26 - 01 - 2017
خبر
در جلسه شورای عالی اشتغال به ریاست روحانی مطرح شد؛
لزوم استفاده از همه ظرفیتها برای تسریع در روند اشتغالآفرینی
پایگاه اطلاعرسانی دولت- شورای عالی اشتغال به ریاست رییسجمهور آخرین وضعیت بازار کار را مورد بررسی قرار داد و در آن لزوم استفاده از همه ظرفیتها برای تسریع در روند اشتغالآفرینی مورد تاکید قرار گرفت. حجتالاسلامحسن روحانی با اشاره به گزارش ارائه شده در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات (آیسیتی) با تاکید بر ضرورت برنامهریزی مناسب برای اشتغال جوانان و بانوان، بهویژه در این حوزه، بر گسترش استفاده از فناوری آیسیتی در دستگاهها و وزارتخانههای مختلف از جمله وزارت نیرو، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و کشاورزی تاکید کرد. در این جلسه برنامهها و افزایش اشتغال پایدار با تاکید بر تقاضای کار بهویژه در حوزه مهارتآموزی در محیط کار واقعی و برنامه اشتغال کارورزی و نیز مشوقهای دولت برای تحرکبخشی به بازار کار مورد بحث و تبادلنظر قرار گرفت و تصمیمات لازم در این حوزهها گرفته شد. همچنین در این جلسه گزارشی از برنامههای دولت برای اشتغال در حوزه آیسیتی و فناوری اطلاعات ارائه شد که براساس مصوبات این جلسه، وزارت ارتباطات با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاونت علمی ریاستجمهوری موظف شدند در تمام استانها با تاکید بر مناطق محروم اشتغال در حوزه آیسیتی را مورد توجه قرار دهند. جذب سرمایهگذاری در استانها و اتصال بین شرکتهای ایجاد شده در سطح ملی و بینالمللی از دیگر مصوبات شورای عالی اشتغال در حوزه آیسیتی بود.
خوشحالی کشورهای خلیجفارس از پایان کار اوباما:
اعراب از ترامپ انتظار مقابله با ایران را دارند
انتخاب- کشورهای خلیجفارس بی سر و صدا ورود دشمنان و مخالفان ایران به کاخ سفید را با تشویق همراهی کردند، با اینکه میدانند ممکن است ورود ترامپ به افزایش تنشها در خاورمیانه بینجامد. رویترز نوشت: در حالی که بسیاری از کشورهای جهان با نگرانی مراسم تحلیف ترامپ را دنبال میکردند مقامات کشورهای حوزه خلیجفارس خوشبین به نظر میرسیدند. آنها ترامپ را رییسجمهور قوی میدانند که میتواند نقش واشنگتن به عنوان یک شریک استراتژیک را برای آنها در منطقه بازی کند. از نظر کشورهای خلیجفارس بیش از همه توقف موج حمایتهای ایران از سوریه و عراق و یمن و لبنان از گروههای شیعه در بحرین و استان نفتخیز عربستان باید در اولویت قرار بگیرد. عربستان سعودی به طور خاص از خروج اوباما خوشحال است چراکه اوباما به اتحاد با ریاض اهمیت چندانی نمیداد و اولویت او توافق هستهای و خنثیسازی برنامههای هستهای ایران بود. روابط ریاض و واشنگتن قطب تعادل امنیتی خاورمیانه است. اما از زمانی که ریاض با عقبنشینی آمریکا از منطقه دچار بحران شد و بعد از بهار عربی به سمت ایران گرایش پیدا کرد این مساله نیز با مشکلاتی مواجه شد. در سوریه نیز تنشها همچنان به قوت خود باقی است و اوباما در دوران ریاستجمهوری اصرارهای کشورهای عربی مبنی بر ارسال کمک بیشتر به شورشیان مخالف اسد را رد کرد و گفت این عملا اقدامی به نفع ایران و روسیه بود.
انصاری:
معاونتهای حقوقی دستگاهها، نقش وکیلمدافع مردم را ایفا کنند
ایلنا- معاون رییسجمهور در امور حقوقی گفت: اگر حقوق شهروندی در دستگاهها شناخته شود و رسمیت یابد معاونتهای حقوقی نقش وکیلمدافع مردم را ایفا میکنند. حجتالاسلام مجید انصاری در نشست شورای هماهنگی امور حقوقی دستگاههای اجرایی با اشاره به منشور حقوق شهروندی گفت: منشور حقوق شهروندی به صورت رسمی و اداری ابلاغ شده است. وی افزود: معاونت حقوقی باید وظیفهمند شود که منشور حقوق شهروندی را در ارگانهای ذیربط خود اجرایی کند. خداوند حقالناس را مقدم بر حقالله قرار داده است و جایی که حق مردم پایمال شود، قطعا حق خداوند هم پایمال میشود. حقالله منحصر به نماز و روزه نیست. اگر حقوق شهروندی رعایت نشود، سلامت روانی و جسمی شهروندان ضایع میشود. اگر در زمینه حقوق شهروندی نقص قانونی داریم باید به مجلس اطلاع دهیم تا این نواقص رفع شود و معاونتهای محترم راجع به بخشی از سیاستهای کلی نظام که ۱۰ سال از عمر آنها گذشته است و به نظرشان احتیاج به اصلاح دارد مطالبی را اطلاع دهند که با هماهنگی مقام معظم رهبری اصلاح شود.
عضو مجمع نمایندگان تهران:
فضای اطلاعرسانی در حادثه پلاسکو باید شفافتر باشد
ایسنا- عضو مجمع نمایندگان تهران با اشاره به نحوه اطلاعرسانی حادثه پلاسکو گفت: شاید اگر فضا را بازتر میگذاشتیم تا همه چیز روشنتر میشد این اتفاقات نمیافتاد. مهدی شیخ عنوان کرد: تدبیری که درنظر گرفته شد اثر معکوس داشت یعنی ستاد بحران خواست تدبیری کند که شایعه در جامعه طرح نشود؛ فضای انعکاس خبر را محدود کرد. این محدودیت به خوبی مدیریت نشد، شاید اگر این محدودیت مدیریت میشد جواب میداد، شاید هم جواب نمیداد و شاید اصلا محدود کردن در عصر و دوره ما جوابگو نیست. فکر میکنم شاید اگر فضا را بازتر میگذاشتیم تا همه چیز روشنتر میشد این اتفاقات نمیافتاد. این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس متذکر شد: در این مرحله از همه مسوولان خواهش میکنم کاملا شفاف برخورد کنند. ذهنیتی که در جامعه ایجاد شده ناشی از این است که چیزی گفته شود و بعد تکذیب شود. حتی گفته شود کانال رسمی ما فلان رسانه است و حرف آن رسانه هم تکذیب شود یا یک ارگان، خبری را اعلام کند و خود آن ارگان خبرش را تکذیب کند.
برگزاری دور سوم گفتوگوهای حقوق بشری ایران و روسیه
مهر- هیات جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی زهرا پیشگاهیفرد، مشاور وزیر و مدیر کل حقوق بشر و زنان وزارت امور خارجه برای انجام دور سوم رایزنیهای حقوق بشری بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه وارد مسکو شد. نمایندگان دو کشور در این مذاکرات دیدگاههای خود را پیرامون مسایل گوناگون مرتبط با حقوق بشر در سطوح دوجانبه و بینالمللی مطرح و درخصوص ارتقای همکاریها در مجامع بینالمللی مذاکره خواهند کرد. هر دو کشور انتقادهای جدی به استفاده ابزاری از سازمان ملل در زمینه حقوق بشر دارند. این درحالی است که درخصوص حقوق اقلیتها، خانواده، بردباری مذهبی و مبارزه با افراطگرایی هم دیدگاههای نزدیکی دارند. دور دوم گفتوگوها سال گذشته به میزبانی کشورمان در تهران برگزار شد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد