3 - 02 - 2017
خبر
تصمیمات ترامپ بر اقتصاد ایران تاثیر ندارد
رییس کل بانک مرکزی ضمن تاکید بر عدم تاثیر دستور اخیر ترامپ مبنی بر ممنوعیت ورود اتباع ایرانی به آمریکا بر مسایل بانکی ایران گفت: مسیر اقتصادی و ارتباطات بانکی ما در حال طی کردن روند خود است.
ولیالله سیف، رییس بانک مرکزی درباره تاثیر دستور اخیر رییسجمهور آمریکا مبنی بر ممنوعیت ورود اتباع ایرانی به این کشور در مسایل بانکی اظهار کرد: این دستور در ارتباط با مسایل بانکی تاثیر مشخصی نداشته است و ما در حال پیگیری مسایل بانکی خود هستیم. وی افزود: با توجه به گشایشهای اخیری که داشتهایم فکر میکنیم بدون توجه به این دستور، مسایل مسیر اقتصادی و ارتباطات بانکی ما در حال طی کردن روند خود است. رییس بانک مرکزی درباره تاثیر این قانون بر رفت و آمد تجار ایرانی با آمریکا نیز گفت: ما با آمریکا مبادلات تجاری نداریم. به همین دلیل نیز معتقدیم قانون اخیر این کشور درباره ممنوعیت ورود اتباع ایرانی به آمریکا، نقش موثری در اقتصاد و فعالیت اقتصادی ایفا نمیکند. سیف همچنین در پاسخ به پرسشی درباره اظهارات معاون وزیر اقتصاد در ارتباط افزایش ۹ تا ۱۰ درصدی نرخ تورم، با تاکید بر اینکه نرخ تورم سال ۹۵ پس از ۲۵ سال به صورت قطعی تک رقمی است و هیچ تردیدی در این رابطه وجود ندارد، اظهار کرد: در حال طراحی برنامههایی هستیم تا مطمئن شویم این نرخ تورم در آینده نیز ادامه پیدا کند و شاهد باشیم درآینده اقتصاد با حفظ تورم تکرقمی با رشد اقتصادی نیز مواجه شویم. رییس کل بانک مرکزی همچنین از اجرای بخشودگی جرایم وامهای زیر ۱۰۰ میلیون، پس از ابلاغ بخشنامه به بانکها خبر داد و گفت: بخشنامه بخشودگی جرایم زیر ۱۰۰ میلیون تومان بعد از ابلاغ از سوی بانکها عملیاتی خواهد شد.
مرکز آمار اعلام کرد؛
تورم روستایی ۱/۷ درصد
گزارش شاخص قیمت کالاها و خدمات مصرفی خانوارهای روستایی کشور در دیماه سال ۱۳۹۵ درحالی منتشر شد که نرخ تورم سالانه و تورم نقطه به نقطه در مناطق روستایی براساس اعلام مرکز آمار ایران در دیماه به ۱/۷ درصد رسید که نسبت به رقم مشابه قبل خود یک دهم درصد کاهش نشان میدهد. به گزارش «جهان صنعت»، به نقل از مرکز آمار ایران شاخص کل (بر مبنای۱۰۰=۱۳۹۰) در دی ماه سال ۱۳۹۵ عدد ۰/۲۴۹ را نشان میدهد که نسبت به ماه قبل۶/۰ درصد افزایش داشته است. شاخص کل نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه)، ۱/۷ درصد افزایش یافته که نسبت به تورم نقطه به نقطه ماه قبل (۲/۷ درصد)، ۱/۰ واحد درصد کاهش یافته است. درصد تغییرات شاخص کل در دوازده ماه منتهی به دیماه سال ۱۳۹۵ نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم روستایی)، ۱/۷ درصد است که نسبت به تورم دوازده ماهه منتهی به آذرماه ۱۳۹۵ (۲/۷ درصد)، ۱/۰ واحد درصد کاهش یافته است.
سیل جدید نقدینگی در راه است
عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۹۶ با اشاره به اینکه یکی از دغدغهها در بودجه افزایش نقدینگی است، گفت: پیشبینی مجلس افزایش ۴۵۰ هزار میلیارد تومانی نقدینگی در سال آینده است. جعفرزاده ایمنآبادی با بیان اینکه نقش مجلس کنترل بودجه و هزینه و درآمدهای دولت است، گفت: دولت را با مجوزهایی که به آن دادهایم مکلف کردهایم که به رشد ۸ درصد برسد. وی بابیان اینکه تورم مشکل اصلی کشور نیست و نباید روی تورم متمرکز شویم، گفت: مشکل اصلی کشور رکود است. عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۹۶ با اشاره به اینکه سیاستهای پولی دولت نیاز به بازنگری دارد، گفت: تعیین نرخ سود تسهیلات بانکی تابع قاعده علمی است و منطق اقتصادی دارد. وی افزود : انتظار جامعه این است که نرخ سود متناسب با نرخ تورم کاهش یابد زیرا منطقی نیست که نرخ تورم تک رقمی اما نرخ سود چند رقمی باشد. ایمنآبادی با اشاره به اینکه یکی از دغدغهها در بودجه افزایش نقدینگی است گفت: پیشبینی مجلس افزایش ۴۵۰ هزار میلیارد تومانی نقدینگی در سال آینده است بنابراین مجلس تلاش کرده برای کاهش نقدینگی بودجه را به سمت افزایش تولید ببرد.
در نوزدهمین همایش شرکتهای برتر ایران؛
رتبه اول بانکهای خصوصی به بانک پارسیان
در نوزدهمین رتبهبندی صد شرکت برتر، موسوم بهIMI100، بانک پارسیان برای ششمین سال پیاپی درشاخص فروش مقام اول بین بانکهای خصوصی، مقام سوم در میان تمامی بانکها و مقام ششم در بین صد شرکت برتر را از آن خود کرد. همچنین در بین صد شرکت برتر کشور، بانک پارسیان از نظر شاخص دارایی در جایگاه پنجم قرار گرفت.
براساس ارزیابیهای به عمل آمده برای رتبهبندی ۵۰۰ شرکت بزرگ کشور، بانک پارسیان به پشتوانه اعتماد مشتریان و تلاش کارکنان سخت کوش خود علاوه بر کسب رتبه برتر ازIMI100 توانست همچون چند سال گذشته در میان ۱۰ شرکت برتر کشور قرار گیرد.
تسهیلات ١٨ هزار میلیارد تومانی بانک صنعت و معدن به تولید
تسهیلات بانک صنعت و معدن در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و در قالب طرح رونق تولید به حدود ١٨ هزار میلیارد ریال رسید.
به گزارش «جهانصنعت» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بانک صنعت و معدن تسهیلات یادشده از طریق این بانک و در تعامل با کارگروههای استانی در اختیار بیش از یکهزار و ٢٠٠ طرح کوچک و متوسط صنعتی در ٣١ استان کشور قرار گرفت. از استانهای یادشده استانهای اصفهان، قم و تهران به ترتیب نخستین رتبهها را در میزان تسهیلات دریافتی از بانک صنعت و معدن در قالب طرح رونق تولید به خود اختصاص دادند.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد