29 - 01 - 2017
خبر
معاون خدمات شهری شهرداری تهران عنوان کرد؛
بازبینی مجدد نخالهها
مجتبی یزدانی در مورد آخرین وضعیت آواربرداری ساختمان پلاسکو گفت: عملیات آواربرداری دیروز به پایان رسید.
وی ادامه داد: نخالهها و آهنآلاتی که از آوارهای ساختمان پلاسکو به محوطه دیگری منتقل شده است، با همراهی دادستانی و نیروی انتظامی دوباره بازبینی میشود تا اگر اشیای قیمتی در این نخالهها وجود داشته باشد، آنها را جدا کنیم. معاون خدمات شهری شهرداری تهران اظهار کرد: آمادهسازی خیابان جمهوری را خواهیم داشت و پس از تسطیح و پاکسازی نهایی دیوارکشیها در این قسمت آغاز میشود.
هویت ۱۰ نفر از کشتهشدگان پلاسکو شناسایی شد؛
شهروندان مراقب سودجویان باشند
در نهمین روز فاجعه پلاسکو پیکر ۱۵ آتشنشان از زیر آوار بیرون آورده شده تا شمار آتشنشانان شهید به ۱۶ نفر برسد اما هنوز پیکرهایی زیر آوار گرفتارند. با فرا رسیدن نهمین روز از حادثه ساختمان پلاسکو جستوجو برای یافتن پیکرهای گرفتار در زیر آوار به پایان رسید. سردار قادر کریمی، جانشین فرمانده پلیس تهران بزرگ درباره آخرین اطلاعات مربوط به اعلام مفقودی شهروندان در ساختمان پلاسکو گفت: تعداد خانوادههایی که برای مفقودی بستگانشان مراجعه کردهاند، ۱۰ خانواده بوده است. جلال ملکی، سخنگوی ستاد بحران ساختمان پلاسکو نیز اطمینان داده است با اینکه ۱۶ آتشنشان شهید از زیرآوار خارج شدند اما برای پیدا کردن سایر شهروندان مدفون شده در زیرآوار به جستوجو ادامه خواهیم داد و کار را متوقف نخواهیم کرد.
همچنین محمد شهریاری، سرپرست دادسرای جنایی تهران در محل حادثه حاضر شد و گفت: روش تشخیص هویت پیکرهای منتقل شده به پزشکی قانونی به روش آزمایش DNA انجام میشود. درحال حاضر نیز DNA خانوادهها اخذ شده و همکاران ما به صورت شبانهروزی مشغول انجام آزمایشهای لازم هستند. وی گفت: هنوز نمیدانیم دقیقا چه تعداد از قطعات مرتبط با پیکرهای مطهر به پزشکی قانونی منتقل شده است. باتوجه به حجم آوار و میزان حرارت ممکن است قطعات دیگری نیز پیدا شود که میتوانند از قطعات الحاقی مربوط به این اجساد باشد بنابراین تمامی این قطعات مورد آزمایش DNA قرار خواهد گرفت تا مشخص شود که کدام قطعه مربوط به کدام پیکر است. هویت سه نفر از شهروندانی که زیر آوار بودند نیز شناسایی شده و این پیکرها با نامهای جواد حسین قلیزاده، حیدر پهلوانی و محمود محسنی جهود بجاری به خانوادههایشان تحویل شده است.
همچنین در روزهای گذشته پیامی توسط فعالان کارگری در فضای مجازی منتشر شده است. در این پیام که خطاب آن به اعضای شورای شهر تهران است، خواسته شده که به مناسبت تقدیر از آتشنشانان شهید در فاجعه پلاسکو، نام چهارراه استانبول به چهارراه شهدای آتشنشان تغییر کند. مجتبی خالدی نیز در مورد آخرین تعداد مصدومان حادثه پلاسکو گفت: تاکنون ۲۳۵ نفر در این حادثه به اورژانس مراجعه کردهاند که ۱۸۰ نفر از این تعداد به صورت سرپایی درمان شدهاند.
سازمان آتشنشانی تهران با انتشار اطلاعیهای درمورد اخاذی عدهای سودجو برای دریافت کمکهای مردمی در پی آتشسوزی حادثه پلاسکو هشدار داد. «به اطلاع میرساند برخی افراد سودجو با سوءاستفاده از احساسات پاک شهروندان و به نام سازمان آتشنشانی اقدام به اخاذی از طریق اعلام شماره حساب در فضای مجازی برای دریافت کمکهای شهروندان درخصوص حادثه پلاسکو کردهاند. این سازمان هیچگونه درخواستی در این مورد نداشته است و تنها مراجع رسمی اطلاعرسانی سازمان آتشنشانی سایت سازمان به آدرس
ir .125. www و کانال تلگرام TFD 125 است. از مردم درخواست میکنیم تا در صورت برخورد با اینگونه موارد، مراتب را به پلیس فتا اعلام کنند.»
آلودگی اهواز ۶۶ برابر حد مجاز
میزان- آلودگی در شهر اهواز به ۶۶ برابر حد مجاز رسیده است.
مدیر کل حفاظت محیطزیست خوزستان گفت: میزان گرد و خاک در اهواز ۹هزار و ۹۸۵، خرمشهر ۲۵۸، شادگان ۷۳، بهبهان ۶۸، شوش ۵۰ و شوشتر به ۴۴ میکروگرم بر مترمکعب رسید.
احمدرضا لاهیجانزاده عنوان کرد: براساس استانداردهای زیستمحیطی، میزان مجاز آلایندههای هوا ۱۵۰ میکروگرم بر مترمکعب است.
آسیب صدها خانه روستایی
در سیل سیستانوبلوچستان و یک کشته
بارندگی شدید و جاری شدن سیل در برخی روستاهای سیستانوبلوچستان صدها خانه مسکونی در روستاهای این استان را دچار خسارت کرد.
به گزارش ایلنا، در پی بارندگی شدید و سیلابی شدن برخی مسیرها در استان سیستانوبلوچستان، بیش از ۵۹۱ روستا و ۱۶۷۵ واحد مسکونی دچار خسارت و ۱۶۰ واحد مسکونی تخریب شدهاند، همچنین یک نفر در این حادثه جان خود را از دست داده است.
براساس گفته استاندار سیستانوبلوچستان میانگین بارش در این استان حدود ۱۰۵ میلیمتر بوده است که در چهار روز گذشته این میزان به ۱۶۴ میلیمتر افزایش یافته و به همین دلیل بارندگی شدید و سیلابهای ایجاد شده، خسارتهایی را به این استان وارد کرده است.
این حادثه که بیشتر به شهرستانهای کنارک، دلگان، خاش، نیکشهر، ایرانشهر، قصرقند و چابهار خسارت وارد کرده، علاوه بر منازل مسکونی به جادهها، پلها و زمینهای کشاورزی نیز آسیب زده است.
براساس اعلام سازمان هلال احمر تا صبح دیروز ۱۵ هزار و ۶۰۰ نفر از آسیبدیدگان از خدمات امدادی لازم بهره برده و شش هزار و ۴۰۰ نفر نیز اسکان اضطراری داده شدهاند. این حادثه علاوه بر سیستانوبلوچستان استانهای کرمان و هرمزگان را نیز متاثر کرده و خساراتی را به روستاهای این استانها وارد کرده است. غلامرضا اربابی، مدیرکل مدیریت بحران استان سیستانوبلوچستان عنوان کرد: تمامی راههای ارتباطی مناطق سیلزده در این استان بازگشایی شده و تمام افراد سیلزده در چادرها با امکانات اولیه زندگی اسکان داده شدهاند. وی گفت: معاون بنیاد مسکن کشور درحال برآورد خسارات در منطقه است که ظرف دو تا سه روز آینده اعلام خواهد شد.
اربابی در ادامه افزود: منطقه زرآباد در ۱۶۰ کیلومتری شهر کنارک که کشاورزی بسیار مرغوبی دارد و سالانه محصولات آن به کشورهای حوزه خلیج فارس صادر میشود دچار خسارات زیادی شده است که مسوولان کشوری درحال برآورد خسارات این منطقه نیز هستند. مدیرکل پیشبینی و هشدارسریع هواشناسی در مورد مضرات وقوع بارشهای سیلابی در استان سیستانوبلوچستان گفت: بارشهای سیلابی باعث نفوذ روانآبها در زمینهای کشاورزی و در نتیجه شستهشدن خاکها میشود اما از سوی دیگر این بارشها میتواند تاثیر نسبی مثبتی در منابع آبیسیستانوبلوچستان داشته باشد. وی عنوان کرد: سیستانوبلوچستان مدتها بود که بارشی نداشت و تقریبا این اولین بارش جدی امسال در این استان بود و با وجود خسارتها میتواند باعث رونق کشاورزی و تامین نسبی منابع آبی استان نیز شود اما لازم به ذکر است که این میزان بارش برای سیستانوبلوچستان کافی نیست و قطعا با یک گل بهار نمیشود و با یک باران مشکلات کم بارشی استان سیستانوبلوچستان حل نمیشود.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد