26 - 01 - 2017
دیوان عالی انگلیس درباره روند برگزیت علیه دولت رای داد
BBC- دیوان عالی انگلیس درباره روند خروج این کشور از اتحادیه اروپا علیه دولت رای داد و اعلام کرد که دولت نمیتواند بدون بحث در پارلمان درباره روند خروج از اتحادیه اروپا را آغاز کند.دولت محافظهکار ترزا می میخواست بدون بحث در پارلمان روند خروج را آغاز کند اما مخالفان میگفتند آغاز روند خروج باید به تایید پارلمان برسد. پیش از این، دادگاه عالی این کشور رای داد که دولت نمیتواند بدون رای پارلمان ماده «۵۰» پیمان لیسبون، مربوط به خروج اعضا را به جریان بیندازد. دولت انگلیس در دیوان عالی خواهان تجدیدنظر درباره این مساله شد اما با رای دیروز دیوان عالی در تجدیدنظرخواهی خود هم شکست خورد.از زمانی که انگلیس رسما به اتحادیه اروپا اعلام کند که از این اتحادیه خارج میشود، روندی دو ساله خروج آغاز میشود و این کشور میتواند درباره روابط تجاری، سیاسی و دفاعی با اتحادیه اروپا مذاکره کند.
استدلال حقوقی دولت انگلیس در تجدید نظر این بود که پارلمان همهپرسی را با علم به اینکه ممکن است به خروج از اتحادیه اروپا منجر شود، تصویب کرد بدون آن که خودخواهان اعمال نظر روی خروج احتمالی باشد. دولت میگوید: اختیارات سلطنتی این قدرت اجرایی را در اختیار دولت میگذارد که به پیمانهای بینالمللی بپیوندد یا از آنها خارج شود.
از طرفی مذاکرهکننده ارشد برگزیت در پارلمان اتحادیه اروپا گفت، تصمیم بریتانیا برای خروج کامل از اتحادیه اروپا فرصتی برای اصلاح اروپا و جلوگیری از جدایی بیشتر در روابط میان کشورهای عضو باقیمانده است. نخستوزیر سابق بلژیک و عضو پارلمان اروپایی همچنین گفت انتخاب دونالد ترامپ به عنوان رییسجمهور آمریکا و حرکت واشنگتن به سمت سیستم حمایت از تولیدات داخلی، زنگ هشداری برای اتحادیه اروپاست.طبق سیستم یادشده، دفاع و حمایت از تعرفههای گمرکی به منظور حمایت صنایع و اقتصاد داخلی به عنوان یک وسیله جهت توسعه اقتصادی به شمار میآید. این اقدام سپری برای صنایع داخلی در برابر رقابت خارجی است. نخستوزیر سابق بلژیک گفت: مذاکرات بریگزیت فرصتی خوب برای بحث و رایزنی برای یک توافق جدید و شراکت جدید با بریتانیا و نیز زمان بررسی این موضوع است که اروپا اکنون به دولتی واقعی نیاز دارد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد