13 - 01 - 2017
خبر
اپل تسلیم خواستههای ترامپ شد
فارس- به دنبال فشار دونالد ترامپ، رییسجمهور منتخب آمریکا بر شرکتهای فناوری برای تولید محصولاتشان در خاک ایالات متحده، اپل نیز تسلیم این فشارها شد.
اپل پیشنهاداتی برای توسعه کمی و کیفی کارخانههای تولید محصولات خود در آمریکا ارائه کرده است.
اپل بخش عمده کار مونتاژ تولیدات خود را در کشور چین انجام میداد تا هزینه تولید آیفون و دیگر محصولاتش را کاهش دهد اما ترامپ میگوید اپل و دیگر شرکتهای مشابه باید محصولات خود را در ایالات متحده تولید کنند تا از افزایش نرخ بیکاری در آمریکا جلوگیری شود.
به گزارش دیلیدات، از جمله برنامههای اپل در این زمینه گسترش دامنه فعالیتهایش در منطقه Mesa در آریزوناست. همچنین این شرکت قصد دارد به تولید دیتاسرور و کالاهای دیگری مانند مدارهای چاپشده، باتری، برخی اجزای نمایشگرهای الایدی و …. در این ایالت بپردازد. اپل با اجرای این طرح خواهد توانست مواد اولیه مورد نیاز برای ساخت محصولات یادشده را بدون پرداخت مالیات یا هزینه اضافی وارد کند. پیش از این فورد و تویوتا هم به علت فشارهای ترامپ از ساخت کارخانه در مکزیک و برخی کشورهای دیگر منصرف شده و اعلام کرده بودند کارخانههای جدید خود را در خاک آمریکا ایجاد میکنند.
ادامه ممنوعیت پوکمونگو در چین به خاطر نگرانیهای امنیتی
فارس- اجرای بازی پوکمونگو ساخت شرکت Niantic Labs در چین کماکان ممنوع است و مشکلاتی که این بازی ایجاد میکند، علت این مساله عنوان شده است.
به گزارش تکتایمز، مقامات مسوول میگویند تنها زمانی مجوز اجرای این بازی را صادر خواهند کرد که ارزیابی دقیقی در مورد خطرات امنیتی اجرای آن به عمل آید و ابعاد این مساله دقیقا مشخص شود.
در حالی که اجرای بسیاری از بازیها در اتاق نشیمن محل زندگی افراد صورت میگیرد اما این بازی با حرکت در سطح شهر و از طریق شکار موجوداتی مجازی به نام پوکمون انجام میشود. لذا مواردی از سقوط یا تصادف افراد حین اجرای بازی مذکور به علت بیتوجهی به محیط اطراف گزارش شده است.
همچنین برخی افراد که تمایل شدیدی به شکار پوکمون داشتهاند خواسته یا ناخواسته وارد محدودههای نظامی و امنیتی شدهاند و به همین علت دستگیر شده و مورد بازجویی قرار گرفتهاند. شرکت سازنده و مدیر ارشد آن که قبلا پیوندهایی با ارتش آمریکا داشته، میتوانند از حجم عظیمی از اطلاعات که به این شیوه جمعآوری شده برای پیشبرد منافع شخصی یا تامین مقاصد ارتش آمریکا استفاده کنند.
این بازی برای شرکت سازندهاش بسیار سودآور بوده و هر هفته ۱/۲۲ میلیون دلار درآمد برای آن به ارمغان آورده است اما کم نیستند کشورهایی که اجرای این بازی را به علت به خطر انداختن سلامت کاربرانش و همین طور دغدغههای امنیتی ممنوع یا محدود کردهاند. به نظر میرسد چین هم از جمله کشورهایی است که تا زمان عدم رفع نگرانیهایش گامی برای رفع ممنوعیت بازی مذکور برنمیدارد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد