5 - 02 - 2017
خبر
موفقیتی دیگر برای گروه صنایع غذایی کاله؛
تندیس نشان برتر ملی
به برند جهانی صنعت غذا اعطا شد
در مراسمی با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت تندیس و لوح تقدیر نشان برتر ملی به غلامعلی سلیمانی، بنیانگذار و رییس هیات مدیره گروه صنایع غذایی سولیکو اعطا شد. غلامعلی سلیمانی دارنده مدال افتخار صادرات ایران با بیان اینکه برندهای ایرانی سفیران صلح در جهان به شمار میروند، گفت: در بسیاری از کشورها تجار و بازرگانان خوشنام و حرفهای نقش دیپلماتها را برعهده میگیرند زیرا به خوبی به ابزار مذاکره و اهمیت روابط اقتصادی در خنثی کردن چالشهای سیاسی آگاه هستند.مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت در زمینه توسعه صادرات غیرنفتی تصریح کرد: گسترش روابط اقتصادی با کشورها باعث افزایش دوستیها و کاهش تنشها میشود زیرا در صورت عدم تامین منافع اقتصادی طرفین، اختلافات سیاسی بسیار پرهزینه خواهد بود.وی خاطرنشان کرد: افزایش تولید صادراتمحور در کشور علاوه بر ایجاد اشتغال و افزایش درآمدهای ملی میتواند مخالفان خارجی را به دوست و شرکای اقتصادی تبدیل کند.سلیمانی با اشاره به نقش دولتها در حمایت از توسعه صادرات غیرنفتی گفت: قیمت تمامشده محصولات صنایع غذایی ایران به دلیل گرانی مواد اولیه از سایر رقبا بالاتر است و دولت برای تسهیل شرایط صادرات باید مساعدت و اندیشه بهتری معمول دارد. وی متذکر شد: صادرات مستمر و هدفمند نیازمند برنامهای مدون با دیدگاهی جامعنگر و فراملی است تا بتوان به تحقق اهداف صادراتی کشور در افق ۱۴۰۴ امیدوار بود. گفتنی است دریافت مدال افتخار صادرات ایران و لوح و تندیس امینالضرب از دیگر افتخارات کاله طی ماههای اخیر است.
وزیر صنعت:
برجام خوشیمن بود
ایرنا – وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه برجام در سالجاری خوش یمن بود، از ایجاد ۳۲ هزار فرصت شغلی مستقیم در نتیجه بهرهبرداری از ۲۵۰ طرح صنعتی در سراسر کشور در دهه فجر خبر داد. محمدرضا نعمتزاده اظهار کرد: سال ۹۵ برای حوزه صنعت و تولید کشور با دستاوردهایی که برجام در زمینه امنیت و عزت ملی به همراه داشت، خوشیمن بود. وی افزود: فرصت بسیار خوبی پس از برجام در فضای صنعت و تولید کشور برای فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان داخلی فراهم شده است که آنان باید نهایت بهره را از این وضعیت ببرند. به گفته وزیر صنعت، معدن و تجارت با وجود اینکه پیشبینی شده بود امسال در سراسر کشور پنج هزار طرح صنعتی ایجاد و احداث شود، روند کار بهخوبی پیش رفته بهطوری که از ابتدای سالجاری تاکنون حدود چهار هزار و ۴۰۰ طرح صنعتی در کشور به بهرهبرداری رسیده است که نشان میدهد در حال سپری کردن سال خوبی در زمینه صنعت هستیم. نعمتزاده در مورد ظرفیتهای تولید خودرو و قطعات وابسته، اظهار کرد: در حوزه خودروسازی شاهد رشد ۴۰ درصدی در کشور هستیم. وی افزود: با این ظرفیتی که در صنعت خودروسازی کشور شاهد هستیم، امیدواریم زمینه فعالیت و اشتغال بیشتر برای قطعهسازان خودرو در کشور فراهم شود و با توجه به برنامه اقتصاد مقاومتی بهطور حتم شاهد رونق بیشتر در این زمینه خواهیم بود.
افتتاح ۵ پروژه اصلی شرکت صنایع مس
به دست رییسجمهور
ایسنا- مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: پنج پروژه اصلی شرکت مس شامل کارخانه ذوب سرچشمه، پالایشگاه خاتونآباد، نیروگاه سیرجان، کارخانه تولید مواد ناریه در سرچشمه و بازسازی و نوسازی پالایشگاه سرچشمه و چند پروژه نوسازی و بازسازی قرار است هفته آینده به دست رییسجمهور به بهرهبرداری برسد. احمد مرادعلیزاده اظهار کرد: وضعیت دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان خیلی خوب است اما چیزی که تا به حال مغفول بوده رابطه دو طرفه صنعت مس و دانشگاه بوده که میتواند برقرار شود. وی افزود: این رابطه در درمان منطقه، بهداشت و درمان صنعت مس و اثرات محیطزیست و مسایل و خدمات اجتماعی در منطقه میتواند تاثیر بلندمدت بگذارد. وی با بیان اینکه برای خرید دستگاه آنژیوگرافی به دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان حتما کمک میکنیم، ادامه داد: در سایر مسایل دیگر در قالب سرویس خدمات درازمدت به مرور طوری کمک میکنیم که اثرات خوب و مثبتی داشته باشد. مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران همچنین درخصوص وضعیت آلایندگی و احداث کارخانههای اسید اظهار کرد: ظرف سه سال گذشته و همینطور از سنوات قبل از آن، سرمایهگذاری و کارهایی شده که میزان غبار و گازهایی که در منطقه آلاینده است، الان به حد استانداردهای بینالمللی رسیده است. مرادعلیزاده تصریح کرد: آن چیزی که اصل مساله را حل میکند ایجاد کارخانههای اسید در سرچشمه و خاتون آباد است که در خاتون آباد حدود ۱۶ درصد و در سرچشمه بیش از ۵۰ درصد پیشرفت دارد و کار با سرعت پیش میرود.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد