24 - 01 - 2017
خبر
معاون وزیر راه خبر داد؛
اصلاح ساختار وزارت راه و شهرسازی
وزارت راه- معاون وزیر راهوشهرسازی از اصلاح ساختار وزارت راه در راستای اهداف مبارزه با فساد اداری و تحقق حقوق شهروندی خبر داد. به گزارش پایگاه خبری وزارت راهوشهرسازی، سیدسعید سیدعلایی، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزیر راه و شهرسازی گفت: وزارت راه با ۱۵ سازمان و شرکت زیرمجموعه این وزارتخانه پروژههای کلان عمرانی را انجام میدهد و درحوزههای مختلف بندری، دریایی، ریلی، هوایی، جادهای، شهرسازی، بازآفرینی شهری، زمین، مسکن و حملونقل فعالیت گستردهای دارد.
سیدعلایی افزود: وزارت راه در راستای اجرای برنامه جامع اصلاح نظام اداری که مبتنی بر سیاستهای کلی نظام اداری ابلاغی مقام معظم رهبری و قانون مدیریت خدمات کشوری درجهت تبدیل وزارتخانه متبوع به وزارتخانه کارا و اثربخش و متعهد به آرمانها و متکی به اعتماد مردم در راستای راهبردهای اصلی برنامه جامع خود که مبتنی بر چابکسازی، تمرکز بر توسعه کیفی واحدهای ستادی، توسعه دولت الکترونیک و بهرهگیری از فناوریهای نوین همچنین صیانت از حقوق مردم و ارتقای سلامت آنان است قدمهای مثبتی برداشته است.
وی گفت: بر این اساس و با این رویکرد اصلاح ساختار در وزارتخانه متبوع با نگاه به کاهش تصدیها در ساختار وزارتخانه انجام گرفت و با ادغام واحدهای سازمانی قابل تجمیع در سطوح افقی و عمودی حذف واحدها و پستهای سازمانی غیرضرور در جهت چابکسازی توانست ساختار وزارتخانه متبوع را به تصویب برساند. ضمن اینکه در ادارات کل استانها هم با کاهش تصدیها وظیفه و ماموریت نگهداری راههای استانها را از ادارات کل راه و شهرسازی منتزع و به سازمان راهداری و حملونقل جادهای به عنوان یک سازمان تخصصی در حوزه نگهداری راهها منتقل کرد که کار انتقال در مراحل پایانی خود است و در ساختار جدید استانها با نگاه ویژه به سه حوزه حملونقل، بازآفرینی شهری و شهرسازی و معماری در حال بررسی و تصویب است.
سیدعلایی تصریح کرد: همچنین ساختار جدید ادارات کل راهداری و حملونقل جادهای هم که مورد بازنگری قرار گرفته در حال ابلاغ است. معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزیر راه و شهرسازی افزود: در حوزه برنامه مدیریت نیروی انسانی نیز برنامه اصلاح نظام اداری تصویب شده که تا پایان امسال سند برنامه نیروی انسانی نیز نهایی خواهد شد.
درآمد ۱۵۰۰ میلیارد تومانی شرکت فرودگاهها در ۹۴
تسنیم- مدیرعامل شرکت فرودگاهها با بیان اینکه کل درآمدهای شرکت فرودگاهها سال گذشته ۱۵۰۰ میلیارد تومان بود، گفت: ۷۰۰ میلیارد تومان از شرکتهای هواپیمایی طلب داریم. رحمتالله مهآبادی با بیان اینکه براساس برآوردهای صورت گرفته ۲۵ هزار میلیارد تومان برای خارجسازی فرودگاهها برای جلوگیری از تبدیل شدن این حوزه به گلوگاه توسعه حملونقل هوایی نیاز است، اظهار کرد: بخش عمدهای از درآمدهای شرکت فرودگاهها یا وصول نمیشود یا اینکه در قفس مطالبات معوق خطوط هوایی اسیر و گرفتار شده است.
وی با بیان اینکه بدهی خطوط هوایی به شرکت فرودگاهها حدود ۷۰۰ میلیارد تومان است ضمن آنکه هنوز هم بهای تمامشده بسیاری از خدمات ما در قالب تخفیفات تکلیفی و خدمات رایگان پرداخت نمیشود، تصریح کرد: سال گذشته کل درآمدهای شرکت فرودگاهها ۱۵۰۰ میلیارد تومان بود که ۱۳۰۰ میلیارد تومان آن وصول شد.
وی با بیان اینکه ۵۰۰ میلیارد تومانی برای توسعه ۵۴ فرودگاه و فضای کشور ناچیز است، افزود: هزینههای تامین و نوسازی و بهسازی یکی از باندهای پروازی فرودگاهها را به سختی تامین میکنیم و علاوه بر آن توسعه و نگهداری عوامل میدان پروازی، ترمینالها و تجهیزات آنها و خدمات لند ساید نیز نیازمند صرف اعتبارات سنگین است.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد