6 - 02 - 2017
خبر
فرود اضطراری هواپیمای ترکیه در زاهدان
ایسنا- وخامت حال مسافر باعث فرود اضطراری هواپیمای ترکیه در زاهدان شد. ایرباس ۳۰۰- ۳۳۰ شرکت هواپیمایی ترکیش ایرلاین که صبح دیروز استانبول را به مقصد هانوی در کشور ویتنام ترک کرده بود به دلیل وخامت حال یکی از مسافران خود مجبور به فرود اضطراری در شهر زاهدان شد. طبق اعلام شرکت فرودگاههای کشور این هواپیمای ترکی پس از انجام هماهنگیهای لازم با دستگاههای ایرانی در فرودگاه شهر زاهدان به زمین نشست تا اقدامات لازم برای این مسافر بدحال انجام شود.
آخرین خبرهای ارائهشده از سوی شرکت فرودگاهها نشان میدهد که تیم پزشکی فرودگاه زاهدان در حال مداوای بیمار این پرواز بوده و اقدامات لازم برای حفظ سلامت وی را انجام دادهاند.
در سال ۹۴ انجام شد؛
افزایش ۲۶ درصدی پرواز ایرلاینهای خارجی
مهر-ایرلاینهای ایرانی در سال ۹۴ با انجام ۱۶۳ هزار و ۴۰۷ پرواز داخلی، رشدی حدود ۹/۵ درصد را نسبت به سال ۱۳۹۳ تجربه کردند. براساس آمار منتشرشده از سوی انجمن شرکتهای هواپیمایی، طی سال گذشته شاهد رشد ۹/۵ پرواز با ایرلاینهای ایرانی و افزایش ۲/۲۶ درصدی در استفاده از ایرلاینهای خارجی بودیم که این موضوع توجه بیشتر مسوولان حوزه هوایی به شرکتهای هواپیمایی برای حضور پررنگتر این شرکتها را میطلبد.
پرواز شرکتهای هواپیمایی ایرانی با جابهجایی ۱۸ میلیون و ۲۵۱ هزار و ۶۶۷ مسافر در سال گذشته، رشدی حدود ۵/۴ درصدی داشت، البته در جابهجایی بار داخلی عملکرد شرکتهای هواپیمایی ایرانی کاهش حدود چهار درصدی را نشان میدهد. تعداد پروازهای بینالمللی ایرلاینهای ایرانی در سال گذشته ۴۵۹۳۱ پرواز بوده که دو درصد نسبت به سال ۹۳ کاهش داشته است.
این تعداد پرواز در مجموع شش میلیون و ۳۲۷ هزار و ۷۶۵ مسافر را به مقاصد خارج کشور جابهجا کردند که در این زمینه هم شاهد کاهش ۸/۵ درصدی نسبت به سال قبل آن بودیم.
۳۹ شرکت هواپیمایی خارجی پرواز کننده به ایران، با انجام ۳۵۴۳۶ پرواز در سال ۹۴، بیش از ۲/۲۶ درصد افزایش پرواز داشتند و در این میان مسافران خطوط هوایی خارجی هم در سال ۹۴، چهار میلیون و ۲۹۸ هزار و ۴۳۹ نفر بودند که رشد ۵/۷ رصدی را نسبت به سال ۹۳نشان میدهد. این شرکتها در زمینه جابهجایی بار به مقصد خارج از کشور هم ۹/۲۵ درصد رشد داشتند.
قائممقام وزیر راهوشهرسازی خبر داد؛
موتورهای کانادایی آخرین مانع ورود ATR
ایسنا- قائممقام وزیر راهوشهرسازی با بیان اینکه مذاکرات نهایی با مقامات شرکت هواپیماساز ATR همچنان ادامه دارد، اعلام کرد: با نهایی شدن بحث بر سر موتورهای این هواپیماها میتوان انتظار داشت قرارداد خرید هواپیما از شرکت ATR نهایی شود.
اصغر فخریهکاشان در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب اظهار کرد: مذاکرات ایران از ماهها پیش با شرکت هواپیماساز ATR آغاز شده و در حال حاضر به مراحل نهایی خود رسیده است.
با این وجود بر سر چند ابهام باقیمانده هنوز در حال مذاکره بودند که یکی از اصلیترین آنها بحث مربوط به موتورهای هواپیماهایATR است.
به گفته وی، این موتورها ساخته کشور کاناداست و ایران هنوز در رابطه با چگونگی استفاده از آنها و خدمات پس از فروششان ابهاماتی دارد که باید بررسی شوند.
قائم مقام وزیر راهوشهرسازی ادامه داد: هماکنون مقامات مذاکرهکننده شرکت ATR به ایران آمدند تا در رابطه با آخرین مسایل باقیمانده به گفتوگو بپردازند. در صورت حل شدن این مسایل میتوان انتظار داشت قرارداد با ATR در مدت بسیار کوتاه به امضای نهایی برسد.
فخریهکاشان درباره چگونگی اجرای این قرارداد توضیح داد: هزینهای که ایران بابت ۲۰ هواپیمایATR خواهد پرداخت حدود ۴۰۰ میلیون دلار تخمین زده میشود که در صورت نهایی شدن قرارداد میتوان انتظار داشت تا آخر سال بین سه تا چهار فروند هواپیمای ATR وارد ناوگان ایران شود.
وی درباره آخرین وضعیت اجرای قرارداد خرید هواپیما از شرکت ایرباس نیز گفت: خوشبختانه با ورود نخستین هواپیما از خانواده ایرباس قرارداد آن رسما وارد فرآیند اجرا شد و انتظار داریم در ماه اسفند نیز دو فروند هواپیمای ایرباس ۳۳۰ وارد ناوگان
ایرانایر شود.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد