15 - 01 - 2017
خبر
بدهی ۱۳میلیون دلاری بریتیش ایرویز به ایران
مهر- یک مقام مسوول در وزارت راهوشهرسازی با اشاره به خوشحساب بودن ایرلاینهای خارجی گفت: بریتیشایرویز با ۱۳ میلیون دلار، بیشترین میزان بدهی را به شرکت فرودگاههای ایران دارد. محمدرضا امامی افزود: اغلب ایرلاینهای خارجی به شرکت فرودگاهها بدهی ندارند و تنها تعداد معدودی از آنها، باید مبالغی را به شرکت پرداخت کنند. وی ادامه داد: شرکت فرودگاهها، یک فرجه زمانی برای پرداخت بدهی ایرلاینهای خارجی در نظر میگیرد و در صورت عدم پرداخت بدهی در فرجه زمانی تعیین شده، در برنامه پروازی آنها تغییراتی ایجاد میکند.
این مقام مسوول اظهار داشت: کشور انگلستان و ایرلاین بریتیش ایرویز، بیشترین میزان بدهی را به شرکت فرودگاهها دارد که البته مذاکراتی با این ایرلاین خارجی انجام شده است و این ایرلاین اعلام آمادگی کرده که بدهی خود را پرداخت کند. به گفته امامی، بالا بودن بدهی بریتیش ایرویز به علت تعداد بالای پرواز از آسمان ایران نیست بلکه این ایرلاین در یک مقطع زمانی دو ساله صورتحسابهای خود را به موقع پرداخت نکرده است.
معاون توسعه مدیریت منابع شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران، تصریح کرد: بدهی بریتیش ایرویز به شرکت فرودگاهها، ۱۳ میلیون و ۳۷۰ هزار دلار است که برای تسویهحساب از سوی این ایرلاین، فرجه زمانی یک ماهه در نظر گرفتهایم و در صورت عدم پرداخت، برنامه پروازی این ایرلاین تعلیق میشود. البته شرکت فرودگاهها تلاش میکند چنین اتفاقی رخ ندهد.
امامی با اشاره به اینکه تاکنون شرکت فرودگاهها مشکلی در زمینه دریافت بدهی ایرلاینهای خارجی نداشته است، اضافه کرد: پس از انگلستان، کشور امارات متحده عربی به دلیل زیاد بودن پروزاهای عبوری از آسمان ایران، بیشترین بدهی را به شرکت فرودگاهها دارد. وی گفت: ایرلاینهای خارجی به علت دریافت برنامه پروازی باید، مبالغ لازم برای عبور از آسمان ایران را پرداخت کنند، به همین دلیل کمترین میزان بدحسابی در ایرلاینهای خارجی مشاهده میشود.
معاون وزیر راهوشهرسازی تاکید کرد؛
اولویت پرداخت وام ۴۰ میلیون تومانی برای پردیس
وزارت راه- معاون وزیر راهوشهرسازی و مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید با تشریح چگونگی تکمیل مسکن مهر شهرهای جدید از جمله پردیس، راهکار افزایش وام را برای تکمیل آورده متقاضیان مسکن مهر راهی برای برونرفت از مشکلات موجود و حل مسایل مردم عنوان کرد و گفت: اولویت پرداخت وام ۴۰ میلیون تومانی مسکن مهر برای مناطق مسالهدار از جمله پردیس است.
محسن نریمان افزود: افزایش وام تسهیلات مسکن مهر برای متقاضیانی است که آورده خود را تکمیل کردهاند و این افزایش وام کمکی به آنهاست برای آنکه مشکل کمبود اعتبار خود را جبران کنند.
وی با اشاره به اینکه برخی اعلام کردهاند افزایش وام برای تامین هزینههای گزاف آمادهسازی در اجرای طرحهاست، این امر را رد و صراحتا اعلام کرد: افزایش سقف تسهیلات وام مسکن صرفا برای متقاضیانی است که آورده ارائه کردهاند و این تسهیلات برای کمک به آورده متقاضیان مسکن مهر است.
معاون وزیر راهوشهرسازی ضمن تشکر از دولت، شخص رییسجمهور و وزیر راهوشهرسازی برای ایجاد شرایط و بسترسازی لازم برای افزایش وام برای متقاضیان مسکن مهر شهرهای جدید، گفت: یکی از الزامات مهمی که ما به دنبال آن بودیم افزایش وام بود تا به متقاضی کمک شود و بتوانند آوردههای خود را افزایش دهند. با اینکار مساله ما راحتتر حل میشود و ما راحتتر میتوانیم واحدها را تکمیل کنیم. ضمن آنکه باید در این رابطه دستگاههای متولی مسکن مهر از جمله وزارت نیرو، وزارت نفت و سایر دستگاههای مرتبط هم بسیج شوند که خوشبختانه تعامل مناسبی بین این وزارتخانهها و وزارت راهوشهرسازی برقرار شده است.
نریمان ادامه داد: اعتباراتی هم به این دستگاههای اجرایی اختصاص داده شده تا در طرحهای زیربنایی و روبنایی لحاظ کنند. نکته دیگری نیز که باید مدنظر قرار گیرد این است که همه اینها کافی نیست. متقاضیان مسکن مهر باید مابقی تعهدات خود را عمل کنند زیرا اگر به این تعهدات عمل نکنند باز هم ما دچار مشکل میشویم.
معاون وزیر راهوشهرسازی گفت: قرار شده است با تسهیلات بانکی و آورده مردم و زمین ۹۹ سالهای که در اختیار میگذاریم این کار به سرانجام رسیده و به اتمام برسد. این مقام مسوول همچنین تصریح کرد: پیشرفت فیزیکی مسکن مهر در تمامی شهرها تا ۹۳ درصد است و در پردیس بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داریم.
مظاهریان مطرح کرد؛
تقویت توان خریدار و ایجاد نهادهای توسعهای در حوزه ساختوساز
وزارت راه- نشست معاون مسکن و ساختمان وزارت راهوشهرسازی با تاکید بر اینکه مسکن یک کالای صرفا مصرفی و البته از اساسیترین نیازهای انسان است، گفت: در صورت حاکم شدن این دیدگاه در جامعه تنها سازندگان حرفهای وارد حوزه ساختوساز شده و نیازمندان واقعی پای در بازار خرید خواهند گذاشت و این یعنی ساخت مسکن با برداشتی منطقی و خرید خانهای مطابق با نیاز و سلیقه.
حامد مظاهریان گفت: نباید با دخالت در بازار مسکن شرایطی به وجود آید تا این نیاز اساسی جامعه از دسترس مردم دور شده و به یک کالای دستنیافتنی برای مردم تبدیل شود، ایجاد رونق پایدار در صنعت ساختمان بستر فعالیت مستمر و رضایتبخش کلیه فعالان حرفهای این حوزه را فراهم کرده و خریداران را به خانههای دلخواه و متناسب با سرمایه خود میرساند. وی همچنین افزود: بازار مسکن نیز باید مانند سایر بخشهای مصرفی دیگر به یک موازنه و تعادل متناسب میان عرضه و تقاضا برسد تا شاهد نوسانهای شوک گونه در آن نباشیم.
معاون وزیر راهوشهرسازی اضافه کرد: بیگمان صنعت ساختمان یک عرصه مهم و اثرگذار در اقتصاد کشور است ولی نباید این نگاه وجود داشته باشد که ورود به بازار مسکن یعنی به دست آوردن سود کاذب، کلان و البته کوتاهمدت. بلکه باید با برنامهریزی و تدوین سیاستهای کوتاه و بلندمدت از ایجاد هر گونه اقدام شتابزده در آن جلوگیری کرد.
مظاهریان در ادامه با اشاره به اینکه سیاست وزارت راهوشهرسازی در حال حاضر تقویت توان خریداران است، گفت: وامها و تسهیلات مسکن با پیشفرض اینکه متقاضیان دارای شغل هستند برنامهریزی و ارائه شده و بیگمان تقویت قدرت خریدار موجب تحریک بازار شده و سبب میشود که سازندگان با شناسایی سلایق و نیازهای موجود در بازار تقاضا، ساختمانهای متناسب با آن بنا کنند.
معاون مسکن و ساختمان وزارت راهوشهرسازی با تاکید بر اینکه هر بخشی نیازمند یک نهاد توسعهای است تا بتواند تولید و توسعه پایدار را در آن ایجاد کند، عنوان کرد: یکی از سیاستهایی که وزیر راهوشهرسازی در حال پیگیری برای اجرایی شدن آن است تبدیل شدن بانکهای تخصصی به بانک توسعهای است.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد