تلویزیونی» محکوم به پرداخت ۲۰ درصد از دیه کامل مرد مسلمان به خانواده مقتول و پرداخت مبلغ ۷۲ میلیون ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت به عنوان مجازات جایگزین حبس شدهاند.
پنج کیلومتر تا بهشت سریالی است که در ماه رمضان سال ۱۳۹۰ از شبکه سوم سیما پخش شد.
آثار بخش بازار جشنواره جهانی فجر اعلام شد
مهر- اسامی فیلمهای بخش نمایشهای بازار سی و پنجمین جشنواره جهانی فیلم فجر اعلام شد. به گزارش ستاد خبری جشنواره جهانی، فیلمهای بلند و مستند بخش نمایشهای بازار در سی و پنجمین جشنواره جهانی انتخاب شدهاند این فیلمها طی روزهای جشنواره برای مهمانان خارجی، خریداران و نمایندگان جشنوارههای بینالمللی نمایش داده میشوند. یوآ (آناهید آباد)، ویلاییها (منیر قیدی)، نگار (رامبد جوان)، ملی و راههای نرفتهاش (تهمینه میلانی)، مادری (رقیه توکلی گرد فرامرزی)، ماجرای نیمروز (محمدحسین مهدویان)، ماجان (رحمان سیفیآزاد)، لینا (رامین رسولی)، کوپال (کاظم ملایی)، فراری (علیرضا داوودنژاد)، شنل (حسین کندری)، سارا و آیدا (مازیار میری)، زار (نیما فراهی)، دلم میخواد (بهمن فرمانآرا)، خفهگی (فریدون جیرانی)، خاطرات پاییزی (علی فخرموسوی)، حریم شخصی (احمد معظمی)، تابستان داغ (ابراهیم ایرجزاد)، پایان رویاها (محمدعلی طالبی)، بیوگرافی (فاطمه ثقفی)، بیست و یک روز بعد (سید محمدرضا خردمندان)، بیسایه (ابوالفضل صفاری)، برگجان (ابراهیم مختاری)، آگوست (ماریا ماوتی، محمد اسفندیاری، احمد زایری)، آپاندیس (حسین نمازی)، آباجان (هاتف علیمردانی)، ائو (اصغر یوسفینژاد)، ایستگاه اتمسفر (مهدی جعفری)، ایتالیا-ایتالیا (کاوه صباغزاده)، انزوا (مرتضیعلی عباسمیرزایی) و خانه کاغذی (مهدی صباغزاده) ۳۱ فیلم سینمایی بلندی هستند که در این بخش حضور دارند. همچنین مستندهای پسران سندباد (رضا حائری)، شاعران زندگی (شیرین برقنورد)، اعتراض وارد نیست (فرناز و محمدرضا جورابچیان) در بخش فیلمهای مستند نمایشهای بازار اکران میشوند.
«مسوولیت شکستن سکوت مطلق» در تئاتر مولوی
جهانصنعت- نمایش«مسوولیت شکستن سکوت مطلق» به کارگردانی شیوا مسعودی و نویسندگی مشترک مونا احمدی و حسین معارف روز گذشته توسط افسانه ماهیان در سالن اصلی تئاتر مولوی افتتاح شد. در پایان اجرای این نمایش، افسانه ماهیان گفت: «خوشحالم که در سال جدید تالار مولوی کار خود را با چنین اجرایی شروع کرده است»
در این نمایش که فروردین و اردیبهشت۹۶ هرشب بهجز شنبهها ساعت ۱۸ روی صحنه خواهد رفت، نگین کشفی، بهداد بلیغفر، سارا شاهرودیان، ساینا سراج و متین گودرزی به ایفای نقش میپردازند. رضا صمدپور (تهیهکننده)، ایمان یزدی(مدیر تولید)، سعید رمضانزاده (طراح ویدئو و مشاور کارگردان)، محمدرضا جدیدی (طراح موسیقی)، زهره بهروزینیا (طراح لباس) مصطفی مرادیان (طراح صحنه)، افسانه قلیزاده (طراح گریم) از دیگر عوامل این نمایش هستند.
رقیب «بوکر» نامزدهایش را شناخت
ایسنا- نامزدهای نهایی جایزه ۲۰ هزار پوندی «فولیو» از سوی آکادمی این جایزه ادبی در لندن معرفی شدند.
فهرست نامزدهای نهایی جایزه ادبی «فولیو» پس از یک سال وقفه در حالی اعلام شد که برای اولینبار آثار غیرداستانی نیز در این جایزه ادبی حضور دارند. «مرد ناپدید» نوشته «لورا کامینگ»، «بازگشت» از «هشام مطر»، «آمارگیر» نوشته «چاینا میهویل»، «ورزش پادشاهان» به قلم «سی. ای مورگان»، «آرگوناتها» نوشته «مگی نیلسون»، «تپه طلایی» از «فرانسیس اسپافورد»، «نگو که هیچ چیز نداریم» نوشته «مادلین تین» و «کشور سوزان: سوریها در انقلاب و جنگ» از «رابین یاسین کساب» و «لیلا الشامی» هشت نامزد جایزه ادبی «فولیو» هستند که در این میان چهار اثر داستانی و چهار اثر نیز غیرداستانی هستند. آکادمی جایزه ادبی «فولیو» که شامل بیش از ۲۵۰ نویسنده و منتقد ادبی از جمله «مارگارت اتوود»، «پیتر کاری»، «زادی اسمیت» و«جی. ام کوئتسی» است، نامزدهای ادبی این رویداد سینمایی را از میان ۶۲ نامزد اولیه انتخاب کرده است. جایزه «فولیو» برای اولینبار طی سال ۲۰۱۴ با هدف تبدیل شدن به «جایزهای جدیتر از «بوکر»» در عرصه ادبیات برگزار شد و همچون جایزه بوکر بینالمللی به آثار انگلیسیزبان نویسندگان سراسر جهان تعلق میگیرد. در اولین دوره از این جایزه ادبی در سال ۲۰۱۴، «جورج ساندرز» نویسنده مجموعه داستان «دهم دسامبر» موفق به کسب این جایزه شد و سال بعد آن نیز «آکیل شارما» نویسنده هندی- آمریکایی با کتاب «زندگی خانوادگی» این جایزه را از آن خود کرد. جایزه ادبی «فولیو» در سال ۲۰۱۶ برگزار نشد تا امسال که با کمی تغییرات و اسپانسری جدید فعالیت خود را مجددا آغاز کرده است. برنده جایزه ادبی ۲۰ هزار پوندی «فولیو» طی مراسمی در تاریخ ۲۴ می ۲۰۱۷ (سوم خرداد) در کتابخانه لندن معرفی میشود.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد