30 - 01 - 2017
خبر
انعقاد ۱۱۴ هزار قرارداد آتی سکه در بورس کالا
بررسی معاملات آتی سکه در آخرین روز معاملاتی هفته گذشته (پنجشنبه) بیانگر آن است که در مجموع ۱۱ هزار و ۹۶۹ قرارداد منعقد شده است. به گزارش بورس کالا، طبق روال معاملات آتی سکه، سررسید آبان سال ۹۶ یعنی دورترین موعد تحویل بازار آتی به عنوان پرطرفدارترین سررسید لقب گرفت به نحوی که معاملهگران ۹۴ هزار و ۸۶۴ قرارداد را به ارزش ۱۲ هزار و ۹۵۱ میلیارد ریال در این موعد تحویل به ثبت رساندند. در رتبه دوم معاملات هفتگی آتی سکه، سررسید شهریور سال آینده قرار گرفت. در این سررسید ۱۴ هزار و ۳۱۵ قرارداد به ارزش یک هزار و ۹۰۳ میلیارد ریال منعقد شد. قرارداد تحویل اسفند امسال نیز با ثبت دو هزار و ۷۷ قرارداد به ارزش ۲۵۱ میلیارد ریال در مکان سوم پرمعاملهترین سررسید بازار آتی سکه قرار گرفت. دو سررسید تیر و اردیبهشت ۹۶ به ترتیب با یک هزار و ۸۰۳ قرارداد به ارزش ۲۳۳ میلیارد ریال و یک هزار و ۲۳۳ قرارداد به ارزش ۱۵۴ میلیارد ریال در انتهای جدول بازار آتی سکه قرار گرفتند.
کاهش هیجان در تالار با سیاستهای تازه
ایجاد مکانیسم بازارگردانی با شیوه جدید بازار سرمایه و انتشار اختیار فروش برای سهام از جمله راهحلهایی است که می تواند هیجانات بازار را در زمان بازگشایی نمادهای بانکی کاهش دهد. علی اسلامی بیدگلی، رییس هیات مدیره شرکت مشاور سرمایهگذاری آرمان آتی با بیان این مطلب به سنا گفت: انتظار این بود که سهامداران عمده و مدیران بانک ملت، به واسطه دوران طولانی توقف، تدبیر بیشتری برای حفظ ارزش ذاتی بانک در زمان بازگشایی کرده باشند. وی افزود: نمیتوان به سادگی از اتفاقاتی که افتاد و منجر به کاهش قابل توجه ارزش سهام بانک ملت شد، گذشت به دلیل اینکه عمده سرمایهگذاران، سهام بانکها را به عنوان سهام کمریسکتر بازار سرمایه منظور میکردند و در پرتفوی سرمایهگذاری خود گذاشته بودند و طبیعتا این قشر، قشر آسیبپذیرتری محسوب میشوند. به گفته اسلامی بیدگلی، رفتار روز دوم معاملات بعد از بازگشایی نماد بانک ملت و قیمت سهام که از لحظه اول بازگشایی هم پایینتر آمد، نشاندهنده این است که برنامه مشخصی برای حفظ ارزش ذاتی سهم توسط سهامداران عمده و بانیان بانک وجود ندارد لذا یکی از پیشنهادها این است که مکانیسم مشخصی برای این کار گذاشته شود از جمله اینکه مکانیسم بازارگردانی با شیوه جدید بازار سرمایه ایجاد شود. رییس هیات مدیره شرکت مشاور سرمایهگذاری آرمان آتی ادامه داد: ایجاد مکانیسم بازارگردانی یکی از ابزارهای مرسوم در دنیاست که کمک میکند در زمان بروز ریسکهای سیستماتیک یا رفتارهای هیجانی، از هیجانات بازار کاسته شود. اسلامی بیدگلی راهحل دیگر را انتشار اختیار فروش برای سهام بانک ملت دانست و گفت: پیش بینی میشود که در روزهای آتی، سهام بانک تجارت و صادرات هم با اتفاقی شبیه به بانک ملت مواجه خواهند شد لذا باید از روشهایی استفاده کنیم که قابلیت تعمیم به شرکتهای دیگر هم داشته باشد و اثرات سوء این موضوع را کاهش دهد. وی تاکید کرد: انتشار ابزار مشتقه یا اختیار فروش به عنوان یک ابزار جدید و کارآمد در بازار سرمایه، میتواند مقدار بسیار زیادی از هیجانات سرمایهگذاران را کنترل کند و در افزایش امیدواریها تاثیرگذار باشد.
«آپ» صدرنشین شرکتهای برتر ایران شد
نوزدهمین دوره همایش معرفی شرکتهای برتر ایران به همت سازمان مدیریت صنعتی و با حضور جمع کثیری از فعالان صنعت، تولید، خدمات و تجارت در مرکز همایشهای بینالمللی سازمان صدا و سیما در روز ۴ بهمنماه ۱۳۹۵ برگزار شد.امسال در گروه رایانه و فعالیتهای وابسته عنوان آسان پرداخت پرشین با نام تجاری آپ در صدر جدول این شرکتها خودنمایی میکند. آسان پرشین پرداخت به عنوان یکی از شرکتهای ارائهدهنده راهکارهای نوین پرداخت الکترونیک، با تکیه بر دانش روز و با ایجاد فضای خلاقانه و نوآور در صنعت پرداخت کشور، توانسته است در بازه زمانی کوتاه دستاوردهای بزرگ و قابل افتخاری کسب نماید و به عنوان رهبر بازار پرداخت الکترونیک شناخته شود لذا با استناد به رتبهبندی ۱۰۰-IMI آسان پرشین پرداخت را میتوان پنجاه و هشتمین شرکت بزرگ ایران و تنها PSP فهرست ۱۰۰تایی برترین شرکتهای کشور دانست.شرکت آسان پرداخت پرشین از اوایل پاییز ۹۵ با نماد «آپ» وارد بورس و اوراق بهادار تهران شد و توانست رکورد ۴۰ ثانیهای فروش سهام در بازار بورس را از خود به جای بگذارد. در این مراسم این شرکت توانست با تکیه بر فعالیتهای مدون و برنامهریزی شده و با همت و تلاش مدیران و کارکنان باانگیزه و جوانش رتبه درخوری را کسب نماید و با اختلاف فاحش در مقایسه با رقبای خود در صدر شرکتهای فعال در حوزه رایانه و فعالیتهای وابسته قرار گیرد.جدول زیر رتبه شرکتهای حاضر در گروه رایانه و فعالیتهای وابسته را در جدیدترین رتبهبندی ۱۰۰-IMI نشان میدهد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد