14 - 02 - 2017
خبر
معاون وزیر اقتصاد:
دوران جهش اقتصادی فرا رسید
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با تاکید بر اینکه دوران جهش اقتصادی پس از تحریمها فرا رسیده است، گفت: اقتصاد ایران ظرفیت رشد چهار تا پنج درصدی در هر سال را دارد.
حسین میرشجاعیان گفت: در عین حال، در شرایط تحریمی نیز اینگونه اتفاقات افتاد یا غیر از آن هم در هر شرایط دیگر اقتصادی نیز میبینیم که بعد از افتهای شدید اقتصادی، به یکباره جهش اتفاق میافتد.
به گفته وی البته این جهش اقتصادی تا ابد ادامه پیدا نمیکند و ما یک ظرفیت خالی در اقتصاد ایران داریم که از آن استفاده میشود و دوباره حرکت اقتصادی به سمت مسیر رشد بلندمدت باز میگردد.
معاون وزیر اقتصاد تصریح کرد: روند رشد اقتصادی سالانه برای اقتصاد ایران در حد چهار تا پنج درصد است و حرکت نیز در همین فضا شکل میگیرد. برای رسیدن به رشدهای بالا اقدامات اصلاحی زیادی لازم داریم.
گزارش ۱۰۰روز ۱۰۰ اقدام؛
ایجاد فضای رقابتی در صنعت بیمه
تخصصی کردن مدیریت بیمه یکی از اقدامات بیمه مرکزی در دولت یازدهم به شمار میآید. مقامات کنونی در این سازمان معتقد هستند که ارائه هرچه بیشتر خدمات بیمهای موجبات توسعه این صنعت را در کشور فراهم میکند البته برای تحقق این مهم ابتدا باید فضای رقابتی در کشور شکل گیرد. براساس آخرین اطلاعات دریافتی از بیمه مرکزی تا به امروز مجوز تاسیس سه شرکت بیمه جدید در کشورصادر شده است. همچنین با توجه به اهمیت توسعه روابط بینالملل تاسیس سه دفتر ارتباطی خارجی نیز در دستور کار قرار گرفت. به گزارش شادا، محدود بودن خدمات بیمهای شرکتها در حالی یکی از مشکلات صنعت بیمه کشور در سالهای گذشته بود که شرکتهای بیمه خارجی در دیگر کشورهای دنیا بیش از ۸۰۰ نوع خدمات به مشتریان خود ارائه میدهند. بنابراین ضرورت حضور دفاتر ارتباطی خارجی در ایران به طور قابل ملاحظهای احساس میشود. براساس اعلام دفتر برنامهریزی بیمه مرکزی طی فعالیت دولت یازدهم تا به امروز سه مورد پروانه برای ایجاد دفاتر ارتباطی شرکتهای بیمه خارجی در کشور صادر شده است. بنابراین با حضور آنان در کشور علاوه بر ایجاد فضای رقابتی ریسک بیمهای که یکی از مهمترین چالشهای صنعت بیمه کشور نیز به شمار میآید نیز کاهش خواهد یافت.
رییس دیوان محاسبات:
حذف یارانهها براساس وسع خانوار
رییس دیوان محاسبات کشور گفت: متاسفانه درکشور ما گردش اطلاعات اقتصادی، اعم از دارایی و ثروت افراد یا جایی ثبت نشده یا ناقص است. به گزارش ایسنا، عادل آذر درخصوص ملاک دولت برای شناسایی پردرآمدها و حذف یارانه نقدی آنها براساس قانون هدفمندی یارانهها گفت: دولت برای شناسایی پردرآمدها دستورالعملی تنظیم و معیارهای نیابتی و جایگزین درآمد مشخص کرده است که براساس آن فرمولی به نام وسع خانوار بهدست آورده است که به جای درآمد، محاسبه میشود.
رییس دیوان محاسبات افزود: در فرمول وسع خانوار، توان اقتصادی خانوارها از نظر ملاکهایی همچون مدل و قیمت خودرو، تعداد تسهیلات بانکی دریافتی، نوع فعالیت صنفی افراد، دارا بودن کارت بازرگانی و… سرپرست در نظر گرفته میشود، البته درخصوص تراکنش و گردش حساب بانکی افراد دولت به هیچ وجه اجازه ورود نداده است و اینها معیارهای جایگزین درآمد اصلی و واقعی افراد است که بر مبنای آن یارانه افراد حذف میشود، هرچند در این میان معمولا خطاهایی نیز وجود دارد.
اولین شعبه ارزی بانک گردشگری افتتاح شد
اولین شعبه ارزی بانک گردشگری با حضور مدیر عامل و مدیران ارشد بانک گردشگری در محل شعبه مرکزی این بانک افتتاح شد. به گزارش «جهان صنعت» به نقل از روابط عمومی بانک گردشگری، درمراسم افتتاحیه شعبه مرکزی بانک گردشگری خسرو خواجه حسنی، مدیر عامل بانک گردشگری گفت: هر نهادی که به توسعه و رونق دست یافته به فعالیتهای بینالملل توجه ویژه و اساسی داشته است. در حال حاضر بخش عمدهای از فعالیتهای بانکی مربوط به شعب ارزی است، همچنین موارد مربوط به صادرات و واردات و انجام تمام امور تجاری با توسعه بخش ارزی بانک رونق دوچندان مییابد. وی افزود: خوشبختانه با عملیاتی شدن فعالیتهای ارزی میتوان امید داشت منابع بیشتری جذب بانک شوند. مسعود قرائتی، معاون مدیر عامل در حوزه بینالملل نیز با اشاره به فعالیتهای ارزی بانک گردشگری اظهار داشت: ۱۲ شعبه دیگر بانک با آموزش کاربران فعالیت ارزی خود را آغاز خواهند کرد و همچنین شعبی در مراکز استان نیز برای انجام فعالیت ارزی انتخاب شده که در حال گذراندن مراحل نهایی شروع فعالیت هستند.
سرمایه بانک آینده به ۳۰ هزار میلیارد ریال خواهد رسید
بانک آینده در راستای مامویت اصلی خود با ایفای نقش در جهت افزایش رفاه جامعه، تقویت تولید، ایجاد پایداری در توسعه اقتصادی کشور، سلامت عملکرد و استحکام مالی بانک، فرآیند افزایش سرمایه برای دستیابی به سرمایه ۳۰ هزار میلیارد ریالی را از دو سال گذشته آغاز کرده است. در این ارتباط، پس از موافقت بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و سازمان بورس و اوراق بهادار، مجمع عمومی فوقالعاده در تاریخ ۷/۱۱/۱۳۹۴ برگزار و اجرای فرآیند مزبور توسط سهامداران به هیات مدیره بانک تفویض شد. در ادامه، عملیات پذیرهنویسی از طریق جراید کثیرالانتشار به اطلاع عموم رسید. در نهایت، پس از تصدیق کلیه مراحل قانونی صورت پذیرفته توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، در سالجاری مرحله اول افزایش سرمایه در تاریخ ۹/۱۱/۱۳۹۵ محقق شد و به ثبت قانونی رسید. به این ترتیب، سرمایه بانک از مبلغ هشت هزار میلیارد ریال به مبلغ ۱۶ هزار میلیارد ریال افزایش یافت.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد