15 - 11 - 2020
دلایل ارزان نشدن کنسرو ماهی
ایسنا- کنسرو ماهی همچنان با قیمتهای بالا به دست مصرفکننده میرسد و خبری از کاهش قیمت این کالا نیست. در همین رابطه مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان شیلات ایران گفت: اواخر آبانماه اولین تخلیه صید این فصل آغاز میشود و با انتقال آنها به کارخانهها تقریبا یک ماه تا یک ماه و نیم آینده قیمت تمام شده کنسرو ماهی روند کاهشی خواهد داشت.
عیسی گلشاهی در پاسخ به این سوال که چرا با وجود آغاز فصل صید قیمت کنسرو ماهی برای مصرفکننده همچنان بالاست؟ اظهار کرد: هنوز ماهیهای صید شده وارد بازار و کارخانهها نشده و پیشبینی میشود اواخر آبان ماه اولین تخلیه صید این فصل آغاز شود و با انتقال آنها به کارخانهها تقریبا یک ماه تا یک ماه و نیم آینده قیمت تمامشده کنسرو ماهی روند کاهشی داشته باشد.
وی ادامه داد: در حال حاضر ماهیهای استفاده شده در کنسروهایی که به بازار عرضه میشود از صید ابتدای سال یا وارداتی بوده و به زودی ماهیهای صید جدید وارد فرآیند کنسروسازی میشوند.مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان شیلات ایران اضافه کرد: تغییر قیمت کنسرو الزاما با تغییر قیمت درج شده روی قوطی همراه نخواهد بود و این کاهش قیمت به صورت فروشهای ویژه و تخفیفهای مختلف انجام خواهد شد، زیرا با اتمام فصل صید دوباره با افزایش قیمت مواجه خواهیم شد و این امکان وجود ندارد که دائما و به صورت لحظهای قیمتها برای مراجعی از جمله سازمان حمایت اعلام شود. وی با اشاره به اینکه در یک برههای قیمت کنسرو ماهی تن تا ۳۲ هزار تومان هم رسید و در حال حاضر متوسط قیمت آن در بازار برای مصرفکننده ۲۶ هزار تومان است، اظهار کرد: پیشبینی میشود قیمت کنسرو ماهی به ۲۳ تا ۲۴ هزار تومان برسد.
گلشاهی با اشاره به اینکه قیمت مصوب کنسرو ماهی سال گذشته ۱۹ هزار و ۵۰۰ تومان بود و امسال به طور متوسط به ۲۴ هزار تومان خواهد رسید، افزود: باید توجه داشته باشیم که سایر هزینههای تولید هم امسال نسبت به سال گذشته افزایش داشته است و در همین یک ماهه قیمت روغن مورد استفاده در کنسرو ماهی که حدود ۱۸ درصد حجم قوطی را دربرمیگیرد با افزایش چشمگیری مواجه شده است.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد